نورولیدرشیپ، علمی برای رهبران اثربخش!

سرفصل های مهم این مقاله

قبل از هرچیز، این ویدئوی چند ثانیه‌ای را ببینید:

نمایش ویدیو درباره فارغ التحصیلی پیام بهرام پور

بعد از جشن فارغ‌التحصیلی دانشگاه کینگز در رشته نوروسانیس، یکی از همراهانم در جشن از من پرسید که حالا مهم‌ترین چیزهایی که در این دو سال یاد گرفتی چه بود؟ در بین سه پاسخ من، بدون شک «نورولیدرشیپ» حضور داشت. علم رهبری با شناخت مغز یا همان رهبری مغزمحور.

من این شانس را داشتم که درس نورولیدرشیپ را با خانم دکتر تارا سوارت Tara Swart بگذرانم و جزو معدود افرادی بودم که مفاهیم این درس را با همه وجودم درک می‌کردم! چون مثل اکثر همکلاسی‌هایم یک دانشجوی جویای کار نبودم، بلکه در جایگاه یک کارآفرین سریالی و یک مدرس رهبری وارد دانشگاه شده بودم. شاید من بیشتر از هر کس دیگری اهمیت این موضوع را می‌دانستم. مخصوصا که سال‌های زیادی از زندگی‌ام صرف مطالعه و بررسی این موضوع شده بود و بسیاری از مفاهیم را با تمام وجودم تجربه کرده بودم.

شما به عنوان یک مدیر، روزانه با آدم‌های زیادی سروکار دارید. پرسنل، مشتری، همکاران، مشاوران، اعضای تیم و …

اجازه بدهید همین ابتدا به شما بگویم که:

 

کلمه نورولیدرشیپ یعنی چه؟

Neuroleadership یا همان نورولیدرشیپ از ترکیب دو کلمه ساخته شده:

۱) نوروساینس یا علم اعصاب:

نوروساینس به این موضوع می‌پردازد که مغز ما چطور کار می‌کند؟ یا چطور درست کار نمی‌کند و چطور می‌تواند عملکرد بهتری داشته باشد. اگر می‌خواهید درباره نوروساینس بیشتر بدانید مقاله زیر را به شما پیشنهاد می‌دهیم:

نوروساینس چیست؟ تاریخچه، حقایق و داستانها

۲) لیدرشیپ به معنی رهبری:

هنر و علم هدایت افراد برای دستیابی به یک هدف مشترک.

نکته مهم: رهبر یک تفاوت اساسی با مدیر دارد: در کنار مدیریت و برنامه‌ریزی، چشم‌انداز و استراتژی شفافی از آینده ارائه می دهد.

شاید رهبری مغز محور ترجمه قابل قبولی برای این مفهوم باشد، هرچند در ادامه از کلمه نورولیدرشیپ استفاده خواهیم کرد. بنابراین نورولیدرشیپ یعنی هدایت افراد با در نظر گرفتن علم اعصاب.

 

تاریخچه نورو لیدرشیپ

نمایش ویدیو درباره تحصیل_در_رشته_نوروساینس_در_خارج_و_داخل_ایران

نکته: برای مشاهده ویدیو باید به سایت یوتیوب مراجعه کنید. لینک ویدیو


برای بررسی تاریخچه نورو لیدرشیپ باید سوار یک سفینه شویم و به دهه ۱۹۹۰ سفر کنیم! جایی که کارآفرین استرالیایی به نام دکتر دیوید راک (David Rock) برای اولین بار مفهوم نورو لیدرشیپ را مطرح کرد. او بنیانگذار موسسه‌ای به همین نام است و کتاب‌های مختلفی در این زمینه تالیف کرده‌است (از جمله کتاب your brain at work). پروفسور راک فعالیت خود را در بیش از ۲۴ کشور توسعه داده و با گرد هم آوردن دانشمندان علوم اعصاب، برای گسترش آگاهی در زمینه‌های رهبری مغز محور تلاش می‌کند.

مغز شما مانند یک عضله است. هرچه بیشتر از آن استفاده کنید قوی‌تر می‌شود!

