راه اندازی کسب و کار موفق (بهترین و کاربردی‌ترین ایده ها)

سرفصل های مهم این مقاله

راه اندازی کسب و کار موفق (۱۰ ایده با سرمایه کم!)

همه ما دوست داریم آقا و رئیس خود باشیم و از برای دیگران کار کردن، بالاخره در جایی و زمانی، دست بکشیم. همه ما مستقل بودن را دوست داریم و ترجیح می‌دهیم زمان و انرژی و زحمتی که می‌گذاریم را برای کسب و کار خودمان بگذاریم تا دیگران! حالا در این نوشته، تلاش کرده‌ایم بهترین ایده‌های راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را خدمتتان معرفی کنیم تا با اطمینان به افزایش درآمد برسید.

البته این مقاله را به دو قسمت تقسیم کرده‌ایم. اول راه اندازی کسب‌وکارهای معمولی و دوم راه اندازی کسب‌وکارهای اینترنتی. دقت کنید که هیچ محدودیتی برای ایده‌های کسب‌وکاری نمی‌توان قائل شد، بااین‌حال، اینجا تلاش کرده‌ایم به بهترین ایده‌ها اشاره کنیم. با ما در ادامه همراه باشید.

مهم ترین نکات برای شروع و راه اندازی کسب و کار

به نظر شما مهم‌ترین نکاتی که در شروع راه‌اندازی یک کسب‌وکار باید به آن توجه کنیم چیست؟

1- میزان سرمایه؟ میزان درآمد احتمالی از آن کسب‌وکار؟ تعداد فروش؟

بله! همه این‌ها می‌تواند مهم و حیاتی باشد؛ اما اینجا برای شما چند نکته بسیار مهم که باید در شروع راه‌اندازی یک کسب‌وکار به آن توجه کنید را لیست کرده‌ایم.

لطفاً به تک‌تک این نکات خیلی خوب دقت کنید، چون هرکسی این را به شما نمی‌گوید!

2- شما باید نسبت به کاری که انجام می‌دهید، مشتاق باشید!

شاید امکان‌پذیر نباشد که همه جنبه‌های کسب‌وکار تازه‌تان را دوست داشته باشید. مثلاً اینکه به دنبال کارهای اداری آن بروید، شاید کمی خسته کننده باشد، اما اگر اشتیاق به کارتان داشته باشید و این کار، در راستای رسالتتان باشد، بدون تردید از تمام مراحل آن لذت خواهید برد.

قطعا خواندن کتاب می‌تواند بهترین راه حل‌ها به شما پیشنهاد بدهد، اسب سیاه رویکرد نوین به موفقیت دارد. تمام افراد این دیدگاه را دارند که ابتدا به موفقیت برسند سپس کامیابی نصیبشان شود اما اسب سیاه موفقیت را در گرو کامیابی می‌بیند اما چگونه؟ برای اینکه بدانید این رویکرد چیست پیشنهاد می‌کنیم 20 صفحه اول این کتاب را به صورت رایگان مطالعه کنید. جهت دانلود بر روی کلمه زیر کلیک کنید.

دانلود رایگان pdf کتاب اسب سیاه

3- شاید لازم باشد تا مدتی شاغل بمانید!

شاید لازم است در ابتدای کار و تا وقتی که کسب‌وکار جدیدمان به درامد حداقلی برسد، در شغل قبلی‌مان بمانیم تا ناگهان دستمان خالی نشود!

4- امور مالی‌تان در چه وضعی است؟

راه‌اندازی هر کسب‌وکار هزینه‌های گوناگونی دارد. باید حتماً در نظر داشته باشید که آیا می‌توانید این هزینه‌ها را پوشش دهید یا خیر؟ در غیر این صورت، ممکن است سرخورده شوید و راه‌اندازی کسب‌وکار برایتان دل‌زده کننده باشد. بسیاری از استارت‌آپ‌ها شکست می‌خورند، زیرا قبل از کسب سود، پولشان تمام می‌شود.

همیشه داشتن یک پس انداز می‌تواند مفید باشد. در نظر داشته باشید اگر شما از قبل یک مبلغی پس انداز داشته باشید قطعا در زمان راه اندازی کسب و کارتان چند قدم از سایر افراد که بدون سرمایه هستند در این مسیر جلوتر هستید. پیشنهاد می‌کنیم برای داشتن بهترین روش‌های پس انداز مقاله چطور پس انداز کنیم را مطالعه نمایید.

5- شاید لازم باشد از اطرافیانتان کمک بگیرید!

