چگونه با جرات حرف بزنیم و در سخنرانی‌ها قدرتمندانه به نظر برسیم؟

سرفصل های مهم این مقاله

فرقی ندارد که چند سال دارید و یا دارای چه شغل و مقطع تحصیلی هستید. شما باید با مشکل عدم اعتمادبه‌نفس خود برای صحبت در جلسات مبارزه کنید و به دنبال راه‌های به‌دست آوردن شجاعت برای صحبت کردن و جسور بودن باشید. شجاعانه صحبت کردن یک مهارت است که باید در هر فردی وجود داشته باشد. در این مطلب، چند نکته مهم برای اینکه چگونه با جرات حرف بزنیم و در جلسات سخنرانی به‌عنوان یک سخنران با اعتمادبه‌نفس به نظر برسیم، صحبت می‌کنیم. اگر شما هم این مشکل را دارید، در این مطلب همراه ما باشید.

چگونه در سخنرانی‌ها با جرات صحبت کنیم؟

چگونه با جرات حرف بزنیم و در سخنرانی‌ها قدرتمندانه به نظر برسیم؟

معمولا اکثر افراد در سخنرانی‌ها بزرگ و گفت‌وگو در نظر جمعیت زیادی از افراد، خود را گم می‌کنند و مضطرب می‌شوند. در این بخش، نکاتی را ارائه می‌دهیم تا به کمک آن‌ها بتوانید با جرات کامل سخن بگویید و نیز اضطراب خود را مدیریت کنید:

2_ رهایی و آرام بودن را تمرین کنید

بخشی از شنیده شدن صدای شما این است که آرام صحبت کنید. سعی کنید قبل از شرکت در جلسه، تمرین کنید آنچه را که با صدای بلند می‌گویید را به آرامی به زبان آورید. آهسته صحبت کنید تا اضطرابتان نیز آرام شود. هنگام سخنرانی، سریع صحبت کردن آسان است زیرا مضطرب هستید. هنگامی که احساس کردید سریع صحبت می‌کنید، قبل از ادامه مکث کنید و نفس بکشید تا بتوانید سرعت خود را کم کنید.

البته مراقب باشید که خیلی آهسته صحبت نکنید؛ در غیر این صورت ممکن است مخاطب شما سخنرانی را خسته‌کننده بداند. سعی کنید تقریباً در هر دقیقه 190 کلمه صحبت کنید تا سرعت سخنرانی خود را ثابت، اما موثر نگه دارید. اگر به یک نکته مهم در سخنرانی خود برخورد می‌کنید، سرعت خود را کم کنید و روی کلمات تأکید کنید تا مخاطبان شما بدانند که آن مهم است.

3_ یادداشت‌برداری کنید

این امر به ویژه در جلسات طولانی یا جلساتی که به دنبال معرفی یک مفهوم و مسئله جدید هستند بسیار مهم است. بنویسید و آماده باشید که در زمان مناسب، نوشته‌هایتان را مطرح کنید.

4_ شفاف و واضح بیان کنید

برای تأکید بیشتر بر نقطه نظرات خود، افکار و گفته‌های خود را با عباراتی مانند «به شدت پیشنهاد می‌کنم» یا «توصیه می‌کنم» شروع کنید.

5_  تمرین کنید

قبل از حضور در مقابل افراد، خودتان به تنهایی و بدون حضور کسی با صدای بلند شروع کنید و سخنرانی خود را ارائه دهید. وقتی موفق شدید راحت‌تر با خودتان صحبت می‌کنید، اعضای خانواده یا دوستان نزدیکی را پیدا کنید که به شما گوش دهند. از آن‌ها نظر و بازخوردی بخواهید و ارائه خود را چندین بار امتحان کنید تا زمانی که بتوانید در مقابل یک گروه نیز به راحتی صحبت کنید.

اگر می‌توانید، از یک میکروفون مشابه چیزی که در ارائه نهایی است استفاده کنید. حتی سعی کنید صدای خودتان را ضبط کنید و به حرف‌های خود گوش دهید تا بتوانید ببینید در کجای صحبت‌هایتان مشکل دارید.