 

چرا نورو لیدرشیپ مهم است؟

نورو لیدرشیپ کمک می‌کند ضمن شناخت بهتر آنچه در مغز خودتان، کارمندانتان و مشتریان می‌گذرد، تصمیمات بهتری بگیرید، بهتر ارتباط برقرار کنید استراتژی‌های درستی انتخاب کنید و عملکرد خودتان و همکارانتان را بهبود ببخشید.

راز موفقیت مدیرانی که همزمان چندین مجموعه را هدایت می‌کنند و با صدها کارمند سروکار دارند و در عین حال، به تمام امور زندگی شخصی‌شان می‌رسند، دقیقا در مفهوم نورو لیدرشیپ نهفته‌است. کارآفرینان سریالی (مدیرانی که کسب‌و‌کارهای متفاوتی را به طرز شگفت‌انگیزی مدیریت می‌کنند) احتمالا سال‌هاست آگاهانه یا ناآگاهانه از نورولیدرشیپ استفاده می‌کنند.

برای کسی که مغز را خوب می‌شناسد و از علم نورو لیدرشیپ آگاه است، هدایت تیم‌های بزرگ و سازمان‌های کلان آسان‌تر می‌شود.

 

تفاوت لیدرشیپ و نورو لیدرشیپ

مهم‌ترین تفاوت رهبری (لیدرشیپ) و رهبری مغزمحور (نورو لیدرشیپ) در این جمله خلاصه شده است: در بحث لیدرشیپ، ممکن است سلیقه‌های شخصی یک رهبر بزرگ مدنظر قرار بگیرد. مثل زمانی که استیو جایز را یک رهبر بزرگ بدانیم. اما نورو لیدرشیپ بر اساس پژوهش‌های علمی و مبتنی بر شواهد کافی استوار است و خبری از سلایق شخصی نیست (در دوره رایگان تفاوت علم و شبه علم با این شواهد علمی بیشتر آشنا شوید).

در جدول زیر به سایر تفاوت‌های این دو مبحث اشاره شده:

عامل تفاوت لیدرشیپ نورو لیدرشیپ
دقت زیاد بسیار زیاد
زمان پیدایش از زمان پیدایش بشریت حدود دو دهه
تمرکز اصلی الهام بخشی، انگیزه و هدایت درک فرآیندهای مغزی زیربنای رفتار، تصمیم گیری و انگیزه
رویکرد متکی بر رفتار و تجارب شخصی برای تاثیر بیشتر بر دیگران متکی بر شیوه‌های علمی برای بهینه سازی شیوه‌های رهبری و سازگاری آن‌ها با موقعیت‌های مختلف
ابزار ابزارهای سنتی مثل ارتباط، تفویض اختیار و بازخورد ابزارهای جدید و علمی مثل مباحث هوش هیجانی، ذهن آگاهی و سیستم‌های مدرن پاداش
شیوه ارزیابی دستیابی به اهداف، رضایت کارکنان و عملکرد کلی تاثیر شیوه‌های رهبری بر فعالیت مغز، فرآیندهای تصمیم گیری و وضعیت رفاه کارکنان

تارا سوارت؛ استاد برجسته علم نورو لیدرشیپ

دکتر تارا سوارت (Tara Swart) یکی از اساتید من در کینگز کالج لندن بود. پزشک، عصب‌شناس، متخصص علوم اعصاب و مشاور لیدرشیپ. تجربه‌ها و مطالعاتش را در کتابی به نام Neuroscience for leadership منتشر کرده  با بهترین رهبران جهان همکاری می‌کند تا بتواند با بهبود انعطاف پذیری ذهن و عملکرد مغز، توانایی انسان را برای مدیریت استرس و تنظیم هیجانات افزایش دهد. برای خود من بسیار جالب بود که یکی از مهم‌ترین اجزای رهبری مغز محور مدیریت استرس است! یعنی شاید ذهن ما به سمت موضوعات بسیار پیچیده‌ای برود اما در واقعیت، مدیریت استرس خودمان یکی از مهم‌ترین گام‌ها برای رهبری دیگران است.

عکس تارا سوارت

 

کاربرد نورو لیدرشیپ چیست؟

با کمی دقت به رفتار انسان‌ها، می‌توان به این نتیجه رسید که منشاء همه رفتارها «مغز» است. کنترل حرکات، پردازش اطلاعات، تصمیم گیری، مدیریت احساسات، حافظه، خلاقیت، زبان، شخصیت و سایر فاکتورها و رفتارهای انسانی در نهایت به «مغز» می‌رسد.