اگر رابطه خوبی با اعضای خانواده دارید، آن‌ها می‌توانند پشتیبان مالی و معنوی شما در ابتدای کار باشند؛ به ویژه اگر در راه‌اندازی کسب‌وکار تجربه داشته باشند.

6- از همان اول به فکر به دست آوردن اولین مشتریان باشید!

اگر منتظرید تا کسب‌وکارتان را شروع کنید و آنگاه مشتریان صف ببندند، سخت در اشتباهید! شما باید به صورت بالقوه بدانید که مشتریان شما قرار است چه کسانی باشند و کجا می‌توانید پیدایشان کنید!

7- از قدرت شبکه‌های اجتماعی آگاه هستید؟

شبکه‌های اجتماعی مکان‌های بالقوه فوق‌العاده‌ای برای یافتن مشتریان هستند. اغلب این شبکه‌ها مثل یوتیوب، اینستاگرام، لینکدین و تلگرام رایگان‌اند؛ استفاده کنید!

8- آیا واقعاً به محصولتان نیاز هست؟

یا خدمات و محصولات تازه ارائه دهید و یا خدمات و محصولات تازه را با روشی جدید و همراه با ارزش افزوده ارائه دهید. ببینید آیا کسانی هستند که نیاز به محصول یا خدماتتان داشته باشند.

9- طرح تجاری بلدید؟

برای شروع یک کسب‌وکار باید بتوانید طرح تجاری نوشتن بلد باشید. در گوگل سرچ کنید و در مورد نوشتن یک طرح تجاری، یاد بگیرید! این کار به شفافیت بیشتر شما خیلی کمک خواهد کرد.

10- تحقیقات میدانی را فراموش نکنید!

برای اینکه کسب‌وکار تازه‌تان را محک بزنید، تحقیقات میدانی هم انجام دهید. شخصی را می‌شناختم که برای راه‌اندازی یک مغازه لبنیاتی، نزدیک به 10 روز در محله و محله‌های اطراف رفت‌وآمد می‌کرد تا ببیند مردم چه لبنیاتی می‌خرند، از کجا می‌خرند و آیا نیاز راه‌اندازی یک لبنیاتی در آن منطقه هست یا نه؟

11- از همان ابتدا حرفه‌ای به نظر برسید!

اگر به فکر راه‌اندازی کسب‌وکار تازه‌تان هستید، از همان ابتدای کار به فکر کیفیتی سطحی نباشید و همه‌چیز را حرفه‌ای جلو ببرید؛ یعنی از اول راه به دیگران نشان دهید که یک مدیر با فکر و باهوش هستید که یک تجارت جدی را اداره می‌کند. رفتاری مؤدبانه داشته باشید و با همه طوری رفتار کنید که گویی قرار است مشتری بعدی شما باشند.

بخش اول: ایده‌های ساده برای راه اندازی کسب و کارهای سنتی

هنوز هم بسیاری از کسب‌وکارها هستند که حتی بدون اینترنت هم می‌توان از آن‌ها کسب درآمد کرد. این شما و این هم ایده‌های راه اندازی کسب و کار موفق:

 ۱- کسب‌وکارهای خانگی

نقش کسب و کارهای خانگی در جوامع توسعه یافته چیست؟

کسب‌وکارهای خانگی یا خانوادگی به یکی از مهم‌ترین روش‌های کسب درآمد در جهان تبدیل شده است. شما می‌توانید به‌تنهایی یا با استفاده از پتانسیل اعضای خانواده، یک کسب و کار جذاب راه بیندازید. مزیت‌های فراوان این نوع کسب و کار، آن را به اندازه کافی جذاب کرده است. مثلاً این نوع کسب و کار، معمولاً به سرمایه خیلی بالایی نیاز ندارند، ریسکشان پایین است و همچنین شرکا در آن قابل‌اعتمادتر از سایر کسب‌وکارها هستند. از جمله این کسب‌وکارها می‌توان به تولید صنایع‌دستی، شیرینی‌پزی و تولید سفال اشاره کنیم!

۲- برنامه‌ریزی برای مراسم

هر روز جشن‌ها، مراسمات و همایش‌های مختلفی در سراسر ایران برگزار می‌شود. شما می‌توانید به عنوان یک برنامه‌ریز یا مدیر، رویداد برگزار کنید و از این راه، درآمد قابل‌توجهی به دست آورید. البته لازم است ارتباطات و شبکه‌سازی خود را گسترش داده و با افراد زیادی آشنا شوید.