چگونه با جرات حرف بزنیم؟

6_ قبل از شروع، حرکات کششی انجام دهید

قبل از صحبت، چند حرکت کششی برای شل شدن بدن و کاهش استرس انجام دهید. وقتی مضطرب می‌شوید، بدنتان احساس سفت شدن می‌کند. 15 دقیقه قبل از اینکه قرار است سخنرانی خود را ارائه دهید، دست‌ها و پاهای خود را دراز کنید تا احساس تنش نداشته باشید.

7_ روی هر 5 دقیقه از زمان خود تمرکز کنید

اگر باید ارائه طولانی ارائه دهید، زمان سخنرانی را به بخش‌های 5 دقیقه‌ای تقسیم کنید و تمرکز خود را روی هر 5 دقیقه بگذارید. به این ترتیب، به‌جای نگرانی در مورد کل سخنرانی، فقط باید برای مدت زمان کمی بر آنچه می گویید تمرکز کنید. اگر در 5 دقیقه اول سخنرانی خود آرام باشید، این احساس را تا پایان سخنرانی خود حفظ خواهید کرد.

در سخنرانی ها چگونه با جرات حرف بزنیم

8_ حتی اگر مشکلی رخ دهد، ارائه خود را ادامه دهید

ارائه خود را ادامه دهید حتی اگر اشتباهی رخ دهد. به جای توجه به هر مشکلی که ممکن است رخ دهد، روی گفتار خود تمرکز کنید. اگر میکروفون شما از کار افتاد، آن را خاموش کنید و فقط با صدای بلندتر ادامه دهید. اگر پروژکتور یا نمایش اسلاید داشتید و با مشکل روبه‌رو شد، قسمت‌هایی از گفتار خود را که به هیچ تصویری نیاز ندارند ادامه دهید.

از توجه به مسائل فنی خودداری کنید؛ زیرا افرادی پشت صحنه باید روی این مشکل کار کنند. توجه را به اضطراب خود جلب نکنید زیرا می‌تواند حواس مخاطب را از نقطه اصلی ارائه شما منحرف کند. در عوض، تصور کنید که همه چیز خوب است و به سخنرانی خود ادامه دهید.

9_ از مخاطبان خود تشکر و قدردانی کنید

از مخاطبان برای گوش دادن به شما تشکر کنید. حتماً در ابتدا و انتهای ارائه خود از آن‌ها قدردانی داشته باشید تا مخاطبان شما بدانند که از آن‌ها متشکرید. نشان دادن قدردانی همچنین می‌تواند به مردم نشان دهد که شما اعتماد‌به‌نفس دارید و گفتار شما را نیز برجسته‌تر می‌کند. اگر سخنرانی داشتید در آن همکاران یا افراد به شما کمک کرده‌اند، حتماً در طول سخنرانی از آن‌ها تشکر کنید تا به آن‌ها اعتبار دهید.

همه چیز درباره چگونه با جرات حرف بزنیم

چگونه در جلسات با جرات صحبت کنیم؟

تاکنون در مورد نحوه گفت‌وگوی قدرتمندانه در سخنرانی‌ها و وبینارها صحبت کردیم و بررسی کردیم که در این مواقع چگونه با جرات حرف بزنیم. در این قسمت قصد داریم نکاتی را بیان کنیم که با آن‌ها می‌توانید در انواع جلسات، به‌خصوص جلسات کاری با اعتماد‌به‌نفس بیشتری به نظر برسید:

1_ تا جای ممکن ابتدا شما صحبت کنید

قبل از جلسه وقت بگذارید و افکارتان را آماده کنید. وقتی زمان بحث در مورد موضوع فرا رسید، اولین نفری باشید که صحبت می‌کند. انجام این کار به شما این فرصت را می‌دهد که به‌جای تأخیر و تعلل در بیان افکار و بینش خود، یا شنیدن نظرات دیگران، ایده‌های خود را بیان کرده و درباره آن‌ها گفت‌وگو کنید.

سعی کنید در 10-15 دقیقه اول جلسه چیزی بگویید. اگر در طول جلسه برای صحبت کردن بیش از حد منتظر بمانید، دیگران ممکن است نظرات شما را مطرح کنند. سعی کنید یکی از اولین افرادی باشید که در 10-15 دقیقه اول صحبت می‌کنند تا بتوانید اعتماد دیگران را جلب کنید. حتی اگر چیز قابل توجهی برای گفتن ندارید، تأیید نظر شخص دیگری می‌تواند تأثیرگذار باشد.