مغز، با اراده‌ترین و در عین حال، تنبل‌ترین عضو بدن است! یک متخصص نورو لیدرشیپ بلد است آن را به سمت صحیح سوق دهد!

شناخت دقیق‌تر سیستم فوق پیشرفته و تکامل یافته‌ عصبی که در تمام جنبه‌های زندگی تاثیر مستقیم و انکار نشدنی دارد، به ما کمک می‌کند الگوهایش را بهتر آنالیز کنیم و با پیش بینی عملکرد آن، تصمیمات بهینه‌تری داشته باشیم. به طور کلی، نورو لیدرشیپ یا رهبری مغز محور می‌تواند بر هدایت همه چیز (از زندگی شخصی گرفته تا جنبه‌های تجاری و کلان) اثر بگذارد و ضمن افزایش آگاهی ما از ماشین تصمیم گیرنده عجیب و غریبمان، موفقیت را دست یافتنی‌تر کند.

 

یک تکنیک ساده از نورو لیدرشیپ

با ارائه یک مثال از نورو لیدرشیپ، متوجه خواهید شد که چقدر می‌تواند در مدیریت و حل و فصل چالش‌های سازمانی کمک کند.

مثلا اجازه دهید به روش قالب اکثر مدیران توجه کنیم که یک کار را بدون توضیحات اضافه به یک نفر محول می‌کنند و نتیجه آن می‌شود کاهش حس مشارکت و به اصطلاح کم کاری کارمند.

اما با دانستن نوروساینس متوجه می‌شویم که برای افراد چرایی کار از چگونگی کار مهم‌تر است بنابراین یک رهبر مغز محور  قبل از ارائه یک وظیفه، توضیح دهید که «چرا» قرار است چنین کاری انجام شود؟ و سپس نحوه انجام این کار را مطرح می‌کند.

مثلا به جای این که به یک سرایدار بگوییم: «اینجا را حسابی تمیز کن»، با گفتن این که «یه مهمان مهم از آلمان داریم که به همه جزئیات توجه می‌کنه و باید حرفه‌ای باشیم، حسابی ما رو سربلند کن» حسی در او ایجاد می‌کنیم که بسیار جدی‌تر این کار را انجام می‌دهد.

چرا این روش کارساز است؟

وقتی دلیل و منطق پشت یک کار برای فرد مشخص شود، بخش‌های مربوط به پاداش در مغز فعال می‌شوند و در نتیجه مشارکت بیشتر و حتی یافتن راهکارهای خلاقانه‌تر اتفاق می‌افتد.

 

حیطه‌های مورد استفاده در نورو لیدرشیپ:

۱) تصمیم گیری و حل مساله: مثال می‌زنیم: شاید معتقد باشید که زن‌ها در مدیریت از مردها ضعیف‌ترند و تصمیم بگیرید مدیرانتان را از بین مردها انتخاب کنید. این یک خطای ذهنی است. نورو لیدرشیپ جهت‌گیری‌های اشتباه را از شما می‌گیرد تا کم اشتباه‌ تصمیم بگیرید و مسائل را بهتر حل کنید.

تفکر نقاد به ما کمک می‌کند عمیق‌تر فکر کنیم و کمتر فریب بخوریم. این دوره را به صورت رایگان از اینجا ببینید.

۲) ارتباطات: یک رهبر مسلط به نورو لیدرشیپ، می‌داند که چگونه باید با همکاران یا کارمندانش همدلانه رفتار کند یا چگونه انتظاراتش را توضیح دهد. ارتباطات اجتماعی چنین رهبری فراتر از آدم‌های عادی توسعه پیدا می‌کند.

۳) مدیریت عملکرد دیگران: وقتی اجزای مختلف مغز را بشناسید، خیلی خوب می‌دانید که چگونه به تیم فروشتان پاداش بدهید یا چگونه نقاط ضعف همکارتان را بهتر کنید.

۴) مدیریت تغییر: رهبری که مغز خودش و همکارانش را مثل کف دستش می‌شناسد، موقع اعمال یک تغییر در سازمان می‌داند چه کار کند که تغییر هم راحت‌تر پذیرفته شود و هم اثرش ماندگارتر باشد.