سعی کنید از مراسمات و جشن‌های کوچک شروع کنید. مثلاً آگهی اجاره ویلا در سایت دیوار بزنید و سپس با صاحب ویلا هماهنگ کرده و آن را اجاره دهید و 0 تا 100 برگزاری یک جشن را بر عهده بگیرید. این یک کار خاص و جالب به نظر می‌رسد.

۳- غذای خانگی درست کنید!

سازمان‌ها، شرکت‌ها و مؤسسات بسیاری هستند که برای کارکنانشان نیاز به غذا دارند. همچنین افراد زیادی روزانه به دلیل مشغله فراوان، واقعاً به غذا پختن نمی‌رسند! این یک راه خوب است که با پخت غذای خانگی یا سپردن این کار به کسی که این‌کاره باشد، یک کسب و کار پول‌ساز راه اندازی کنید.

البته برای معروف شدن و سر زبان‌ها افتادن، هم باید بازاریابی را به‌خوبی بلد باشید و هم باید غذای باکیفیت و با قیمت مناسب دست مردم و سازمان‌ها بدهید!

۴- آرایشگری و خدمات زیبایی ارائه کنید!

صنعت مد و زیبایی در سال‌های اخیر به صورت کم‌سابقه‌ای گسترده شده | راه اندازی کسب و کار

هر چیزی که مربوط به صنعت زیبایی و مد باشد، خریداران خودش را دارد. اکنون، این صنعت یکی از پول‌سازترین صنایع است. شما می‌توانید با راه اندازی کسب و کار خود در زمینه آرایشی و زیبایی، پول خوبی به جیب بزنید. از خدمات مو گرفته تا ناخن و پوست و غیره.

البته سرمایه‌ای که مثلاً برای تأسیس یک مرکز زیبایی باید کنار بگذارید، باتوجه‌ به قیمت بالای دستگاه‌ها، کمی زیاد است. اما شما تنها با اجاره یک مغازه، می‌توانید یک آرایشگاه خوب ترتیب بدهید. به شرطی که حسابی برای این کار آموزش‌دیده باشید.

۵- گیاهان دارویی پرورش دهید!

اکنون استفاده از گیاهان دارویی و دم‌نوش‌ها، به‌خوبی رشد کرده است. ضمن اینکه همه ما از خاصیت فراوان گیاهان دارویی آگاهیم. برای پرورش این گیاهان به فضای کمی نیاز دارید؛ حتی می‌توانید این کار را در حیاط یا بالکن خانه انجام دهید. به سرمایه اولیه زیادی هم نیاز ندارید و می‌توانید مشتریان خوبی جذب کنید. رقیب زیادی هم در این زمینه نخواهید داشت. اگر هم رقیب داشته باشید، آن‌قدر فرصت‌های شغلی در این صنعت زیاد است که جای نگرانی چندانی وجود ندارد.

۶- آموزش موسیقی و سایر هنرها!

آموزش نه فقط در موسیقی، بلکه در سایر هنرها هم می‌تواند درآمد قابل توجهی برایتان داشته باشد. ضمن اینکه با برندینگ و تبلیغات مناسب، می‌توانید شهرتی برای خود دست و پا کنید. تبلیغات کسب‌و‌کارتان را هم می‌توانید در شبکه‌های اجتماعی تبلیغ کرده و از دیگران بخواهید شما را به عنوان یک مدرس و مربی موسیقی یا هنر، معرفی کنند.

بخش دوم: بهترین ایده راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق

حالا که با هم برخی از ایده‌های راه اندازی کسب‌وکارهای سنتی را خواندیم، وقت آن است که با برخی از ایده‌های راه اندازی کسب‌وکارهای اینترنتی هم آشنا شویم.

۱- راه اندازی یک فروشگاه ساده اینترنتی یا اینستاگرامی

راه اندازی کسب و کار | یک فروشگاه اینستاگرامی راه بیندازید!

آیا می‌دانید اکنون بیش از ۵۰ هزار فروشگاه اینستاگرامی فقط در ایران فعالیت می‌کنند؟ می‌دانید نزدیک  به ۲ هزار فروشگاه اینترنتی به‌صورت وب‌سایت در ایران در حال فعالیت‌اند؟ شما هم می‌توانید کالا و خدمات خود را در قالب یک سایت فروشگاهی در معرض فروش بگذارید و از این راه کسب درآمد کنید. ایجاد فروشگاه اینترنتیٰ یکی از بهترین روش‌های راه اندازی کسب و کار است.

۲- تولید محتوای متنی، صوتی یا تصویری!

