داستان تحصیلات پیام بهرام پور به صورت کامل

سرفصل های مهم این مقاله

نمایش ویدیو درباره فارغ التحصیلی پیام بهرام پور

با توجه به سوال بسیاری از همراهان مجموعه بیشتر از یک نفر، توضیحاتی مفصل در مورد تحصیلات رسمی آقای بهرام پور در این نوشته مطرح می‌کنیم. امیدواریم دانستن این مسیر به شما کمک کند تا شناخت بیشتری از ایشان داشته باشید.

 

تحصیلات پیام بهرام‌پور در یک نگاه

  • کارشناسی ارشد نوروساینس کاربردی از دانشگاه کینگز لندن  MSc Applied Neuroscience- King’s college London
  • کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی کسب و کار از دانشگاه نئومای فرانسه Exutive Master of Business Admistration Neoma Business School
  • کارشناسی علوم تربیتی (تکنولوژی آموزشی) در دانشگاه خوارزمی

اجازه بدهید داستان تحصیلات پیام بهرام‌پور را از زبان خودش بخوانیم:

قبل از دانشگاه

من دیپلم ریاضی دارم. با معدل 12 و یک تک ماده 7.5! پیش دانشگاهی رفتم انسانی خوندم و چون هدف داشتم با رتبه 2350 این حدودا رفتم انتخاب اولم رشته علوم تربیتی خوندم. منتها چون اون سال دخترونه پسرونه کرده بودن دانشگاه‌ها رو، سال پیش که با رتبه 5000 هم میشد رفت دانشگاه تهران من با 2400 هم نتونستم.

ابداْ درس خون نبودم و فقط با توجه به این که چه درس‌هایی مهم هستند تونستم رتبه‌ای که می‌خواستم رو کسب کنم. هوشمندانه کار کردم.

کارشناسی علوم تربیتی (تکنولوژی آموزشی) پیام بهرام پور

مجبور شدم برم کرج دانشگاه خوارزمی. علوم تربیتی، گرایش تکنولوژی آموزشی. اون موقع اسم دانشگاه تربیت معلم بود و بعد شدش خوارزمی.

تقریباً هیچ چیزی یاد نرگفتم. به جز یکی دوتا استاد که دستشون رو می‌بوسم.  سر کلاس بیشتر کتاب می‌خوندم و باعث شد که بیشتر از یک نفر رو راه اندازی کنم.

در این مسیر با مفاهیمی مثل طراحی آموزشی آشنا شدم که بعدا به شدت به کارم آمدند. چیزی در دانشگاه یاد نگرفتم، اما با شنیدن این سرفصل‌ها کلی چیز اموختم.

دانشگاه خوارزمی - مدیریت تحصیلات تکمیلی پیام بهرام پور

یه عکس خوشگل از دانشگاه ما که زمان ما اصلاً این شکلی نبود! خرابه بود

کارشناسی ارشد نیمه کاره در علوم تحقیقات

بعد برای این که سربازی نرم، دانشگاه علوم تحقیقات ارشد تکنولوژی آموزشی رو ادامه دادم اما متاسفانه از همان ابتدا متوجه شدم که خبری نیست! و دیگه در هیچ کلاسی شرکت نمی‌کردم و فقط پول دانشگاه‌ رو هر ترم می‌دادم که سربازی نرم. که البته همین سر کلاس نرفتن‌ّا باعث اخراجم شد.

دانشگاه ملی اتریش – وین و تعلیم و تربیت: هیچوقت شروع نشد

پیام بهرام پور در دانشگاه وین اتریش
پیام بهرام پور در دانشگاه وین اتریش

دو سال پیش برای رشته Education در اتریش اقدام کرده بودم و از دانشگاه ملی وین پذیرش گرفتم اما در همین زمانی که اقدام کرده بودم پشیمان شدم چرا که هدفم تسلط به آلمانی نبود برای همین می خواستم یه دانشگاه انگلیسی زبان بروم برای همین بعد از ثبت نام در دانشگاه و گرفتن اقامت و باز کردن حساب بانکی و …. برگشتم ایران گفتم انگلیس برم خیلی بهتره

 

ویدیو: تحصیل در رشته نوروساینس در داخل و خارج از ایران، سوالات متداول:

نمایش ویدیو درباره تحصیل_در_رشته_نوروساینس_در_خارج_و_داخل_ایران

نکته: برای مشاهده ویدیو باید به سایت یوتیوب مراجعه کنید. لینک ویدیو

برگشتم ایران که تحصیلاتم رو به زبان انگلیسی ادامه بدهم

پذیرش دانشگاه بریستول: Educational Neuroscience

از دانشگاه بریستول رشته علوم اعصاب آموزشی Educational Neuroscience رو پذیرش گرفتم و اومدم از دانشگاه علوم تحقیقات انصراف بدم که یک مرتبه دانشگاهی که قول داده بود اگه سه سال شهریه رو پرداخت کنی کاریت نداریم و میتونی انصراف بدی من رو اخراج کرد و به دلیل قانون نظام وظیفه من باید می‌رفتم سربازی.

