طرز برخورد با افراد مسخره کننده؛ چطور جواب دندان‌شکن بدهیم؟

احتمالاً شما هم در موقعیت‌هایی قرار گرفته‌اید که مسخره شده‌اید و نمی‌دانستید با افراد مسخره کننده، چگونه رفتار کنید! یا سوالات زیر برایتان پیش آمده است:

  • چرا همه منو مسخره میکنن؟
  • جواب کسایی که منو مسخره میکننو چطوری بدم؟

در مقاله پیش رو تلاش کرده‌ایم بهترین راهکارها و روش‌های طرز برخورد با افراد مسخره کننده را به شما یادآور شویم. اگر راهکار دیگری هم می‌شناسید، آن را در قسمت کامنت ها برایمان بنویسید تا دیگران هم استفاده کنند.

دلیل مسخره شدن توسط دوستان

اهکارها و روش‌های طرز برخورد با افراد مسخره کننده

گاهی اوقات ممکن است مسخره شدن توسط دوستان را تجربه کنیم و این اتفاق می‌تواند باعث ناراحتی و کاهش اعتماد به نفس شود. اما چرا برخی از دوستان رفتارهای تمسخرآمیز دارند؟ دلایل مختلفی می‌تواند پشت این رفتار باشد که در ادامه بررسی می‌کنیم.

  • حسادت یا رقابت: برخی افراد وقتی موفقیت یا ویژگی خاصی را در ما می‌بینند که خودشان ندارند، با مسخره کردن سعی می‌کنند احساس برتری داشته باشند.
  • جلب توجه: بعضی از دوستان برای این که در جمع بیشتر دیده شوند، دیگران را مورد تمسخر قرار می‌دهند.
  • عادت‌های رفتاری نادرست: گاهی مسخره شدن توسط دیگران نتیجه فرهنگ نادرستی است که در یک گروه دوستی شکل گرفته است.
  • کمبود اعتماد به نفس: برخی افراد برای پوشاندن ضعف‌های خود، دیگران را مسخره می‌کنند تا احساس بهتری داشته باشند.

تیکه به کسانی که مسخره میکنند

قبل از هر چیز، این جمله را بخوانید:

بهترین شمشیر زن ، به آن سنگ می ماند ، بی آنکه شمشیرش را از غلاف بیرون بکشد ، نشان می دهد که هیچ کس نمی تواند بر او غلبه کند

یادتان باشد در بسیاری از مواقع پاسخ دادن به کسی که در حال مسخره کردن شماست، مانند کشتی گرفتن با خوک است که در نهایت شما را کثیف می‌کند! بنابراین قطعا بهترین تیکه به افراد مسخره کننده، رفتارهای قاطعانه‌ای است که باعث می‌شود او دیگر شما را مسخره نکند. در ادامه مقاله به این رفتارها اشاره شده. اما اگر تصمیم دارید با ضرب‌المثل و به شکل دندان‌شکنی جواب این افراد را بدهید از این جملات استفاده کنید:

1. ضرب‌المثل در جواب مسخره کننده ها (تیکه به افراد مسخره کننده با ضرب المثل)

نمایش ویدیو درباره دلایل کمرویی
  • دیگ به دیگ میگه روت سیاه: این ضرب‌المثل به افرادی اشاره دارد که خود دارای عیب‌هایی هستند اما بدون توجه به این موضوع، دیگران را به خاطر همان عیب‌ها سرزنش می‌کنند. این افراد اغلب نسبت به نقص‌های خود بی‌توجه هستند و تمایل دارند فقط ایرادات دیگران را ببینند و به آنها اشاره کنند، که نوعی دوگانگی و ریاکاری را نشان می‌دهد.
  • عیب کس منگر به عیب خود ببین: این عبارت تاکید می‌کند که افراد باید قبل از انتقاد از دیگران، به نقاط ضعف و عیب‌های خود بپردازند. آگاهی از اینکه هر کسی عیب‌های خود را دارد، می‌تواند به ما کمک کند تا با دید بازتر و منصفانه‌تری به دیگران بنگریم و از قضاوت‌های نادرست پرهیز کنیم.
  • آب صدای شرشر خودش رو نمی‌شنوه: این ضرب‌المثل به افرادی اشاره دارد که به راحتی می‌توانند عیب‌ها و اشتباهات دیگران را ببینند اما نسبت به خطاهای خود کور هستند. این نوع نگرش می‌تواند به عدم خودآگاهی و توجه افراطی به دیگران بدون توجه به بهبود خود منجر شود.
  • فکر کنم مدتیه آینه‌ات رو گم کردی!: این جمله اغلب به کسی گفته می‌شود که به نقاط ضعف و اشتباهات خود بی‌توجه است ولی به راحتی عیب‌های دیگران را می‌بیند و به آن‌ها اشاره می‌کند. این عبارت به طور غیر مستقیم به فرد یادآوری می‌کند که قبل از انتقاد از دیگران، باید به خود نگاه کند.
  • سیر را باش که طعنه به پیاز می‌زند: این ضرب‌المثل به موقعیت‌هایی اشاره دارد که فردی با ویژگی‌ها یا نقص‌های مشابه، دیگری را به خاطر داشتن همان ویژگی‌ها یا نقص‌ها مورد انتقاد قرار می‌دهد. این بیان کنایه‌آمیز نشان‌دهنده نوعی دورویی و بی‌توجهی به خود است.
  • چون خود همه عیبی چه کُنی عیب کسان فاش: این ضرب‌المثل بیان می‌کند که فردی که خود دارای نقص‌های زیادی است نباید عیب‌های دیگران را فاش کند. این عبارت تاکید می‌کند که انتقاد از دیگران بدون توجه به خود، نه تنها نادرست است بلکه می‌تواند به نفاق منجر شود.
  • طعنه‌داران طعنه بر ما می‌زنند: این ضرب‌المثل نشان می‌دهد که افرادی که خود دارای نواقص یا مشکلات هستند، اغلب دیگران را مورد طعنه و کنایه قرار می‌دهند. این به مفهوم این است که آنها به جای پرداختن به مسائل خود، ترجیح می‌دهند به دیگران حمله کنند.
  • کلاغ به کلاغ می‌گه روت سیاه!: این ضرب‌المثل مشابه دیگ به دیگ می‌گه روت سیاه است و به افرادی اشاره دارد که خود دارای نقاط ضعف یا اشتباهاتی هستند ولی به جای بهبود خود، دیگران را به خاطر داشتن همان نقاط ضعف یا اشتباهات سرزنش می‌کنند. این ضرب‌المثل به ریاکاری و نفاق اشاره دارد و نشان می‌دهد که چگونه برخی افراد در موقعیت‌های مشابه به انتقاد از دیگران می‌پردازند.

2. جواب مسخره کردن با رفتار قاطعانه!

نمایش ویدیو درباره قاطعیت

قطعا بهترین راهکار برای برخورد با افراد مسخره‌کننده، جواب مسخره کردن با رفتاری قاطعانه است! اما منظور از رفتار قاطعانه چیست؟ اجازه دهید با یک مثال این موضوع را روشن کنیم:

تصور کنید در یک جمع، فردی شما را مسخره می‌کند. طبیعی است که این رفتار ناراحت‌کننده باشد. اما مهم است که واکنشی نشان ندهید که او را به ادامه این کار تشویق کند. نه باید بخندید که او دوباره این کار را انجام دهد و نه باید عصبانی شوید که نشان دهد کنترلی روی احساسات خود ندارید. در این شرایط، بهترین جواب مسخره کردن این است که بدون هیجان، محکم و با اعتمادبه‌نفس پاسخ دهید:

((متوجه منظورت نشدم! منظور خاصی داشتی؟!))

یا اگر با فرد مقابل آشنایی دارید، چنین جمله‌ای:

((عرایض‌تون تموم شد؟))

این قاطعیت به او می‌فهماند که قطعا نباید دوباره با شما شوخی کند!

نکته مهم: یادتان باشد در بسیاری از مواقع رفتار شما در گذشته باعث شده دیگران به خودشان اجازه بدهند مسخره‌تان کنند. مثلا اینکه وقتی مسخره‌تان کرده‌اند، به آنها خندیده‌اید. بنابراین به مرور وقتی مسخره‌تان می‌کنند، اگر به آنها حتی هیچ جواب ندهید و با بی‌احساسی نگاه‌شان کنید، متوجه می‌شوند که دیگر شما آن انسان گذشته نیستید.