دومین ایده راه اندازی کسب و کار موفق، تولید محتواست. محتوا اکنون در هر کاری حرف اول را می‌زند. تقریباً تمام کسب‌وکارها برای تبلیغ و به‌اصطلاح پروموت کردن خدمات و محصولاتشان نیاز به تولید محتوا دارند. اگر استعداد نویسندگی دارید، می‌توانید در بخش‌های مربوط به کپی‌رایتینگ و تولید محتوای متنی فعالیت کنید. اگر صدای خوبی دارید و نوشتن متن پادکست بلدید، می‌توانید با تولید فایل‌های صوتی کسب درآمد کنید و اگر خودتان می‌توانید جلوی دوربین بروید یا کار با نرم‌افزارهای تدوین فیلم را بلدید و کمی خلاقیت چاشنی کارتان کنید، می‌توانید در زمینه تولید محتوای ویدئویی فعالیت کنید.

در تولید محتوا، با کمترین سرمایه، می‌توانید درآمد بسیار خوبی داشته باشید.

۳- مدیریت شبکه‌های اجتماعی

بالاتر گفتیم که بیش از ۵۰ هزار فروشگاه اینستاگرامی در ایران وجود دارد. علاوه‌برآن، ده‌ها پیج هنری، آموزشی و یا بلاگری هم وجود دارد. اغلب کسب وکارها هم پیج‌هایی در تلگرام و اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی دارند که همه اینها نیاز به مدیریت دارد.

شما می‌توانید ادمین شدن در پیج‌ها را بر عهده بگیرید و از این راه پول خوبی دربیاورید. ضمن اینکه در این مسیر، ده‌ها تجربه ارزشمند کسب خواهید کرد.

۴- آموزش هر چیزی که بلدیم!

آموزش دادن، می‌تواند کسب و کار شما باشد. شما هر استعداد و هنری که دارید، اکنون می‌توانید به لطف شبکه‌های گسترده اجتماعی، آموزش دهید و از آموزش‌هایتان کسب درآمد کنید. روزانه می‌بینید که بلاگرها و یا آموزش دهندگان چقدر تولید محتوا کرده و از این راه هم سفارش می‌گیرند، هم تبلیغ می‌کنند و هم پول در می‌آورند.

آیا راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم امکان پذیر است؟

بسیاری از افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار دارند، ممکن است این سؤالات، ذهنشان را قلقلک بدهد. سؤالاتی از قبیل:

  • چطور کسب و کاری با سرمایه کم راه اندازی کنیم؟
  • آیا راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم شدنی است؟
  • چه کسب و کاری با سرمایه کم برای من مناسب است؟
  • برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی چقدر سرمایه نیاز داریم؟
  • آیا راه اندازی کسب و کار موفق با سرمایه کم، شدنی است؟
  • هیچ سرمایه‌ای نداریم، چه کار کنیم؟
  • چرا باید با سرمایه کم شروع کرد؟

پاسخ این است: بله! امکان‌پذیر است! درست است که با وجود تورم‌های بالا در کشورمان و گرانی اغلب تجهیزات و مواد اولیه، به نظر می‌رسد که کسب و کار با سرمایه کم نمی‌توان راه انداخت، اما بااین‌حال، بازهم کسب‌وکارهای فراوانی هستند که برای راه‌اندازی‌شان سرمایه زیادی لازم نیست. مثلاً:

  • تعمیرات سیار انواع وسایل خانگی
  • فروش گل و گیاه دست‌ساز از طریق شبکه‌های اجتماعی
  • عکاسی کردن از محصولات و یا جشن‌ها
  • ساخت و فروش صنایع‌دستی
  • آموزش دادن (آموزش بدن‌سازی، ورزش، زبان و …)
  • مشاوره در زمینه‌های مختلف مثل روانشناسی، دکوراسیون داخلی و …

در واقع جنس سرمایه شما برای راه اندازی کسب و کار، همیشه قرار نیست پول باشد. گاهی پول است، گاهی مهارت و هنر شماست و گاهی ارتباطات و شبکه‌سازی‌ای که با دیگران انجام داده‌اید.

سخن پایانی مقاله راه اندازی کسب و کار

در مقاله‌ای که خواندید، در مورد راه اندازی کسب و کارها به شما ایده‌هایی دادیم. در این مقاله تلاشمان این بود که ذهنتان را برای راه اندازی کسب و کار خودتان آماده کنیم و جرقه‌ای در مغزتان برای این کار بزنیم. هر نظر و ایده و پیشنهادی دارید، می‌توانید در قسمت کامنت‌ها برایمان بنویسید تا سایر خوانندگان هم مطالعه کنند.