2_ با ایده‌های خوب موافق باشید و تایید کنید

حتی اگر چیز جدیدی برای سخن گفتن و اضافه کردن ندارید، نظرات دیگران را تأیید کنید. انجام این کار نشان می‌دهد که شما به آن توجه کرده‌اید و همکارتان نیز از تحسین و حمایت شما قدردانی خواهد کرد.

 

 

 

 

 

چگونه با جرات حرف بزنیم تا قدرتمند به نظر برسیم؟

3_ سوال بپرسید

این یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای صحبت در یک جلسه است. با پرسیدن سوالاتی که به بحث دامن می‌زند یا صحبت‌ها را روشن‌تر و واضح‌تر می‌کند، مشارکت و همکاری خود را در بحث نشان دهید.

سوالات قابل تامل در رابطه با موضوع جلسه مطرح کنید. با دقت به صحبت‌های افراد دیگر در جلسه گوش دهید و اگر در مورد رویکرد آن‌ها نگرانی دارید، سؤال بپرسید. در مورد «مراحل بعدی» یا روش دیگری که فکر می‌کنید بهتر عمل می‌کند صحبت کنید. با پرسیدن این نوع سوالات، دیگران متوجه خواهند شد که مشارکت‌های مفیدی انجام می‌دهید و برای شغل خود اهمیت قائل هستید.

4_ خود را سانسور نکنید

نظر واقعی خود را بیان کنید. اگر این کار را انجام دهید، به‌عنوان یک فرد حرفه‌ای ارزشمند با نظرات تخصصی دیده خواهید شد. خصوصا در یک محیط کاری، کسب‌وکارها برای دستیابی به بهترین نتایج به بهترین ایده و پیشنهاد نیاز دارند. به تفکرات خود اعتقاد داشته باشید و شجاعت ابراز عقاید خود را پیدا کنید. از این کار خوشحال خواهید شد و نیز این کار شما از دید مدیران و همکارانتان نادیده نمی‌ماند.

5_ به خودتان ایمان داشته باشید

نظرات و ایده‌های شما کمتر از دیگران موثر نیست. در مورد باورهای خود و بیان آن‌ها نترس باشید و اجازه ندهید شک و تردید به خود، باورهای شما را مخدوش کند.

 

 

 

 

اعتماد به نفس باعث میشود تا با جرات حرف بزنیم

6_ آماده باشید

قبل از شروع جلسه چیزی برای گفتن آماده کنید. اگر موضوع جلسه‌ای را که در آن شرکت می‌کنید می‌دانید، سعی کنید مشکلی را که می‌خواهید به آن رسیدگی کنید یا نگرانی‌ که دارید پیدا کنید. آن‌ها را در یک دفترچه یادداشت بنویسید تا با خود به جلسه بیاورید تا به شما یادآوری شود که آن را مطرح کنید.

فقط در مورد چیزی که در آن آگاهی دارید صحبت کنید و از هیچ مرزی تجاوز نکنید. اگر جلسه در مورد مشکل خاصی است، چند پاسخ یا پیشنهادی را که می‌توانید در طول جلسه بگویید، مطرح کنید.

7_ قبل از تشکیل جلسه، با همکاران صحبت کنید

قبل از شروع جلسه، با تک تک افراد دیگر صحبت کنید. زودتر به جلسه برسید تا احساس عجله یا کمبود وقت نداشته باشید. با آمدن افراد دیگر، با آن‌ها صحبت کنید تا احساس راحتی و اعتماد‌به‌نفس بیشتری داشته باشید. به این ترتیب، قبل از صحبت با سایر افراد، یک ارتباط خوب با آن‌ها ایجاد می‌کنید.