3. برخورد با افراد مسخره کننده به شکل اصولی (طرز برخورد با کسانی که شما را تحقیر می کنند)

 

روش های برخورد با افراد مسخره کننده

راه های مختلفی برای رفتار با افرادی که ما را مورد تمسخر و تحقیر قرار میدهند، وجود دارد. از روش های زیر برای مقابله با افراد طعنه زن و متلک پران استفاده کنید:

روش مقابله توضیحات کوتاه
نادیده گرفتن با بی‌توجهی به فردی که شما را مسخره می‌کند، انگیزه او برای ادامه دادن رفتارش کم می‌شود.
قیافه عبوس و جدی با نشان دادن عدم رضایت از رفتار فرد مسخره کننده، او را مجبور می‌کنید که رفتارش را تغییر دهد.
روی گردانی از زبان بدن استفاده کرده و بدون کلام نارضایتی خود را نشان می‌دهید.
محل را ترک کنید دور شدن از محیط به فرد نشان می‌دهد که شما قصد مقابله با او را ندارید و ارزش وقت شما بیشتر است.
رفاقت تعطیل قطع ارتباط با کسی که به طور مکرر رفتار نامناسب دارد.
رک و رو راست جواب دادن مقابله مستقیم با فرد مسخره کننده و دادن جواب قاطع به تمسخرهای او.
شوخ طبعی استفاده از شوخی برای کاهش تنش و برگرداندن فضا به شرایط دوستانه.
برخورد مهربانانه مهربانی کردن به فردی که شما را مسخره می‌کند باعث شرمنده شدن اون جلو بقیه می‌شود.
خصوصی حرف زدن دعوت فرد مسخره کننده به گفتگوی خصوصی باعث می‌شود به رفتاری که دارد خاتمه دهد.
حاضر جوابی کوبنده استفاده از پاسخ‌های قاطع و هوشمندانه برای نشان دادن اعتماد به نفس و محافظت از خود در برابر مسخره شدن.

 

4. روش‌هایی مبتنی بر نادیده گرفتن طرف مقابل

ابتدا شما بر اعصاب خود مسلط هستید و با نادیده گرفتن فرد مسخره کننده، تلاش دارید او از رفتار ناشایست خود، نتیجه نگیرد. شاید انجام کارهای زیر در این زمینه راهگشا باشد:

  • قیافه عبوس و جدی به خود بگیرید! 

بعضی مواقع لازم است تنها با زبان بدنتان نشان دهید که از رفتار طرف مقابل رضایت خاطر ندارید. با وجود اینکه عصبانی بودن در  این شرایط طبیعی است، اما در این روش باید قیافه ای خشک و جدی به خود بگیرید. بعضی افراد مسخره کننده، آرامش شما برایشان بهترین جواب است. حتی ممکن است آنقدر واکنش نشان دهند که بالاخره شما را وادار به واکنش کنند، اما همچنان تلاش کنید آرامش خود را حفظ کرده و تنها با قیافه‌ای اخمو نشان دهید از او خوشتان نمی آید. با این کار به او ثابت می‌کنید حتی ارزش جواب دادن هم ندارد.

مثال کاربردی:
تصور کنید در یک جلسه کاری حضور دارید و یکی از همکارانتان شروع به مسخره کردن نحوه‌ی بیان شما یا ایده‌ای که مطرح کرده‌اید می‌کند.
بدون واکنش تند یا عصبانیت، چهره‌ای جدی و محکم به خود بگیرید. کمی ابروهایتان را درهم بکشید و نگاه مستقیمی به فرد مسخره‌کننده بیندازید. سپس بدون وقفه به ارائه‌ی ایده‌تان ادامه دهید.
اگر او به تمسخر ادامه داد، خونسردی خود را حفظ کرده و به حرف‌ها و کار خود ادامه دهید تا نشان دهید رفتارش تأثیری بر شما ندارد.

  • از او روی گردان شوید!

این روش هم مبتنی بر زبان بدن است. شما با رویگردانی از طرف مقابل به اون نشان می‌دهید که رفتارش زشت و منزجر کننده است.  سعی کنید شانه و پای خود را در جهت عکس طرف مقابل به کار بگیرید و نسبت به رفتارش بی تفاوت باشید.

مثال کاربردی:
تصور کنید در یک مهمانی حضور دارید و یکی از مهمان‌ها شروع به ایراد گرفتن از لباس‌های شما می‌کند.
با شنیدن نظرات منفی، به جای وارد شدن به بحث، تنها یک نگاه کوتاه به فرد بیندازید و سپس بدن خود را به سمت دیگری بچرخانید. این حرکت، نشان می‌دهد که علاقه‌ای به ادامه مکالمه ندارید.
یا اینکه فوراً به گفت‌وگو با فرد دیگری در کنار خود ادامه دهید یا به سمت گروه دیگری بروید. این اقدام به وضوح نشان می‌دهد که شما به رفتار منفی او توجهی نمی‌کنید و در عوض بر معاشرت‌های مثبت تمرکز دارید.
حتی اگر آن فرد مجدداً تلاش کرد توجه شما را جلب کند، با خونسردی و بی‌تفاوتی به او نشان دهید که رفتارش بی‌اثر است و شما از مهمانی بدون توجه به او لذت می‌برید.

  • محل را ترک کنید!

لزومی دارد در محلی بمانید که شخصی مشغول تمسخر شماست؟ رک کردن ان مکان را به منزله ضعف خود به حساب نیاورید. این مورد را به منزله این به حساب آورید که شخص مقابل آنقدر برایتان بی اهمیت است که حاضر نیستید با او در یک مکان بمانید! شاید این رفتار او را هم به خود بیاورد…

مثال کاربردی:
فرض کنید در یک دورهمی خانوادگی حضور دارید و یکی از اقوام به طور مداوم شما را بابت انتخاب‌های زندگی‌تان، مانند وضعیت تاهل یا شغلتان، در جمع مسخره می‌کند.
ابتدا به واکنش دیگران توجه کنید. اگر مشاهده کردید که کسی از شما حمایت نمی‌کند یا شوخی‌ها ناراحت‌کننده و شدید شده‌اند، در نظر داشته باشید که ترک محل می‌تواند بهترین راهکار باشد.
بدون ایجاد تنش و با حفظ احترام، بهانه‌ای منطقی برای ترک جمع بیاورید. به عنوان مثال، می‌توانید با لبخند به دیگران بگویید که قرار مهمی دارید یا به استراحت نیاز دارید و به همین دلیل باید زودتر بروید.

  • رفاقت تعطیل…!

اگر رفتارهای چنین شخصی چندبار تکرار شده، هیچ لزومی ندارد دوستی‌تان را با چنین فرد بی ادبی ادامه دهید. بنابراین یک بار برای همیشه او را ترک کنید و رفاقتتان را با افرادی مودب‌تر برقرار کنید.

مثال کاربردی:
برای مثال شما دوستی دارید که در دورهمی‌ها به طور مکرر شما را بابت سلیقه موسیقی یا سبک لباس پوشیدنتان مسخره می‌کند و باعث ناراحتی شما می‌شود.
ابتدا ممکن است تصمیم بگیرید که این رفتار را نادیده بگیرید یا با شوخی پاسخ دهید. اما اگر این رفتار ادامه یابد و احساسات منفی در شما ایجاد کند، نیاز به تغییر در رابطه را احساس خواهید کرد.
پیش از قطع رابطه، بهتر است در یک گفت‌وگوی خصوصی و جدی با دوستتان صحبت کنید. در این مکالمه، محترمانه و مستقیم به او بگویید که این رفتارها چه تأثیری بر روحیه شما داشته و از او بخواهید که این کار را متوقف کند.
اگر پس از گفت‌وگو تغییری در رفتار او مشاهده نکردید، تصمیم به قطع رابطه با او بگیرید.