چگونه در 100 روز، یک کسب‌وکار موفق راه‌اندازی کنیم؟

در 100 روز کسب‌وکارتان را راه‌اندازی کرده و به سود برسانید. لطفاً وارد صفحه زیر شوید و بیشتر بخوانید:

پیام

نحوه رسیدن به درآمد با راه‌اندازی کسب و کار

Picture of سعید عباسی

سعید عباسی

امتیاز (4/5)
4/5
به اشتراک بگذاریم
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

۲۶ دیدگاه دربارهٔ «راه اندازی کسب و کار موفق (بهترین و کاربردی‌ترین ایده ها)»

  1. علیرضا اعتمادی

    با سلام و درود
    سپاسگزارم از زحمات شما برای تهیه و تدوین این مقاله ارزشمند ، ممنونم که باعث بالا بردن آگاهی انسانها میشوید
    بیشتر از یک نفر باشیم

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      چه خوب که اهل رشد و آگاهی هستید؛ خوشحالیم که تو جمع بیشتر ازیکی ها هستید.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

  2. شارمین مهدیارپور

    داشتم به این مسئله فکر می کردم که تعیین هدف، یکی از عوامل موثر در موفقیت کسب و کارهاست. با این حال، به نظرم مفیده که در مورد مراحل مختلف تعیین هدف و اجرای آن بیشتر توضیح داده بشه.

    1. تیکتینگ بیشتر ازیک

      دوست عزیز سلام
      خوشحالیم که همراهانی چون شما داریم . ممنون که نظرات خود را با ما به اشتراک میگذارید؛ در این خصوص ما در دوره رایگان هدف گذاری صحبت کرده ایم.
      دوره رایگان هدف گذاری، ساخت مسیر درست موفقیت
      پیروز و بیشتر از یک نفر باشید.

  3. فرناز شریف زادگان

    “من هم یک کسب و کار کوچک دارم و همیشه به دنبال راهکارهای جدید برای رشد و توسعه کسب و کارم هستم. این مقاله برای من مفید بود و بهم کمک کرد تا ایده‌های جدیدی برای کارم پیدا کنم. ممنون از شما!”راستی، به روزرسانی مقاله یادتون نره! :))))))))))

    1. تیکتینگ بیشتر ازیک

      سلام خیلی خوشحالیم که مطالب مورد توجه شما قرار گرفته است و امیدواریم در ادامه هم بتوانیم با محتوای کاربردی و علمی در کنار شما باشیم.
      بهتون پیشنهاد می کنیم ویدیو وبینار خلق کسب و کار رو مشاهده کنید.
      خلق کسب‌وکار در یک چشم به هم زدن!
      موفق باشید.

  4. واقعاً این مقاله جالب بود! به شخصه خیلی از نکاتی که در اینجا ذکر شده رو از قبل نمی‌دونستم. امیدوارم بتونم این نکات رو در کار خودم به کار بگیرم. ممنون از شما و تیم بیشتر از یک نفر در مورد مقاله کسب و کار موفق.

  5. فرشاد حیدرپناه

    درود بر انسانهای با شرف و دوست داشتنی که دنیا را برای همه خوب میکنند.در این مقاله، به نظرم چیزی در مورد تجربیات شخصی و چالش‌هایی که در زمینه کسب و کار موفقیت‌آمیز داشتید، نوشته نشده است. می‌تونید تجربیات شخصیتون رو با ما به اشتراک بگذارید؟

  6. سید محمد مصطفوی

    مطالب عالین، اما قبل از هر اقدامی آشنایی با پول و چگونگی کارکرد و نگهداری اونو لازم داریم که استاد بهرامپور در دوره جامع پول به تمام موارد پرداختنتد

    1. بیشتر از یک نفر

      سلام دوست عزیز بیشتر ازیکی
      مرسی که نظرتون رو با ما و عموم به اشتراک می گذارید؛ خیلی برامون ارزشمند هست.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

  7. من یه سوال برام پیش اومد
    الان اگه شروع به درست کردن فایل های صوتی کودکانه کنم برای ارائه این فایل ها و کسب درامد باید به کجا مراجعه کرد؟

    1. بیشتر از یک نفر

      سلام دوست عزیز
      مدرس شدن و معروف شدن در این زمینه فرایندی هست که نیاز به اموزش دیدن دارد؛اگر در این زمینه علاقه‌مند هستید؛ پیشنهاد ما به شما دوره ۶ گام تا تغییر می‌باشد.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید‌‌‌…

      ۶ گام تا تغییر | فیلم سمینار معارفه مدرسه استادی ۷

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
برای ورود مشکل دارید؟