در جلسات چگونه با جرات حرف بزنیم

8_ از دیگران بازخورد بخواهید

از مدیر یا مربی خود بخواهید درباره نحوه صحبت شما بازخورد دهد. پس از پایان جلسه، با فردی که به او اعتماد دارید درباره میزان صحبت خود در طول جلسه صحبت کنید. از آن‌ها بپرسید که در نحوه صحبت کردن خود چه چیزی را می‌توانید تغییر دهید. آن‌ها می‌توانند به شما بگویند که آیا در جلسات باید بیشتر صحبت کنید یا کمتر و نکاتی را به شما می‌گویند که برای بار بعد انجام دهید.

همچنین صحبت کردن با یک همکار در مقام بالاتر از خود، نشان‌دهنده ابتکار عمل در شغل شماست و باعث می‌شود که شما فردی سخت‌کوش به نظر برسید که به دنبال پیشرفت است. همچنین می‌توانید از یک مربی در این راه کمک بگیرید و یا از دوره آنلاین جامع فن بیان و سخنرانی (دوره 128) در بیشتر از یک استفاده کنید.

چگونه در گروه‌های دوستانه با جرات صحبت کنیم؟

گفت‌وگوی شجاعانه و با جرات در گروه‌های دوستانه و دورهمی‌ها نیز اصولی دارد که در ادامه آن‌ها را نیز بررسی می‌کنیم:

1_ خود را در مرکز گروهی که با آن صحبت می‌کنید قرار دهید

به‌جای اینکه در کنار بایستید، سعی کنید خود را در مرکز گروه قرار دهید تا احتمال بیشتری وجود داشته باشد که در آن شرکت کنید. وقتی شما در مرگز گروه هستید، دیگران احساس می‌کنند که شما بخشی از صحبت هستید و بیشتر با شما صحبت می‌کنند. حتی اگر مدام صحبت نمی‌کنید، با برقراری تماس چشمی و ابراز علاقه، مشارکت خود را نشان دهید.

مشارکت در گفتگو باعث افزایش جرات در حرف زدن می شود

2_ هر چند دقیقه یک بار چیزی بگویید

سعی کنید حداقل هر چند دقیقه یک بار صحبتی داشته باشید. اگر چیزی برای گفتن ندارید، یا سوالی در رابطه با موضوعی که در مورد آن صحبت می‌کنید بپرسید. این کار می‌تواند به مطرح کردن موضوعات مکالمه جدید کمک کند و یا مکالمه را به سمتی هدایت نماید که می‌خواهید درباره آن صحبت کنید. فعالانه به مکالمه گوش دهید تا بتوانید مشارکت داشته باشید. به‌عنوان مثال، اگر شخصی درباره این صحبت می‌کند که فیلمی را دیده است، بپرسید که آیا از آن لذت برده یا نه و چرا.

اگر در حین مکالمه فشار یا اضطراب زیادی احساس می‌کنید، کمی ساکت باشید تا استرس خود را کاهش دهید. اگر شما یک فرد جدید در گروهی هستید که همه یکدیگر را می‌شناسند، حتما صحبت کنید تا شناخته شوید.

3_ سعی کنید حداقل مشارکت کوچکی در گفت‌وگو داشته باشید

سعی کنید سهم کوچکی در گفتگو داشته باشید تا ساکت به نظر نرسید. حتی اگر در مکالمه شرکت نمی‌کنید، همچنان می‌توانید صدای خود را به گوش دیگران برسانید. جملات کوتاهی مانند «بله، کاملاً» یا «به هیچ وجه» می‌تواند به گفت‌وگو کمک کند و به شما این احساس را دهد که مشارکت می‌کنید. شروع با صحبت‌های کوچک می‌تواند به شما کمک کند تا در گفت‌وگوهای بعدی اعتمادبه‌نفس بیشتری داشته باشید.

 

 

 

 

با جملات کوتاه بحث را شروع کنید

4_ اگر با شما صحبتی نمی‌شود، خودتان با آن‌ها صحبت کنید

اگر افراد گروه با شما صحبتی نمی‌کنند، خودتان وارد مکالمه شوید. وقتی افراد دیگری با یکدیگر صحبت می‌کنند اما شما وارد بحث نیستید، تمام تلاش خود را بکنید تا نظرات خود را بگویید و اضافه کنید و یا دیدگاه خود را به زبان آورید. اگر آن‌ها در مورد چیزی صحبت می‌کنند که برای شما ناآشناست، در مورد آن سؤال بپرسید تا بتوانید احساس مشارکت بیشتری کنید. برای مثال، اگر دوستانتان در مورد یک فیلم صحبت می‌کنند، می‌توانید بپرسید «من هم آن را دیدم. نظرت راجع به آن چه بود؟»