5. روش‌هایی مبتنی بر مقابله با فرد مسخره کننده

روش های مقابله با افراد مسخره کننده

اگر در گام اول بی‌اعتنایی کردن به فرد مقابل جواب نداد باید روش‌های مقابله با افراد تحقیر کننده را امتحان کنید، به گونه‌ای که به روشی تهاجمی تر عمل می‌کنید و این بار مقابله به مثل می‌کنید. این ابتکارات را دنبال کنید:

  • رک و رو راست جوابش را بدهید!

گاهی مقابله به مثل بهتر جواب می‌دهد. مستقیم با چنین فردی مقابله کنید و هرچه گفت جوابش را بدهید.

مثال کاربردی:
تصور کنید شما در فروشگاه لباس مشغول امتحان کردن لباس‌های مختلف هستید و ناگهان یکی از فروشندگان، بدون درخواست شما، شروع به اظهار نظر درباره سبک لباس پوشیدنتان می‌کند.
در این لحظه با نگاهی جدی به او بگویید: “ممنون از پیشنهادات شما، اما من ترجیح می‌دهم خودم تصمیم بگیرم که چه لباسی بپوشم. بهتر است نظرات شخصی خود را نگه دارید، مگر اینکه من از شما درخواست کنم.”

  • شوخ طبعی هم جواب می‌دهد

شوخی بسیاری از اوقات هم از سطح تنش‌ها می‌کاهد و هم بهترین راهکار است. اگر بلد باشید بحث را به سمت شوخی ببرید، احتمالاً فضایی دوستانه، جایگزین فضای سنگین تمسخر و تحقیر خواهید کرد.

مثال کاربردی:
فرض کنید در یک مهمانی کوچک با دوستان و آشنایان حضور دارید و یکی از دوستانتان شروع به شوخی‌های پیاپی در مورد تیم ورزشی مورد علاقه‌تان می‌کند که اخیراً باخت‌های زیادی داشته است.
ابتدا به لحن و نیت شوخی‌ها دقت کنید. اگر شوخی‌ها هنوز دوستانه به نظر می‌رسند و نیازی به واکنش جدی ندارند، تصمیم بگیرید که با شوخی به آن پاسخ دهید.
به جای اینکه ناراحت شوید، با لبخند بگویید: “راستش، با این همه باخت شاید بهتر باشه بیام تو تیمی که بلد باشه دائم ببره مثل تیم تو!”

شوخ‌طبعی فقط خنداندن دیگران نیست، بلکه یک مهارت برای کاهش تنش و مدیریت موقعیت‌های مختلف است. اگر می‌خواهید این مهارت را تقویت کنید،  مقاله چگونه شوخ طبع باشیم و دیگران را بخندانیم؟ را از دست ندهید.

  • اگر او بی ادب است، شما اینطور نباشید!

یکی از تمیزترین راه‌های مقابله با افراد بی ادب و مسخره کننده، مهربانی و شفقت با اوست. چنین افرادی نیاز به شفقت دارند و شاید از اینکه کارش زشت و منزجر کننده است، آگاه نیست. اگر شما هم به اندازه او بی ادبی کنید، پس فرق شما با او چیست؟ به قول مولانا: “گر تو با بد بد کنی، پس فرق چیست؟
سعی کنید تن صدایتان را پایین بیاورید و با گفتن جملات و عبارات مودبانه‌ای همچون “لطفا ادامه نده” و “لطفا احترام خودتان را نگه دارید” او را متوجه اشتباهش کنید.
این را درک کنید که چه چیزی او را آزار داده که مجبور به تمسخر شما شده است؟ شاید به اندازه کافی به او محبت نمی شود که دست به چنین رفتاری می‌زند… به او بگویید چطور می‌توانید کمکش کنید تا از عصبانیت و خشمش کم شود؟

مثال کاربردی:
فرض کنید شما به فروشگاهی مراجعه کرده‌اید تا کالایی را که مطابق انتظارتان نبوده، مرجوع کنید. اما کارمند فروشگاه با لحنی تند و نامناسب می‌گوید که امکان مرجوعی وجود ندارد.
بدون اینکه تحت تأثیر لحن نامناسب کارمند قرار بگیرید، با آرامش و احترام پاسخ دهید. می‌توانید بگویید: “متوجه هستم فقط می‌خواهم بهتر بدانم چرا این محصول قابل مرجوع کردن نیست؟”
با استفاده از کلمات مودبانه و لحنی آرام، فضایی ایجاد کنید که کارمند احساس آرامش بیشتری داشته باشد و احتمالاً برخورد خود را اصلاح کند. این رفتار شما، به جای ایجاد تقابل، فضای گفت‌وگو را دوستانه‌تر می‌کند.

  • او را به محلی دیگر ببرید و خصوصی حرف بزنید

از فرد مقابل بخواهید با شما به مکانی دیگر بیاید تا صاف و پوست کنذه با هم در فضایی تازه ملاقات و صحبت کنید. اگر لجبازی کرد و پرخاشگری کرد، روشی دیگر را امتحان کنید. اما اگر مودبانه از او چنین درخواستی کنید، به احتمال زیاد درخواستتان را رد نخواهد کرد.

مثال کاربردی:
برای مثال اگر در مهمانی جشن تولدی بودید که یکی از مهمانان شروع به مسخره کردن مهمان‌های دیگر کرد و باعث ناراحتی آن‌ها شد شما چه رفتاری می‌کنید؟
بهترین رفتار در این حالت این است که با ملایمت به او نزدیک شوید و از او بخواهید که برای گفت‌وگویی کوتاه شما را به مکانی خلوت همراهی کند. می‌توانید بگویید: “فکر می‌کنم بهتره یه لحظه با هم صحبت کنیم. می‌شه یه دقیقه بیای؟”
پس از رسیدن به مکان خلوت، به آرامی و محترمانه به او توضیح دهید که رفتار فعلی‌اش ممکن است دیگران را ناراحت کرده باشد. می‌توانید بگویید: “می‌دونم قصد بدی نداری، اما حرف‌هایی که زدی ممکنه باعث ناراحتی بقیه بشه.”

  • حاضر جوابی کوبنده را امتحان کنید

پاسخ‌های قاطعانه و هوشمندانه می‌توانند نه تنها شما را از دست افراد مسخره کننده محافظت کنند، بلکه اعتماد به نفس و آگاهی شما از خودتان را هم نشان می‌دهند. این نوع پاسخ‌گویی، یک مهارت ارتباطی است که با استفاده از طنز و ذکاوت، می‌تواند مسیر گفتگو را تغییر داده و تنش‌ها را کاهش دهد. به این ترتیب، هم فضای اطراف را از انرژی منفی دور می‌کنید و هم احترام و جایگاه خود را در نگاه دیگران بالا می‌برید.

مثال کاربردی:
تصور کنید همیشه به همه قرارها دیر می‌رسید و یکی از دوستان شما به خاطر دیر رسیدن همیشه شما را مسخره می‌کند.
با لبخندی دوستانه به او نگاه کنید و بگویید: “حق با توئه، معمولاً دیر می‌رسم، اما خب، به هر حال می‌خوام وقتی وارد می‌شم، همه حضور منو حس کنن! نمی‌تونم بذارم کسی از نبودنم لذت ببره!” این جواب باعث خنده جمع می‌شود و نشان می‌دهد که شما با اعتماد به نفس به شوخی پاسخ داده‌اید.

  • از فرد مسخره کننده انتقاد کنید

انتقاد سازنده از کسی که تمسخر می‌کند می‌تواند راهی مؤثر برای پایان دادن به این رفتار باشد. وقتی احساسات و تأثیرات رفتار آن فرد را به‌طور دقیق و منصفانه بیان کنید، می‌توانید به او نشان دهید که حرف‌هایش چه اثری روی شما دارد. این روش نه تنها ممکن است رفتار او را تغییر دهد، بلکه فضای گفتگو را مثبت‌تر می‌کند و احتمال تکرار چنین رفتارهایی را کاهش می‌دهد.

مثال کاربردی:
فرض کنید در کلاس زبان، یکی از همکلاسی‌هایتان به طور مکرر اشکالات و ایرادات شما را مسخره می‌کند و این رفتار شما را ناراحت می‌کند.
پس از کلاس با لحنی آرام و محترمانه به او بگویید: “می‌دونم ممکنه قصدت شوخی باشه، اما وقتی اشتباهات من رو مسخره می‌کنی، واقعاً احساس خوبی پیدا نمی‌کنم.”