۵) مدیریت و کنترل هیجانات: مدیری که روز قبل از برگزاری یک سمینار مهم، به کارمندانش فشار زیادی وارد می‌کند موفق‌تر است یا مدیری که آن‌ها را به مدیتیشن دعوت می‌کند؟!

ریشه تمام حیطه‌های مربوط به رهبری اثربخش، به نورو لیدرشیپ و شناخت مغز می‌رسد

 

نورولیدرشیپ به چه نکاتی توجه می‌کند؟

رهبری مغزمحور به بررسی رابطه بین مغز و رهبری می‌پردازد و همان‌طور که گفته شد، مبتنی بر شواهد علمی است. در این حیطه، نظرات سلیقه‌ای کمرنگ هستند و هرچه که مطرح می‌شود، از فیلتر علم رد شده است. همین موضوع باعث می‌شود که این شیوه رهبری به راهکارهای دقیق و مشخصی منجر شده و خروجی‌های قابل اندازه‌گیری ارائه دهد.

 

چرا نورولیدرشیپ مهم و ارزشمند است؟

در دنیای پیچیده و متلاطمی زندگی می‌کنیم. انسان‌ها پیچیده‌تر شده‌اند، تصمیم‌گیری در اکثر مواقع سخت است و رهبری اثربخش، بیش از هر عاملی به موفقیت شما به عنوان یک لیدر کمک می‌کند. موارد زیر، اهمیت این موضوع را تایید می‌کند:

۱) نورولیدرشیپ به خود آگاهی مدیران کمک بسیار بزرگی می‌کند.

۲) شناخت مغز انسان‌ها، شما را سازگارتر می‌کند.

۳) تصمیمات به دور از هیجان و کم اشتباهی گرفته می‌شود.

۴) کارمندان را بهتر از قبل درک می‌کنید.

۵) تغییرات را بسیار بهتر مدیریت می‌کنید.

خودآگاهی یکی از مهم‌ترین دستاوردهای رهبری مغز محور است

برای یادگیری نورو لیدرشیپ، قبل از هرچیز باید با مغز آشنا شویم و ساختار آن را به خوبی بشناسیم. آناتومی، اجزای مغز و نحوه عملکرد آن‌ها، سلول‌های عصبی و هر آن چیزی که به شناخت بهتر این عضو منجر می‌شود در اولویت است. به طور مثال، اشنایی با سیستم‌های دوگانه مغز، عملکرد مغز در مواجهه با شرایط استرس زا، نحوه پردازش اطلاعات، مسیر عصبی و طرز فکر رشد، از جمله مباحث مقدماتی برای وارد شدن در مسیر نورو لیدرشیپ هستند. مقاله زیر شما را با طرز فکر رشد بیشتر اشنا می‌کند:

تمرین، استمرار یادگیری و پیاده سازی آموخته‌ها، در مرحله بعدی صورت می‌گیرد. اینجا به کمک چیزهایی که یاد گرفته‌اید، شیوه جدید رهبری خود را اجرا می‌کنید. این را هم بگوییم که علم نورو مارکتینگ (بازاریابی مغز محور) به اجرای تکنیک‌های نورو لیدرشیپ کمک بزرگی می‌کند.

ترکیب نورو مارکتینگ و نورو لیدرشیپ، به درک بهتر رفتارها و تصمیمات مشتریان منجر می‌شود

در دنیایی که به سرعت در حال تغییر است، رهبری اثربخش بیش از هر زمان دیگری ضروری است. در این مقاله تا حد زیادی با مبحث جذاب نورو لیدرشیپ آشنا شدید اما این پایان راه نیست. ما در مجموعه بیشتر از یک نفر با مدیریت پیام بهرام‌پور، به اهمیت رهبری مغزمحور باور داریم و چون اثرات مستقیم و مثبت این شیوه نوین رهبری را در همه ابعاد سازمانی لمس کرده‌ایم، تلاش می‌کنیم ضمن گسترش آگاهی درباره این موضوع، به سازمان‌ها کمک کنیم تا به سلاح قدرتمند رهبری مغزمحور مجهز شوند. در آینده حرف‌های تازه‌ای درباره این موضوع از ما خواهید شنید.