 

 

 

 

زبان بدن مناسب برای مکالمه قدرتمند و با اعتمادبه‌نفس

اما صحبت کردن با جرات، تنها به مهارت‌های گفتاری محدود نمی‌شود. شما باید زبان صحیح بدن را بیاموزید و آن را در خود اصلاح کنید. برخی از حالات بدنی مناسب برای داشتن یک مکالمه شجاعانه و با اعتماد‌به‌نفس را در ادامه برای شما شرح می‌دهیم:

1_ نفس عمیق بکشید

قبل از گفت‌وگو، نفس‌های آهسته و عمیق بکشید. زمان کمی برای نفس کشیدن اختصاص دهید تا بتوانید آرام شوید. به مدت 5 ثانیه از طریق بینی نفس بکشید و سپس نفس خود را به مدت 1 ثانیه حبس کنید. سپس بازدم را از طریق بینی یا دهان انجام دهید. به مدت 2 تا 3 دقیقه نفس عمیق بکشید تا زمانی که احساس آرامش بیشتری کنید. بسیاری از برنامه‌ها در گوشی همراه می‌توانند به‌ شما طریقه نفس کشیدن را بیاموزند تا آرام شوید. می‌توانید از این برنامه‌ها استفاده کنید.

2_ لبخند زدن را تمرین کنید

سعی کنید معمولا لبخند بزنید. لبخند زدن صدای شما را شادتر کرده و به پنهان کردن اضطراب شما در حین صحبت با گروهی از افراد کمک می‌کند. دیگران نیز شما را فردی دوستانه، با اعتماد‌به‌نفس و قابل نزدیک شدن خواهند دید.

تاثیر لبخند در با جرات حرف زدن

3_ ارتباط چشمی خوبی داشته باشید

هنگام صحبت کردن، ارتباط چشمی خود را حفظ کنید. از نگاه کردن به دیوار یا زمین خودداری کنید؛ زیرا سایر افراد گروه متوجه می‌شوند که شما مضطرب هستید. چند نفر را در اطراف انتخاب کنید تا هنگام صحبت روی آن‌ها تمرکز کنید. با این کار، آن‌ها نیز احساس می‌کنند با شما ارتباط دارند و شما می‌توانید آن‌ها را به سمت آنچه می‌گویید دعوت کنید و بکشانید. البته از خیره شدن طولانی مدت به یک نفر خودداری کنید تا احساس ناراحتی نکنند.

4_ نشستن و ایستادن صحیح را برای گفت‌وگو یاد بگیرید

هنگام صحبت کردن، وضعیت بدن و زبان بدن را خوب حفظ کنید. پشت خود را به‌جای قوز کردن صاف بگیرید؛ زیرا این کار باعث می‌شود تا اعتماد‌به‌نفس بیشتری پیدا کنید. سرتان را بالا و شانه‌هایتان را عقب نگه دارید تا بتوانید نفس‌های عمیقی نیز بکشید و در صورت نیاز آرام شوید.

کلام آخر

مکالمه با جرات، مهارتی مهم است که می‌تواند به شما کمک کند تا در ارتباط با دیگران و یا در جلسات و سخنرانی‌های مهم و حیاتی، اعتمادبه‌نفس داشته باشید و خود را به خوبی نشان دهید. قطعا با سعی و تلاش مداوم، می‌توانید مهارت مکالمه خود را تقویت کنید. در این مطلب، این موضوع را بررسی کردیم که در مکان‌ها و موقعیت‌های مختلف، چگونه با جرات حرف بزنیم. همچنین، در طی این مسیر مهم می‌توانید از دوره‌های بی‌نظیر ما در این حوزه استفاده کنید و بهترین نتیجه را به‌دست آورید.