 

شعر در جواب مسخره‌کنندگان؛ پاسخ دندان‌شکن با کلام حکمت

گاهی بهترین پاسخ به تمسخر، واکنش تند و عصبی نیست، بلکه می‌توان با کلامی سنجیده و پرمفهوم، شأن خود را حفظ کرد. شعر در جواب مسخره‌کنندگان نه‌تنها پاسخی محترمانه و تأثیرگذار است، بلکه باعث می‌شود فرد مسخره‌کننده به رفتار نادرست خود فکر کند.

به ادب باش که گردون ز حوادث / صد دست برآورده برای ادب تو
اگر در موقعیتی هستید که مسخره‌کننده سعی دارد شما را تحریک کند، این بیت به شما یادآوری می‌کند که با حفظ ادب، می‌توانید خود را از بسیاری از مشکلات دور نگه دارید و سطح بالاتر خود را نشان دهید.

گشت از ترک ادب هر بی‌حیایی کامیاب / من در این محفل، ادب آموختم بی‌فایده
اگر در جمعی هستید که افراد بی‌ادب مورد تشویق قرار می‌گیرند، اما رفتار محترمانه‌ی شما نادیده گرفته می‌شود، این بیت نشان می‌دهد که موفقیت ظاهری افراد بی‌ادب زودگذر است و در نهایت، ادب برنده خواهد شد.

باادب شربت زلال خورد / بی‌ادب سخت گوشمال خورد
اگر کسی شما را مسخره می‌کند و انتظار دارد که عصبانی شوید، این بیت به شما یادآوری می‌کند که ادب باعث عزت و احترام است، اما بی‌ادبی در نهایت به ضرر فرد بی‌ادب تمام می‌شود.

شوخی طفل یکی صد شود از رو دادن / ادب بی‌ادبان را به ادب باید کرد
اگر فردی به‌طور مداوم شما را مسخره می‌کند و متوجه رفتار اشتباه خود نمی‌شود، این بیت تأکید دارد که باید با رفتاری محکم و محترمانه، حد و مرز خود را مشخص کنید.

چو باشی باادب یابی معانی / چو باشی بی‌ادب زو باز مانی
اگر کسی فکر می‌کند که با مسخره کردن دیگران برتر به نظر می‌رسد، می‌توانید با آرامش و متانت نشان دهید که فهم و درک عمیق از زندگی، مخصوص افراد باادب است.

ادب آمد در این ره اصل هر کار / همی‌گویم ادب زنهار زنهار
اگر در موقعیتی قرار دارید که فردی با رفتار ناپسند سعی دارد دیگران را کوچک کند، این بیت به شما یادآوری می‌کند که ادب، اساس موفقیت و احترام است.

ادب را دوست دار و باادب باش / به‌قدر خویش دائم در طلب باش
زمانی که مسخره‌کننده سعی دارد شما را به سطح خود بکشاند، این بیت نشان می‌دهد که باید همیشه در جستجوی رشد و تعالی باشید، نه درگیر شدن با افراد سطحی.

از خدا جوییم توفیق ادب / بی‌ادب محروم گشت از لطف رب
بی‌ادب تنها نه خود را داشت بد / بلک آتش در همه آفاق زد
اگر فردی با بی‌احترامی سعی در تحقیر شما دارد، این بیت به شما یادآوری می‌کند که بی‌ادبی نه‌تنها به خود فرد آسیب می‌زند، بلکه جامعه را هم دچار مشکل می‌کند.

آن کس که بدم گفت، بدی سیرت اوست / وان کس که مرا گفت نکو خود نیکوست
حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان برون تراود که در اوست
اگر کسی شما را بی‌دلیل مسخره می‌کند، این بیت یادآور می‌شود که سخنان دیگران نشان‌دهنده‌ی شخصیت خودشان است، نه شما. پس نیازی به ناراحتی یا واکنش تند نیست.

باادب باش که تکلیف جوانان ادب است / فرق مابین بنی‌آدم و حیوان ادب است
اگر فردی شما را مسخره می‌کند و رفتاری ناپسند دارد، این بیت تأکید می‌کند که تفاوت اصلی انسان و سایر موجودات، ادب و اخلاق است.

باادب باش که سرمشق جوانان ادب است / آیه آیه همه جا سوره‌ی قرآن ادب است
اگر کسی بی‌ادبی را توجیه می‌کند، می‌توانید این بیت را به عنوان پاسخی محکم و یادآور اهمیت ادب در فرهنگ و آموزه‌های دینی استفاده کنید.

از احادیث و روایات به ما شد معلوم / شرف و منزلت مرد سخن‌دان، ادب است
اگر در جمعی هستید که افراد نادان با تمسخر سعی در پایین آوردن دیگران دارند، این بیت نشان می‌دهد که ارزش انسان به سخنان و رفتار او بستگی دارد، نه به ظاهر یا جایگاهش.

بی‌ادب را به زر مگو که نکوست / ادب مرد به ز دولت اوست
اگر فردی با ثروت و مقام خود به دیگران فخر می‌فروشد و آن‌ها را مسخره می‌کند، این بیت نشان می‌دهد که بدون ادب، هیچ ثروتی ارزشمند نیست.

ز ادب پرس، مپرس از نسب و ثروت / ز هنر گوی، مگوی از پدر و مادر
اگر کسی به خاطر موقعیت اجتماعی، ظاهر یا خانواده‌ی شما، مسخره‌تان می‌کند، این بیت یادآوری می‌کند که ارزش واقعی در ادب و هنر فرد است، نه در عوامل بیرونی.

از بی‌ادبی کسی به جایی نرسید / دُریست ادب به هر گدایی نرسید
اگر کسی فکر می‌کند که با بی‌ادبی و تمسخر دیگران می‌تواند جایگاه بالاتری پیدا کند، این بیت نشان می‌دهد که هیچ فرد بی‌ادبی در زندگی به موفقیت واقعی نمی‌رسد.

راحت روح زنان، زینت مردان ادب است / باادب باش که سرمایه خوبان ادب است
اگر کسی با رفتار ناپسند و مسخره کردن سعی در جلب توجه دارد، این بیت تأکید می‌کند که ادب، زیباترین ویژگی برای هر انسانی است.

ادب پیرایه‌ی نادان و داناست / خوش آن کو از ادب خود را بیاراست
اگر در موقعیتی هستید که باید بدون بحث، سطح بالای شخصیت خود را نشان دهید، این بیت بهترین یادآوری است که ادب زینت واقعی انسان است.

بنگر و با کس مکن از ناسزا / آنچه نداریش سزاوار خویش
اگر کسی به شما توهین می‌کند، این بیت به شما یادآوری می‌کند که بهترین واکنش، حفظ وقار و متانت است.

 

چطور با افراد مسخره کننده که سخنرانی را به هم می‌ریزند برخورد کنیم؟

معمولاً برخوردها در چنین شرایطی با افراد مسخره کننده دو حالت دارد:

  • یا به صورت خیلی ضربتی و کوبنده است.
  • و یا خیلی بی‌تفاوت که کنترل سخنرانی از دست داده می‌شود.

هر دو این حالات اشتباه هستند و ما باید از انرژی فرد به بهترین نحو استفاده ببریم.

چطور افراد مسخره کننده را بسیار حرفه‌ای مدیریت و کنترل کنیم و اجازه ندهیم که کار ما را خراب کنند؟

طرز برخورد با افراد مسخره کننده در سخنرانی را در فیلم زیر تماشا کنید:

 

مدیریت بحران افراد مسخره کننده به روش خلبانان

فرض کنید خلبان یک پرواز مسافربری هستید و مسئولیت حفظ جان و سلامتی تمام مسافران بر عهده شماست. در حین پرواز با یک هشدار فنی روبه‌رو می‌شوید که خبر از یک نقص احتمالی می‌دهد. در چنین شرایطی، یک خلبان باتجربه و حرفه‌ای هرگز تصمیم عجولانه نمی‌گیرد. شاید یک فرد عادی فکر کند که بهتر است قطعه‌ی هشداردهنده را خاموش کند یا اصلاً به آن توجهی نکند، اما این کار می‌تواند مدیریت پرواز را از کنترل خارج کند.