به امید پرورش رهبرانی اثربخش‌تر و دنیایی بهتر. به امید اینکه روزی هر نفر بیشتر از یک نفر باشد…

پیام

نحوه رسیدن به درآمد با راه‌اندازی کسب و کار

Picture of پیام بهرام پور

پیام بهرام پور

کارآفرین سریالی و متخصص نورولیدرشیپ
امتیاز (4/5)
4/5
به اشتراک بگذاریم
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

۱۵۴ دیدگاه دربارهٔ «نورولیدرشیپ، علمی برای رهبران اثربخش!»

  1. امیرعباس کبیری

    از این مفهوم سرسری رد میشدم اما تازه با خوندن این مقاله چیزای جالبی فهمیدم، و به نظرتون این مفهوم نورولیدرشیپ برای کسانی که در اجتماع یا سیاست میخواهند راه رهبری رو پیش بگیرند کاربرد مورد نظر رو داره ؟

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز اهل آموزش
      بله صد در صد کاربرد داره و البته در موضاعات سیاسی سرفصل های خیلی کامل تر و مفصل تری دارد.
      بیشتر ازیک نفر

  2. ممنون مطالب جالبیه
    “هنر و علم هدایت افراد برای دستیابی به یک هدف مشترک” تعریف قشنگیه از neuroleadership

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      چقدر خوب که به رشد فردیتون توجه دارید؛ تبریک به شما و سپاس بابت همراهیتون

  3. این مقاله هم مثل دوره ها و مقالات دیگه عالی و بی نظیر بود،یه خودم افتخار میکنم که با این مجموعه آشنا شدم

    1. محمدحسین پیش بین

      سلام، درود بر شما، منم علیرغم شناخت کلی ای که از آقای بهرامپور از سال ها پیش داشتم اما به تازگی بعد از دیدن چند وبینار و مقاله و دوره رایگان هست که فکر می کنم مسیر قابل پذیرش و رهایی بخشی در آموزش های ایشان و همکاران آموزشی شان پیدا کردم. در واقع من پس از سال ها زمان گذاشتن در خصوص مباحث توسعه فردی و انگیزشی، ابتدا به یک دو راهی می رسیدم که علم شاید به دلیل خشکی قوانین و قواعدش نتونه جنبه های احساسی و انگیزه بخش در راستای تحقق رویاها و اهداف من رو تأمین کنه و برای همین مدت ها بود که از کتاب ها و دوره هایی استفاده می کردم که جنبه های انگیزشی رو بیشتر برای ادامه و مداومت در مسیر خواسته هام محقق می کرد اما واقعیت این بود که حدود دو سالی بود که احساس می کردم دیگه دارم درجا می زنم و یا بسیار به کندی مسیر پیش می ره اما باور داشتم مسیر درست تری هست که هم منطق و علم و واقعیت ها رو لحاظ می کنه و هم قدرت عملکرد و انگیزه مناسبی جهت تصمیم گیری بهتر در خصوص دستیابی به خواسته ها و آرزوها و اهداف و رویاهام می ده، برای همین بعد از دیدن سمینار ارتش تکنفره و چند ویدیوی کوتاه رایگان از آقای بهرام پور حدود شاید کمتر ازیک ماه هست که مسیر جذابی برام شکل گرفت که علیرغم تولدها و پوست اندازی های مختلفم در سال های گذشته بود که فکر می کنم بیشتر ناشی از دیدن موفقیت ها و نتایج و نحوه ی عملکرد آقای بهرام پور در زندگی و کار و آموزش های ایشون و مواجه واقعی ایشان با وضعیت های بحرانی زندگی شخصی و کاری شون بوده و اینجا باید متواضعانه از ایشان و تیم بیشتر از یک تشکر کنم منم مثل شما دوست عزیز الان که پایان این مقاله رو خوندم چنین حسی رو با افتخار تجربه کردم. واقعاً حالا تفاوت بین مباحث “انگیزشی زرد” و آموزش های علم محور مبتنی بر فکت ها و واقعیت ها رو می فهمم. شاید زود باشه قضاوت اما این احساس فردی هست که بار اولش نیست که داره دوره های آموزشی و مباحث بهبود توسعه فردی و اجتماعی رو می بینه و خودش هم مدرس دانشگاه هست و سال هاست که آموزش های زیادی رو می بینه و سعی به کار گیری آموخته هاش در جهت این هست که دنیا رو جای بهتری هم برای خودش و سایرین کنه✌✌✌