دانشگاه نئومای فرانسه یک سال فرصت پست دفترچه

یک سال قبل از پست دفترچه سربازی وقت داری و آزاد هستی و من تو اون زمان در دانشگاه Neoma فرانسه رشته EMBA یا همون مدیریت اجرایی در مقطع کارشناسی ارشد رو خوندم به صورت نیمه حضوری.

قرار بود برای بخش پایان نامه و عملی بریم حضوری فرانسه و یه بوتکمپ مفصل و طولانی داشتند که به دلیل کرونا و بعد هم مشکل سربازی من حتی من دانشگاه نئوما رو حضوری در زمان تحصیلم ندیدم!!!

اگر بخوام بگم در این دوران چیز زیادی یاد گرفتم مبالغه کردم. بیشترین یادگیری‌های من از کسب و کار، از مطالعات شخصی، کسب و کارهای خودم و مسائلی بود که دنبال حل آنها بودم

البته بازهم با خیلی از دانشگاه های ایران مقایسه نکنیدا! بالاخره بعضی از استادهای حرف‌های خوبی زدن و دید خوبی به دست آوردم.

اساتید بسیار خوبی بودن، حرف‌های خاصی شنیدم و تجربه‌های بسیار خوبی داشتم.

 

شروع سربازی

از اول شهریور 1398 سربازی رفتم! باورم نمیشد که جمهوری اسلامی داره یه کارآفرین با ده‌ها کارمند رو میبره برای تی کشیدن و زمین تمیز کردن! یه روز وقتی در حال رژه رفتن بودیم (من فقط دو بار رژه رفتم! سلطان پیچوندن بودم!) با خودم گفتم درسته سربازی منو از اهدافم دور کرد اما حتما باید یک راه درستی وجود داشته باشه به همین خاطر دنبال یک راه حل بودم:

کارشناسی ارشد نوروساینس کاربردی دانشگاه کینگز (King’s College London)

اما مساله این بود که امکان خروج از کشور رو نداشتم! خب حالا باید ببینیم وقتی زندگی اونطوری که دوست داری پیش نمیره چی کار کنم! دیگه نمی‌خواستم دو سال رو از دست بدم و گفتم باید غیر حضوری بخونم.

رفتم اینترنت و جست و جو کردم و رسیدم به دانشگاه KCL و دیدم رشته مورد علاقه من یعنی Neuroscience رو داره!

مشاوره گرفتم از دانشگاه و صحبت کردم و به این جمع بندی رسیدم که ثبت نام کنم. (البته اینقدر ساده نبود دیگه 6 ماه طول کشید)

در حالتی که شما شهریه رو پرداخت می‌کنی و اسکالر شیپ یا فاندی در کار نیست خیلی پذیرش تو دانشگاه سخت نیست (پس من کار خاصی نکردم! ) اما خب رزومه قوی داشتم هم فعالیت‌های خارج دانشگاه و هم مقالات و کارهای تالیفی و … برای داوطلب ارشد خدایی خوب بود.

King's school of dentistry rated second in the world

اگر دوست دارید این رشته رو بخونید توضیحاتی در مورد این رشته توی این صفحه هست که ممکنه براتون جالب باشه.

من با نمره بسیار پایینی از این دانشگاه فارغ التحصیل شدم (اگر اشتباه نکردم 72 از صد) و هدفم انجام فعالیت علمی نبود بلکه آشنایی با روش علمی و همچنین گرفتن سرنخ‌هایی مثل مبحث نورولیدرشیپ و آشنایی با فضای آکادمیک بود.

ادامه برنامه تحصیلی؟

به زودی منتظر خبرهای جالبی باشید! یه کار خیلی عجیب برای تحصیل می‌خوام انجام بدم….

نکات پایانی

ورود به دانشگاه‌ها معمولاً سخت نیست اگر شرایط و Requirement ها رو داشته باشید و رزومه‌تون یکم قویه اما اصلاً تصور دانشگاه‌های ایرانی رو نداشته باشید که 99 درصد تحصیل رو تموم می‌کنن. اینجا برعکسه! اغلب راحت میان و جا می‌زنن چون سخته! من پدرم دراومد تا تونستم ترم اول رو پشت سر بزارم.

بذارید چند دقیقه از درس‌هامون رو براتون بذارم تا ببینید مثلاً احتمالاً برای این دوتا درس که اولی از آناتومی سلولی مغز بود و دومی سلامت روان در جامعه: یک دقیقه بیشتر نذاشتم چون اجازه انتشار نداریم.