روش برخورد با افراد مسخره کننده در سمینارها

یک سخنران هم مثل یک خلبان، باید در اوج حضور داشته باشد و مسئولیت هدایت و مدیریت حضار را در سخنرانی خود بر عهده بگیرد. در حقیقت، سخنران می‌تواند از تکنیک‌های خلبانی استفاده کند. خلبان با دیدن یک هشدار، آن را بررسی می‌کند و سپس تصمیم می‌گیرد که آیا ایراد فوری است یا فقط نیاز به توجه در آینده دارد.

در سمینارها هم ممکن است چنین وضعیتی پیش بیاید؛ مثلاً یکی از حضار شروع به شوخی و جواب‌های طنز به سوالات سخنران می‌دهد. برخی سخنران‌ها در چنین موقعیتی به سرعت واکنش تند نشان می‌دهند، مثل خلبانی که بی‌درنگ می‌خواهد قطعه هشداردهنده را خاموش کند. این روش نه تنها مشکل را حل نمی‌کند، بلکه به ضرر سخنرانی و کل جلسه خواهد بود.

بنابراین، بهتر است سخنران با دقت و آرامش، این موقعیت‌ها را مدیریت کند. در ادامه، می‌خواهیم چند راهکار مؤثر را برای مواجهه با چنین شرایطی بررسی کنیم.

1. از انرژی فرد مسخره کننده به نفع سمینار خود استفاده کنید!

اولین راهکاری که باید به آن توجه کنیم این است که مستقیماً با آن فرد یا مشکل برخورد نکنیم. بهتر است ابتدا موضوع را بررسی کنیم و ببینیم مشکل از کجاست. در بسیاری از مواقع، این افراد فقط نیاز به توجه دارند و می‌خواهند توسط سخنران یا جمع دیده شوند. بنابراین، می‌توانیم به‌صورت کمرنگ و کنترل‌شده به آنها این توجه را بدهیم.

یکی از راه‌های استفاده مثبت از انرژی این افراد، همراهی کوتاه با شوخی یا حرف خنده‌دارشان است. مثلاً اگر چیزی خنده‌دار گفتند، می‌توانیم با لبخندی کوتاه همراهی کنیم و به جمع فرصت بدهیم که واکنش نشان داده و بخندند. اما نکته مهم این است که بلافاصله بعد از تمام شدن لبخند جمعی، صحبت‌های خود را طبق برنامه از سر بگیریم و تمرکز اصلی سمینار را حفظ کنیم.

گاهی یک شوخی هوشمندانه، سخنرانی شما را از یک موقعیت چالش‌برانگیز نجات می‌دهد. اما چطور این کار را انجام دهیم؟ پاسخ را در مقاله ایجاد شرایط طنز در سخنرانی پیدا کنید.

2. حرف فرد مسخره کننده را بر علیه خودش استفاده کنید!

در طول سخنرانی می‌توانیم در فرصت‌های مختلف، چندین بار از انرژی آن فرد استفاده کنیم. به این صورت که در بخش‌های مختلف صحبت، حرف‌ها یا موضوعات را به او ارجاع دهیم و از او بخواهیم شوخی یا صحبت خنده‌دارش را دوباره تکرار کند، یا حتی خودمان آن نکته را یادآوری کنیم. اینگونه می‌توانیم از ادامه پیدا کردن مسخره شدن توسط آن فرد جلوگیری کنیم.

این همان توجهی است که آن فرد می‌خواهد، و ما با این کار به او فرصتی می‌دهیم که احساس دیده شدن داشته باشد.

3. با شوخی با فرد مسخره کننده، هدف سمینار را به او یادآوری کنید!

راهکار سوم این است که وقتی فرد مورد نظر در حال شوخی و خنده است، پس از کمی همراهی، به آرامی هدف اصلی سخنرانی را به او یادآوری کنیم و از او بخواهیم که انتظارات ما را در نظر بگیرد. اکنون زمان آن است که او هم با ما همکاری کند.

با استفاده از شوخی و طنز و گاهی نیز کمی جدیت می‌توانیم به او یادآوری کنیم که همکاری کند. وقتی به او فرصت‌هایی برای دیده شدن می‌دهیم، به احتمال زیاد او هم با ما همراه خواهد شد.

 

رفتار قاطعانه با کسانی که سخنرانی را به تمسخر می‌گیرند

اگر راهکارهای بالا جواب نداد نوبت به رفتار قاطعانه و جدی با فرد مسخره کننده است به این شکل که:

در حین صحبت کردن قدم بزنیم و به سمتش برویم و دستی روی شانه اش بگذاریم و چیزی در گوشش بگوییم

و یا اینکه از او بخواهیم اجازه بدهد که ما بحث را ادامه بدهیم. و به او بگوییم که در ساعت استراحت با هم صحبت می کنیم یا آخر جلسه فرصتی می دهیم که یک مقدار با همدیگر همراه باشیم.

افراد مسخره کننده چه ویژگی‌هایی دارند؟

افرادی که تمایل به تمسخر دیگران دارند، معمولاً ویژگی‌های زیر را بروز می‌دهند:

1. نیاز به جلب توجه: بسیاری از افرادی که دیگران را مسخره می‌کنند، می‌خواهند در جمع دیده شوند و توجه دیگران را به خود جلب کنند.

2. احساس برتری: این افراد ممکن است به‌صورت ناخودآگاه احساس کنند که از دیگران برتر هستند و برای تقویت این احساس، دیگران را پایین می‌آورند.

3. اعتماد به نفس پایین: برخلاف ظاهر، برخی از تمسخرکنندگان درونی احساس ضعف دارند و با مسخره کردن دیگران سعی می‌کنند این ضعف را پنهان کنند.

4. شوخی‌های نیش‌دار: آن‌ها تمایل دارند از شوخی‌های تند و نیش‌دار استفاده کنند که ممکن است به‌ظاهر طنزآمیز باشد اما دیگران را ناراحت کند.

5. عدم همدلی: این افراد غالباً درک کافی از احساسات دیگران ندارند و به راحتی متوجه نمی‌شوند که رفتارشان چگونه بر دیگران تأثیر می‌گذارد.

6. تجربه ناکامی‌ها: افرادی که در زندگی با ناکامی‌ها یا شکست‌های مکرر مواجه بوده‌اند، ممکن است این خشم یا ناراحتی را به‌صورت تمسخر دیگران بروز دهند.

7. نیاز به تایید جمع: گاهی اوقات، مسخره کردن دیگران راهی برای به دست آوردن تایید و توجه جمع و احساس تعلق بیشتر به گروه است.

این ویژگی‌ها ممکن است در همه افراد تمسخرکننده یکسان نباشد، اما بیشتر آن‌ها چنین الگوهایی را نشان می‌دهند.

تمسخر و تاثیرات روانی آن

در ادامه شما را با تاثیرات روانی تمسخر بر روی افراد آشنا خواهیم کرد:

1. کاهش اعتماد به نفس

یکی از اصلی‌ترین تأثیرات تمسخر، کاهش اعتماد به نفس است. وقتی فردی بارها و بارها مورد تمسخر قرار می‌گیرد، به تدریج ممکن است باور کند که چیزی در او ناقص یا غیرقابل قبول است. این باورها باعث می‌شود فرد نسبت به توانایی‌ها و ارزش‌های خود دچار تردید شود و در نتیجه، اعتمادش به خودش کاهش پیدا کند. این موضوع می‌تواند در جنبه‌های مختلف زندگی، از روابط شخصی گرفته تا عملکرد شغلی یا تحصیلی، تأثیر منفی بگذارد.

2. احساس شرمندگی و حقارت

تمسخر می‌تواند حس شرمندگی و حقارت عمیقی در فرد ایجاد کند. وقتی فرد در جمع یا حتی به صورت خصوصی مورد تمسخر قرار می‌گیرد، احساس می‌کند که ارزشش در برابر دیگران کم شده است. این احساس باعث می‌شود فرد خود را کوچک‌تر و بی‌اهمیت‌تر از دیگران ببیند. چنین حالتی نه تنها روحیه فرد را تضعیف می‌کند، بلکه ممکن است او را از انجام کارهایی که به آن علاقه دارد یا در آن مهارت دارد، باز دارد.