      1. پشتیبانی بیشتر از یک

        رضایت رهماهیتون باعث افتخار ماست؛ ممنونیم که چندین سال هست که همراهمون هستید و تبریک به شما که به فکر رشد فردیتون هستید؛ امیدواریم در ادامه نیز با محتوایی مفید در خدمت شما باشیم.
        بیشتر ازیک نفر

      1. پشتیبانی بیشتر از یک

        ممنونیم که نظراتتون رو باهامون به اشتراک می گذارید، نظر و همراهیتون برامون ارزشمنده
        موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم محتوایی مطالعه کردید که براتون کاربردی بوده است؛ موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

  4. سپاسگزار از مقاله تون
    منتظر شرح این روش هستم
    چون در این مقاله به قول خودتون به چرایی کار پرداخته شد
    چگونه ش رو امیدوارم مفصل شرح بدید
    سپاس بی کران از شما و تیم خوبتون

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      چه خوب که به آموزش توجه دارید؛ امیدواریم محتوا براتون کاربردی باشد.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      چقدر خوب که اهل مطالعه هستید؛ تبریک به شما
      امیدواریم مجددا با محتواهای بعدی در خدمتتون باشیم.
      بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که دغدغه رشد و تغییر دارید؛ امیدواریم مقاله در این راستا براتون مفید و کاربردی باشد.
      بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که در این مقاله در خدمت شما بودیم؛ امیدواریم باز با محتوایی مفید همراهتون باشیم.
      بیشتر ازیک نفر

  5. کاظم یزدانی راد

    سلام و ممنون بابت اطلاعات خوب و مفیدی که در اختیارمون گذاشتین. یک سوالی که ذهنم رو مشغول کرده این است که آیا فواید نورو لیدرشیبی که ذکر کردین در مقابل مضراتی هم دارند ؟ آیا رهبران از این علم به عنوان ابزار سرکوب و شستشوی مغزی سو استفاده نمیکنن؟ آیا شستشوی مغزی که مفهوم شناخته شده ای هست با این علم ارتباط دارد یا نه؟ ممنون

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که همراهمون هستید و دغدغه آموزش و یادگیری دارید؛ بلاشک چنین اتفاقاتی هم ممکن است رخ بدهد.
      بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      چقدر خوب که به آموزش توجه دارید؛ تبریک به شما
      حتما پیشنهادتون به تیم محتوا منتقل خواهد شد؛ ممنونیم که نظرات ارزشمندتون رو باهامون به اشتراک می گذارید.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

  6. ممنونم از اطلاعات جالب و بی نظیر
    مشتاقانه منتظر مقاله های بعدی هستم خیلی علاقمند به نورولیدرشیب شدم بسیار عالی

  7. خدیجه کریمی فرد

    خیلی خوبه من رشته تحصیلی ام مدیریت است وبه رهبری سازمان خیلی علاقه مندم بحث نورو لیدرشیپ برایم خیلی جذاب است!ودوست دارم بیشتر از آن بدانم!

  8. علیرضا اعتمادی

    با سلام و درود
    بسیار سپاسگزارم از شما دوستان گرامی و خصوصا آقای پیام بهراپور که با ارائه این مقاله ارزشمند نکات اولیه عالی رو در مبحث علم نورولیدرشیپ مطرح کردید . بسیار و خیلی خیلی تشکر میکنم از زحمات ارزشمند شما و تلاش شما برای اگاهی سازی جامعه ایران
    امیدورام شما رو در قله های بالاتری از علم و دانش ببینم و با تمام تلاش سعی می کنم از شما الگو بگیریم و در زندگی شخصی و کسب و کارم بکار بگیرم . ارادتمند علیرضا اعتمادی مدرسه کسب و کار سال ۱۴۰۲