 

پس چندتا نکته مهم هست که دقت کنید:

جو گیر نباشید

این که فکر کنید خب بشینیم خونه درس بخونیم نیست. لااقل هفته‌ای 30 ساعت وقت «خیلی مفید» نیاز دارید بذارید. تازه اول کار قطعاً خیلی بیشتر. من یک ماه اول هیچ کاری به جز درس تقریبا نکردم تازه تجربه دانشگاه انگلیسی زبان رو هم قبلاً داشتم اما کلمات جدید (تازه برای من که بازهم با موضوع بیگانه نبودم) واقعاً سخت بود.

در میانه‌های راه، راهنمای تحصیلی من بهم گفت که جایگاهت متوسط یکم بالاتره! یعنی اصلاً به نمره خوب شدن و … فکر نمی‌کنم! چون دیگه نمی‌رسم!

بارها و بارها به فکر انصراف از دانشگاه بودم. بارها.

هنوزم برام سخته.

هدف رو چک کنید

متاسفانه ما ایرانی‌ها خیلی عشق تحصیل دارم (چه داخل و چه خارج)

و عشق خارج!

 

دیگه میشه نور علی نور! به خدا قرار نیست اگه در راستای اهدافمون نیست تحصیل کنیم. من اگر می‌خواستم یک مدرس موفق باشم ابداً نیازی به تحصیل در این رشته نداشتم. کارهای دیگه خیلی موثرتر بود.

 

پس مدل جوگیری نگاه نکنید بهش.

شاید اگه منو کم بشناسید بگید مغروره این می‌خواد فقط خودش بخونه! اینطوری میگه! اما این که 450 تا دایرکت و 12 کامنت و 53 ایمیل بگیریم که همه یهو یادشون افتاده باید نوروساینس بخونن یعنی بدون اطلاع دارن میرن دیگه احتمالاً (بازهم میگم احتمالاً) !

من همیشه نگرانیم این بود که آدم‌ها کاری رو بکنن که در راستای هدف واقعی‌شون نباشه!

راهکار ساده هم اینه فداتون بشم:

کسی که فارغ التحصیل شده در یک رشته رو ببینید و باهاش صحبت کنید. در قسمت فارغ التحصیلان دانشگاه یا سایت لینکدین.

خیلی وقت‌ها دنبال تحصیل نباشید دنبال محتوای کاربردی باشید

آنچه در دانشگاه یاد می‌گیریم با چیزهایی که در مورد نوروساینس می‌شنوید (مثلاً این ویدیوها) خیلی متفاوته لطفاً یه کتاب دانشگاهی نورولوژی یا نوروآناتومی از انتشارات ارجمند یا سمت بخونید. ببینید واقعاً ارتباط می‌گیرید یا نه. تازه فارسی بخونید. بعدش تصمیم بگیرید.

اگر فکر کردید کتاب‌هایی مثل مغزی که خود را تغییر می‌دهد یعنی درس دانشگاه نوروساینس تقریبا 100 درصد غلط فکر می‌کنید. حتماً کتاب‌های دانشگاهی رو بخونید تا متوجه بشید.

هدف این نوشته این بود که بتونم بخشی از سوالاتتون رو جواب بدم اما باید بگم که که رسالت و فعالیت ما مثل یک موسسه مهاجرت نیست. بنابراین سوالات بیشتری رو جواب نمیدم.

البته ماهی نمیدم بهتون ماهیگیری که یادتون میدم.

اگر براتون مهمه ادامه تحصیل باید زبانتون خوب باشه (آیلتس 7 به بالا) و اگه خوب باشه با یه جست و جوی ساده و پرسیدن از خود دانشگاه به جواب سوالتون می‌رسید.

دوستتون دارم و امیدوارم هر مسیری میرید پر از یادگیری و آموزش باشه.

مراقب خودتون باشید.

این فیلم در یوتیوب به صورت کامل در مورد تحصیل در نوروساینس ضبط شده امیدوارم خوشتون بیاد

پیام

نحوه رسیدن به درآمد با راه‌اندازی کسب و کار

Picture of سعید عباسی

سعید عباسی

امتیاز (4/5)
4/5
به اشتراک بگذاریم
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

۵ دیدگاه دربارهٔ «داستان تحصیلات پیام بهرام پور به صورت کامل»

  1. کاربر سایت

    سلام . ممنون از متن عالی ای که نوشتید . متاسفانه لینک ویدئویی که بهش ارجاع دادید خرابه . اگه ممکنه اصلاح کنید یا لینک جدید رو در متن بزارید . با سپاس از زحماتتون

    1. بیشتر از یک نفر

      سلام دوست عزیز
      مرسی که همراهمون هستید و بهمون گزارش میدید.
      بله حق با شماست و به زودی اصلاح خواهد شد.
      بیشتر از یک نفر باشید.

    1. بیشتر از یک نفر

      سلام خانم یحیی نژاد
      ممنون بابت کامنت پر مهرتون
      خوشحالیم که در این مسیر همراهانی چون شما داریم.
      موفق و بیشتر از یک نفر باشید …

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
برای ورود مشکل دارید؟