3. انزوای اجتماعی

بسیاری از افرادی که مکرراً تمسخر می‌شوند، برای اجتناب از این موقعیت‌های آزاردهنده به انزوا پناه می‌برند. آن‌ها ممکن است از جمع‌های دوستانه یا محیط‌های اجتماعی فاصله بگیرند، زیرا نمی‌خواهند دوباره مورد تمسخر قرار بگیرند. این انزوا به مرور زمان می‌تواند روابط اجتماعی فرد را محدود کند و احساس تنهایی و طرد شدن را در او افزایش دهد.

4. افزایش انتقاد از خود

تمسخر می‌تواند فرد را به این باور برساند که ایرادی اساسی در او وجود دارد. این باور گاهی به شکل خودانتقادی شدید بروز می‌کند، به طوری که فرد خودش را سرزنش کرده و از خود انتظارات غیرواقعی دارد. این چرخه منفی می‌تواند باعث کاهش عزت‌نفس و احساس بی‌ارزشی شود، حتی اگر فرد در جنبه‌های دیگر زندگی خود موفق باشد.

5. افسردگی و اضطراب

تمسخر مداوم می‌تواند زمینه‌ساز مشکلات روانی جدی‌تری مانند افسردگی و اضطراب شود. فردی که احساس می‌کند همواره در معرض قضاوت و تمسخر قرار دارد، ممکن است دچار احساس ناامیدی و بی‌ارزشی شود. اضطراب نیز زمانی شکل می‌گیرد که فرد از قرار گرفتن در موقعیت‌های اجتماعی واهمه داشته باشد و دائماً نگران قضاوت دیگران باشد.

6. کاهش انگیزه و عملکرد

تمسخر در محیط‌هایی مانند کار، مدرسه یا دانشگاه می‌تواند انگیزه فرد را برای انجام بهتر کارها کاهش دهد. وقتی فرد احساس کند که تلاش‌ها یا نتایج کارش مورد تمسخر قرار می‌گیرد، ممکن است دچار تردید و بی‌میلی شود. این کاهش انگیزه به‌مرور می‌تواند عملکرد فرد را تحت تأثیر قرار دهد و حتی بر آینده حرفه‌ای یا تحصیلی او اثر بگذارد.

7. ایجاد حس ناامنی روانی

افرادی که تجربه مکرر تمسخر دارند، ممکن است حس ناامنی روانی را تجربه کنند. این افراد دائماً نگران هستند که چگونه توسط دیگران قضاوت می‌شوند یا چه چیزی ممکن است باعث تمسخر دوباره آن‌ها شود. این احساس ناامنی می‌تواند استرس مزمنی ایجاد کند و بر کیفیت زندگی فرد تأثیر بگذارد.

8. تأثیر بر روابط فردی

تمسخر می‌تواند روابط فردی و خانوادگی را نیز تحت تأثیر قرار دهد. فردی که بارها و بارها مورد تمسخر قرار می‌گیرد، ممکن است به دیگران بی‌اعتماد شود یا در برقراری ارتباط با دیگران احساس ضعف کند. حتی ممکن است در روابط نزدیک‌تر، مانند خانواده یا دوستان صمیمی، نیز فاصله ایجاد شود، زیرا فرد احساس می‌کند که اطرافیانش او را درک نمی‌کنند یا نمی‌توانند از او حمایت کنند.

چطور خشم‌مان را مواقعی که مسخره می‌شویم کنترل کنیم؟

وقتی مورد تمسخر قرار می‌گیریم، خشم و ناراحتی یک واکنش طبیعی است، اما اگر نتوانیم این احساس را کنترل کنیم، ممکن است اوضاع بدتر شود. در این مواقع، باید بتوانیم احساسات خود را مدیریت کنیم تا هم خودمان آرام‌تر باشیم و هم بهترین واکنش را نشان دهیم. در ادامه چند راهکار ساده و عملی برای کنترل خشم در چنین شرایطی ارائه شده است:

1. چند نفس عمیق بکشید

اولین و ساده‌ترین راه برای کنترل خشم، نفس عمیق کشیدن است. وقتی عصبانی می‌شوید، تنفس شما سریع‌تر می‌شود و این می‌تواند خشم شما را بیشتر کند. در این مواقع، یک لحظه مکث کنید و چند نفس عمیق و آرام بکشید. هنگام دم، تا عدد 4 بشمارید، نفس را برای چند ثانیه نگه دارید و سپس به آرامی بازدم کنید. این روش ساده به مغز شما فرصت می‌دهد که آرام شود و از واکنش‌های ناگهانی و غیرقابل‌کنترل جلوگیری می‌کند.

2. از زبان بدن استفاده کنید

گاهی بدون اینکه حرفی بزنید، می‌توانید با زبان بدن به خودتان کمک کنید که آرام‌تر شوید. صاف بایستید، شانه‌هایتان را عقب بدهید و نگاهی مستقیم اما آرام به فرد مقابل بیندازید. این حالت نشان‌دهنده اعتماد به نفس شماست و به خودتان حس کنترل بیشتری می‌دهد. همچنین فرد مقابل متوجه می‌شود که رفتار او روی شما تأثیری ندارد.

3. از خودتان بپرسید: آیا این موضوع واقعاً مهم است؟

یکی از بهترین روش‌ها برای کاهش خشم این است که از خودتان بپرسید: “آیا این فرد یا حرفش واقعاً ارزش این را دارد که من این‌قدر ناراحت شوم؟” اغلب اوقات پاسخ این سوال “نه” است. با تغییر تمرکز خود و بی‌اهمیت دانستن رفتار فرد مسخره‌کننده، می‌توانید آرامش بیشتری پیدا کنید.

4. احساساتتان را روی کاغذ بنویسید

اگر امکان دارید، خشم و ناراحتی خود را روی کاغذ بنویسید. نوشتن کمک می‌کند تا احساسات منفی خود را تخلیه کنید و آن‌ها را بهتر درک کنید. بعد از نوشتن، می‌توانید تصمیم بگیرید که آیا باید واکنشی نشان دهید یا بهتر است این موضوع را رها کنید.

5. به پیامدهای واکنش خود فکر کنید

قبل از اینکه هر حرفی بزنید یا واکنشی نشان دهید، به پیامدهای آن فکر کنید. اگر عصبانی شوید و واکنش تندی نشان دهید، ممکن است وضعیت بدتر شود و حتی شما را در نگاه دیگران ضعیف‌تر جلوه دهد. فکر کردن به عواقب رفتار، به شما کمک می‌کند منطقی‌تر عمل کنید.

6. تمرین‌های ذهن‌آگاهی انجام دهید

ذهن‌آگاهی یا “متمرکز بودن در لحظه حال” یکی از تکنیک‌های مؤثر برای کنترل خشم است. برای چند لحظه تمرکز خود را به چیزهایی مانند نفس کشیدن، صداهای اطراف یا حتی یک شیء در نزدیکی‌تان معطوف کنید. این کار باعث می‌شود از افکار منفی و خشم دور شوید و ذهنتان آرام‌تر شود.

7. به خودتان استراحت دهید

اگر در یک روز یا موقعیت چندین بار مورد تمسخر قرار گرفتید، طبیعی است که احساس خشم شما شدیدتر شود. در چنین شرایطی، زمانی را به استراحت اختصاص دهید. مثلاً پیاده‌روی کنید، به موسیقی گوش دهید یا کاری را انجام دهید که به شما آرامش می‌دهد. این استراحت کوتاه می‌تواند حال شما را بهبود بخشد.

8. در صورت نیاز از یک مشاور کمک بگیرید

اگر احساس می‌کنید که کنترل خشم در چنین مواقعی برای شما بسیار سخت است و این احساسات روی زندگی روزمره‌تان تأثیر منفی گذاشته‌اند، بهتر است با یک مشاور یا روانشناس صحبت کنید. آن‌ها می‌توانند به شما راهکارهای بیشتری برای مدیریت خشم و تقویت اعتماد به نفس ارائه دهند.