  9. سلام، خدمت شما دوستداران و زحمت‌کشان دانایی
    من خیلی به مبحث رهبری و رهبریت علاقه دارم و هر دوره که که به من کمک کنه رهبری(نورلیدرشیپ) درک کنم شرکت می کنم و سوال من اینه که کی سایت رهبری مغز محور آماده بهره برداری میشه و چونکه من هر کتاب یا رمان سیاست را که می خونم متوجه میشم که اشخاصی با همین علمی که شاید آن زمان اطلاع نداشتند ولی خبر داشتند چه شاهکارها که نکردند، چه استراتژی ها که نچیدند.برای همین از شما کمال تشکر را دارم بابت آگاهی دادن سپاس

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که همراهمون هستید و دغدغه آموزش و یادگیری دارید؛ همراهیتون باعث افتخار ماست.
      بیشتر ازیک نفر

  10. فکر کنم مسئله ای مهم تر از این؛ برای کسی که بدنبال رشد کسب و کارش و ایجاد یک تیم ارزشمند هست نباشه
    عالی بود

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که تو این روزای شلوغ نوروز, شما به فکر رشد فردی هستید؛ موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که تو این روزای شلوغ نوروز, شما به فکر رشد فردی هستید؛ موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که همراهمون هستید و تو روزای اول سال جدید به فکر رشد فردیتون هستید؛ تبریک به شما
      امسالتون مبارک؛ بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که همراهمون هستید و تو روزای اول سال جدید به فکر رشد فردیتون هستید؛ تبریک به شما
      امسالتون مبارک؛ بیشتر ازیک نفر

  11. بیشتر موثرتر ازیک نفر بودن به فرهنگ تبدیل کنیم وجز از اهداف افراد شود
    شرکت کننده دوره استادی ۷ امید است که موثر باشیم

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      چقدر خوب که تو عید نوروز هم دقایقی را به آموزش می گذرانید؛ تبریک به شما
      امسالتون مبارک, بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که تو اولین روز سال جدید، دغدغه رشد و آموزش دارید؛ تبریک به شما
      امسالتون مبارک؛ بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که تو اولین روز سال جدید، دغدغه رشد و آموزش دارید؛ تبریک به شما
      امسالتون مبارک؛ بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که تو اولین روز سال جدید، دغدغه رشد و آموزش دارید؛ تبریک به شما
      امسالتون مبارک؛ بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که تو اولین روز سال جدید، دغدغه رشد و آموزش دارید؛ تبریک به شما
      امسالتون مبارک؛ بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که تو اولین روز سال جدید هم، دغدغه رشد و آموزش دارید؛ تبریک به شما
      امسالتون مبارک؛ بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که تو اولین روز سال جدید هم، دغدغه رشد و آموزش دارید؛ تبریک به شما
      امسالتون مبارک؛ بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که تو اولین روز سال جدید هم، دغدغه رشد و آموزش دارید؛ تبریک به شما
      امسالتون مبارک؛ بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که تو اولین روز سال جدید هم، دغدغه رشد و آموزش دارید؛ تبریک به شما
      امسالتون مبارک؛ بیشتر ازیک نفر

  12. مقاله جالبی بود
    مهم ترین نکته که من یاد گرفتم این بود که «مهم ترین مورد در نورولیدرشیپ مدیریت استرس است»

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که تو اولین روز سال جدید هم، دغدغه رشد و آموزش دارید؛ تبریک به شما
      امسالتون مبارک؛ بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که تو روزای آخر سال به آموزش توجه دارید.
      امیدواریم در سال جدید بیشتر در خدمتتون باشیم.
      امسالتون مبارک؛ بیشتر ازیک نفر

  13. علیرضا اعتمادی

    با سلام و درود
    مقاله بسیار ارزشمند بود
    لذت بردم از مطالعه آن
    امیدوارم بیشتر در این زمینه تولید محتوا انجام دهید
    دمتون گرم
    سپاسگزارم ا ز زحمات نویسنده گرامی

  14. دقیقا همون چیزی اکثر سازمان های داخل کشور بهش بی توجهی میکنن همین نورو لیدرشیپ هست ک خیلی موضوع مهمیه.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      چقدر خوب که تو این روزای شلوغ اخر سال، شما دغدغه آموزش دارید.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      چقدر خوب که تو این روزای شلوغ اخر سال، شما دغدغه آموزش دارید.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      چقدر خوب که تو این روزای شلوغ اخر سال، شما دغدغه آموزش دارید.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
برای ورود مشکل دارید؟