 

 

منابع:

پیام

نحوه رسیدن به درآمد با راه‌اندازی کسب و کار

Picture of شبنم

شبنم

امتیاز (4/5)
4/5
به اشتراک بگذاریم
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

۱۰۵ دیدگاه دربارهٔ «چگونه با جرات حرف بزنیم و در سخنرانی‌ها قدرتمندانه به نظر برسیم؟»

  1. مثل همیشه عالی همونجوری که از هلدینگ شما انتظار می رفت، این مقاله و مقالات دیگر کمک بسیار بزرگی توی زندگیم به من کرده و واقعا از آقای بهرام پور بابت این همه تلاششون سپاسگزارم:) با آرزوی بهترین ها برای همه ی شما خوبان.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که همراهمون هستید و محتوا براتون کاربردی بوده است؛ موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

  2. علیرضا اعتمادی

    با سلام
    بی نهایت تشکر می کنم از نویسنده و یا نویسندگان این مقاله ارزشمند
    بیشتر از یک نفر باشیم

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که محتوا براتون کاربردی بوده است؛ امیدواریم مجددا با محتوایی مفید در خدمت شما باشیم.

  3. علیرضا اعتمادی

    با سلام
    بسیار ممنونم از زحمات شما عزیزان و خصوصا نویسنده این مقاله ارزشمند
    مطالب کاربردی مفیدی ارائه شده
    سپاسگزارم

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که همراهمون هستید و دغدغه رشد و یادگیری دارید؛ خیر متاسفانه اما بهتون پیشنهاد می کنیم در این راستا در مقاله زبان بدن زیر همراهمون باشید.
      دسترسی به مقاله
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

  4. با سلام
    ناتوانی در صحبت کردن در جمع از مشکلاتیه که هیچوقت برا من حل نشده
    مقاله شما برای من مفید و جالب بود

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که در این مقاله همراهمون بودید؛ امیدواریم بازهم با محتوایی کاربردی در خدمتتون باشیم.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      دوست بیشتر از یک نفری عزیز و گرامی
      به شما تبریک میگیم که در دنیایی که اکثر مردم حواسشان نیست تمرکز ها به شدت پایین است شما دغدغه این موضوع را دارید.
      ما برای شما دو پیشنهاد داریم
      ۱. اول دوره تمرکز که این موضوع را به صورت کامل برای شما بررسی کرده است:

      دوره تمرکز

      ۲. اپلیکیشن مدیتشن آرامیا که هفت روز اشتراک رایگان دارد و کمک می کند تمرکز خود را بازیابی کنید:

      سایت ارامیا

      اگر بازهم موردی بود در خدمتیم

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      چقدر خوب که تو عید نوروز هم دقایقی را به آموزش می گذرانید؛ تبریک به شما
      امسالتون مبارک, بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که تو اولین روز سال جدید، دغدغه رشد و آموزش دارید؛ تبریک به شما
      امسالتون مبارک؛ بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که تو اولین روز سال جدید، دغدغه رشد و آموزش دارید؛ تبریک به شما
      امسالتون مبارک؛ بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      چقدر خوب که تو این روزای شلوغ اخر سال، شما دغدغه آموزش دارید.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      چقدر خوب که تو این روزای شلوغ اخر سال، شما دغدغه آموزش دارید.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      چقدر خوب که تو این روزای شلوغ اخر سال، شما دغدغه آموزش دارید.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      چقدر خوب که تو این روزای شلوغ اخر سال، شما دغدغه آموزش دارید.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز

      خوشحالیم که به محتوای آموزشی توجه دارید؛ تبریک به شما

      امیدواریم بازهم بتونیم با محتوایی مفید در خدمتتون باشیم.

      بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز

      خوشحالیم که به محتوای آموزشی توجه دارید؛ تبریک به شما

      امیدواریم بازهم بتونیم با محتوایی مفید در خدمتتون باشیم.

      بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز

      خوشحالیم که به محتوای آموزشی توجه دارید؛ تبریک به شما

      امیدواریم بازهم بتونیم با محتوایی مفید در خدمتتون باشیم.

      بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز بیشتر ازیکی، خوشحالیم که این روزا کنار دغدغه های دیگه زندگی به آموزش توجه دارید.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز بیشتر ازیکی، خوشحالیم که این روزا کنار دغدغه های دیگه زندگی به آموزش توجه دارید.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
برای ورود مشکل دارید؟