9. به موقعیت به‌عنوان یک چالش نگاه کنید

به جای اینکه به تمسخر به‌عنوان حمله‌ای به خود نگاه کنید، آن را به‌عنوان یک چالش ببینید. با خود بگویید: “چطور می‌توانم این موقعیت را مدیریت کنم بدون اینکه خشمگین شوم؟” این تغییر دیدگاه، ذهن شما را از واکنش احساسی به سمت راه‌حل‌گرایی هدایت می‌کند.

10. تمرکز بر نکات مثبت خود

گاهی اوقات تمسخر می‌تواند باعث شود احساس کنید نقصی در شما وجود دارد. در چنین مواقعی، به نکات مثبت و توانایی‌های خود فکر کنید. یادآوری دستاوردها و موفقیت‌های گذشته به شما اعتمادبه‌نفس می‌دهد و از تأثیر تمسخر می‌کاهد.

11. استفاده از یک عبارت کلیدی برای آرامش

یک جمله یا عبارت کلیدی برای خودتان انتخاب کنید و در ذهن تکرار کنید. مثلاً: “این هم می‌گذرد” یا “من آرامم و قدرتمند.” این تکرار، ذهن شما را از تمرکز بر خشم منحرف می‌کند و به شما کمک می‌کند آرام بمانید.

12. خنده را جایگزین خشم کنید

اگر امکانش هست، به موقعیت بخندید. خنده به‌طور طبیعی استرس را کاهش می‌دهد و به شما کمک می‌کند کنترل بیشتری بر احساساتتان داشته باشید. این خنده می‌تواند حتی مسخره‌کننده را گیج کند و فضای منفی را خنثی کند.

13. یک حامی پیدا کنید

اگر در محیطی مثل مدرسه، دانشگاه یا محل کار مورد تمسخر قرار می‌گیرید، با کسی که به او اعتماد دارید صحبت کنید. این فرد می‌تواند یک دوست، همکار یا حتی مدیر باشد. داشتن یک حامی به شما حس حمایت و امنیت می‌دهد.

14. به هدف فرد مسخره‌کننده فکر کنید

بیشتر اوقات، هدف فرد مسخره‌کننده جلب توجه یا ایجاد واکنش از طرف شماست. وقتی این را درک کنید، متوجه می‌شوید که بهترین کار این است که آرام بمانید و واکنشی نشان ندهید. این کار باعث می‌شود فرد مقابل از ادامه رفتار خود منصرف شود.

15. ورزش کنید

ورزش یکی از بهترین راه‌ها برای کاهش استرس و خشم است. اگر بعد از موقعیتی که در آن تمسخر شده‌اید، فرصت دارید، کمی فعالیت بدنی انجام دهید. حتی یک پیاده‌روی کوتاه می‌تواند به شما کمک کند که خشم خود را تخلیه کنید.

16. تمرین “تصور ذهنی مثبت”

قبل از مواجهه با موقعیت‌های چالش‌برانگیز، خود را در حالتی تصور کنید که آرام و با اعتمادبه‌نفس با تمسخر برخورد می‌کنید. این تمرین ذهنی به شما کمک می‌کند هنگام مواجهه با موقعیت واقعی، احساس آمادگی بیشتری داشته باشید.

17. دیگران را قضاوت نکنید

گاهی خشم ما از تمسخر دیگران، ناشی از قضاوت‌های قبلی خودمان است. اگر یاد بگیرید که دیگران را همان‌طور که هستند بپذیرید و قضاوت نکنید، کمتر تحت تأثیر رفتارهای آن‌ها قرار می‌گیرید.

18. مدیتیشن کنید

مدیتیشن یکی از مؤثرترین راه‌ها برای کنترل خشم و استرس است. اگر به‌طور منظم مدیتیشن کنید، ذهن شما آرام‌تر می‌شود و می‌توانید در موقعیت‌های استرس‌زا بهتر عمل کنید. مدیتیشن به شما کمک می‌کند که احساسات خود را بهتر مدیریت کنید و از درگیری‌های غیرضروری جلوگیری کنید.

19. روی حل مسئله تمرکز کنید

به‌جای تمرکز بر احساس خشم، تلاش کنید راه‌حلی برای مدیریت موقعیت پیدا کنید. اگر مسخره شدن در محیط کاری یا تحصیلی مداوم است، با مدیر، معلم یا مشاور صحبت کنید تا راهکاری برای رفع مشکل پیدا کنید.

20. تکنیک شمارش معکوس را امتحان کنید

وقتی احساس می‌کنید خشم شما در حال بالا گرفتن است، از عدد 10 به‌صورت معکوس بشمارید. این تکنیک ساده اما مؤثر، به شما زمان می‌دهد که احساسات خود را آرام کنید و به‌جای واکنش ناگهانی، منطقی‌تر عمل کنید.

21. روی یادگیری مهارت‌های ارتباطی کار کنید

گاهی اوقات دلیل اینکه نمی‌توانیم خشم خود را کنترل کنیم، ضعف در مهارت‌های ارتباطی است. یادگیری تکنیک‌های گفتگو، مانند گوش دادن فعال یا پاسخ‌های قاطع اما محترمانه، به شما کمک می‌کند که در چنین موقعیت‌هایی بهتر عمل کنید.

22. به‌دنبال علت تمسخر نباشید

گاهی اوقات بهتر است به‌جای اینکه تلاش کنید بفهمید چرا کسی شما را مسخره می‌کند، فقط رفتار او را بپذیرید و به آن اهمیت ندهید. فهمیدن علت رفتار دیگران همیشه ضروری نیست و ممکن است فقط شما را بیشتر درگیر کند.

سوالات متداول درباره مسخره کردن

چطور باید با افرادی که مسخره‌ام می‌کنند، برخورد کنم؟

بهترین روش برخورد با افرادی که شما را مسخره می‌کنند، حفظ آرامش و عدم واکنش به آن‌ها است. نادیده گرفتن رفتار آن‌ها یا تغییر موضوع مکالمه می‌تواند به شما کمک کند تا از درگیری‌های بیشتر جلوگیری کنید.

بهترین راهکار این است که خود را از موقعیت‌های منفی دور نگه دارید. در صورتی که مجبور به واکنش هستید، با دقت و آرامش می‌توانید به آن‌ها پاسخ دهید تا نشان دهید که رفتارشان شما را تحت تاثیر قرار نداده است.

ترک موقعیت می‌تواند در برخی موارد موثر باشد، به خصوص زمانی که احساس می‌کنید ادامه حضور در آن موقعیت به خودتان، احترام‌تان و احساساتتان آسیب می‌زند. این کار نشان می‌دهد که شما تحت تاثیر رفتارهای منفی قرار نمی‌گیرید.

سخن پایانی

طرز برخورد با کسانی که شما را تحقیر می‌کنند، تأثیر زیادی بر اعتمادبه‌نفس و آرامش ما دارد. در چنین شرایطی، اولین قدم این است که واکنش احساسی نشان ندهیم و با حفظ خونسردی، رفتار فرد مقابل را مدیریت کنیم. در جواب مسخره چی بگیم بستگی به موقعیت دارد؛ گاهی نادیده گرفتن، گاهی شوخ‌طبعی و در برخی موارد، پاسخ قاطعانه بهترین گزینه است. استفاده از جواب مسخره کردن به‌صورت هوشمندانه و بدون درگیری، می‌تواند فرد تمسخرکننده را متوجه اشتباهش کند و از تکرار این رفتار جلوگیری کند.

پیام

نحوه رسیدن به درآمد با راه‌اندازی کسب و کار

🎁 به همراه هدیه ویژه برای حاضرین 🎁

Picture of پشتیبانی بیشتر از یک

پشتیبانی بیشتر از یک

امتیاز (4/5)
4/5
به اشتراک بگذاریم
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

۱۷۰ دیدگاه دربارهٔ «طرز برخورد با افراد مسخره کننده؛ چطور جواب دندان‌شکن بدهیم؟»

  1. واقعا مسخره کردن روحیه آدمو خراب میکنه خدایی وقتی یکی مسخرمون میکنه چیکار کنیم؟. این جمله هایی که تو این مقاله نوشتید خیلی کاربردیه مرسی واقعا

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز اهل آموزش
      بکار بردن راهکارهای مقاله در چنین مواقعی تا حد زیادی کافی خواهد بود.
      خوشحالیم بابت همراهی و رضایت شما؛ بیشتر ازیک نفر

  2. تو فرهنگ این روزای ما که متاسفانه همه بلدن چطوری آدمو مسخره کنن آدم باید بلد باشه جواب مسخره کردن رو چطوری بده. این مقاله خیلی کمکم کرد. مرسی

  3. من این مقاله رو خوندم به دوستان هم پیشنهاد میکنم حتما بخوندیش چون بهتون یاد میده در جواب مسخره چی بگیم. ممنون از بیشتر از یک

  4. تیکه به کسانی که مسخره میکنن خیلی مهمه. واقعا آدم باید بلد باشه جواب این مدل آدما رو بده. ممنون از بیش از یک نفر که تو این مقاله یاد داد چطوری باید جواب این آدما رو داد

  5. پیشنهاد می‌کنم راهکارهایی هم برای وقتی که کسی مسخره می‌کنه تو جمع عمومی داشته باشید، گاهی تو جمع نمی‌دونیم دقیقاً چه جوابی بدیم.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      همراه عزیز اهل آموزش
      ممنونیم که نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتید؛ حتما به تیم محتوا منتقل شده و پیشنهادتون بررسی خواهد شد.

  6. محمد حسن عبدالهی

    خوب بود اگه یکم بیشتر درباره کنترل خشم و آرامش در طرز برخورد با افراد مسخره کننده توضیح می‌دادید

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      همراه عزیز اهل آموزش
      ممنونیم که نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتید؛ حتما به تیم محتوا منتقل شده و پیشنهادتون بررسی خواهد شد.

  7. پیشنهاد می‌کنم یه بخش هم برای جواب‌های کوتاه و حاضر جوابی اضافه کنید، مخصوصاً برای مواقعی که سریع نمی‌دونیم چی بگیم.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      همراه عزیز اهل آموزش
      ممنونیم که نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتید؛ حتما به تیم محتوا منتقل شده و پیشنهادتون بررسی خواهد شد.

  8. خیلی خوب توضیح دادید، ولی اگه یه آدم نزدیک بهمون همیشه تیکه می‌ندازه، بهترین طرز برخورد با افراد مسخره کننده چیه؟

  9. اگر کسی بعد از جواب دادن بازم مسخره کرد، به نظرتون باید برخورد قاطع‌تری داشته باشیم؟ چه جوری؟

  10. مقاله عالی بود! برای وقتی که نمی‌دونیم در جواب مسخره چی بگیم، کدوم روش از همه بهتر جواب می‌ده؟

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سرکارخانم الهام عزیز
      خوشحالیم که محتوا براتون کاربردی بوده است؛ در خصوص سوالی که مطرح کردید سعی می کنیم در مقالات مرتبط بعدی راهنماییتون کنیم.
      بیشتر ازیک نفر

  11. خیلی مفید بود! به نظرتون اگر با کسی که مسخره می‌کنه بخوام با شوخ‌طبعی برخورد کنم، چی بگم که موثرتر باشه؟

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سرکارخانم الهام عزیز
      خوشحالیم که محتوا براتون کاربردی بوده است؛ در خصوص سوالی که مطرح کردید سعی می کنیم در مقالات مرتبط بعدی راهنماییتون کنیم.
      بیشتر ازیک نفر

  12. ممنون بابت این مقاله، برخورد با افراد مسخره کننده واقعاً نیاز به تمرین داره و این مطالب کمک بزرگی بود.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      نرگس عزیز
      خوشحالیم که محتوا براتون کاربردی بوده است؛ موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

  13. دستتون درد نکنه، راهکارهای مقابله با افرادی که مسخره می‌کنن خیلی به کارم اومد، حتماً امتحانشون می‌کنم.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      جناب اقای احمد عزیز
      خوشحالیم که محتوا براتون کاربردی بوده است؛ موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

  14. مقاله عالی بود، مخصوصاً تیکه‌ها و ترفندهایی که گفتید برای کسانی که مسخره می‌کنن. ممنون که کمک کردید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      جناب اقای ایلیای عزیز
      خوشحالیم که محتوا براتون کاربردی بوده است؛ موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      جناب اقای علی عزیز
      خوشحالیم که محتوا براتون کاربردی بوده است؛ موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

  15. ممنون از مقاله خوبتون! خیلی خوب بود که طرز برخورد با افراد مسخره کننده رو توضیح دادید. واقعاً بعضی وقت‌ها جواب دادن خیلی سخته

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سرکارخانم غزاله عزیز
      خوشحالیم که محتوا براتون کاربردی بوده است؛ موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.

  16. درود بر شما
    امیدوارم جمع بیشتر از یکیها اینقدر گسترده بشه که دنیای اطرافمون جای بهتری بشه .
    جاداره اکثریت والد ها برای داشتن بچه هایی با درونی قوی آموزش ببینند .

  17. سلام من کلاس چهارم هستم دو تا از دوستام مسخره ام میکنن یکیش داخل سرویس یکیش داخل سرویس و داخل کوچه که همو میبینیم همش دارن مسخره ام میکنن هرکار میکنم اهمیت نمیدم بیشتر مسخره ام میکنه همش منم ناراحت میشم

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      چقدر خوب که به رشد فردیتون توجه دارید؛ تبریک به شما
      آیا راهکارهای مقاله رو تست کردید؟

  18. سلام من یک دختر ۱۴ساله هستم و پسر های هم کلاسیم که تا ۱۳سالگی با اون ها هم کلاسی بودم منو بخاطر اسم پدر و مادرم مسخره میکنن من واقعا خسته شدم هی بهشون توجه نمیکنم ولی هر روز بدتر میشه و فقط تو مدرسه اینجوری نیست تو کوچه که هر وقت منو میبینن میگن دختر فلانی اومد و اسم پدر و مادرم رو مسخره میکنن رو کمکم کنید

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که اهل مطالعه مقاله بوده و در این مقاله همراه ما هستید؛ راهکارهای مقاله رو تست کردید؟

  19. امیرحسین نورالدین

    سلام یکی از دوست صمیمی ام کارهای بدی میکند چند بار قهر و آشتی کردیم اما یک روزی مرا فروخت آبروم رو برد
    و اینکه تو کلاس همیشه من رو آزار میدهد هیکلم رو مسخره
    میکنند
    زنگ های آخر می خواهند من رو بزنند
    از دستشون فرار میکنم چون پدرم میگه با این آدم های بی شخصیت در نیفت

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که به فکر آموزش و یادگیری هستید؛ راهکارهای مقاله رو تست کردید؟

  20. امیرحسین نورالدین

    سلام یکی از دوست صمیمی ام کارهای بدی میکند چند بار قهر و آشتی کردیم اما یک روزی مرا فروخت آبروم رو برد

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که به فکر آموزش و یادگیری هستید؛ راهکارهای مقاله رو تست کردید؟

  21. ماهان طباطبایی

    سلام
    من یک همکلاسی داشتم
    هی منو ضایع می کرد.
    دوستام میگفتن این کار رو انجام بده
    اون هی می دویید حقمو میخورد،میخندید و زبونش
    رو در میاورد
    مدیر و ناظمم هیچ کاری بهش نداشتن
    یعنی افسرده شدم از دستش ولی خیلی اذیتم می کرد، شبیه شامپانزه می شد

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که دنبال مقالات آموزش هستید؛ راهکارهای مقاله رو تست کردید؟

  22. سلام من ۱۴ سالمه کلاس هشتم من وقتی کلاس اول دوم بودم لکنت خیلی سنگینی داشتم و واقعا خیلی شرایط سخت بوده حالا یوی از هم کلاسی هایم از همون موقع تا الان داره همش مسخره زبونم میکنه نمیخوام به مدیر و معلم بگم چون دردسر میشد راه حل چیه

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز بیشتر ازیکی
      خوشحالیم که دغدغه آموزش و یادگیری دارید.
      راهکارهای مقاله رو تست کردید؟

  23. سلام خسته نباشید منو هی دوستانم و خانواده‌ام علایق و احساساتم را مسخره می کنند وقتی گریه میکنم اونا می خندن خیلی رومخه باید چیکار کنم؟

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز بیشتر ازیکی
      خوشحالیم که اهل مطالعه هستید؛ راهکارهای مقاله رو تست کردید؟

  24. سلام من به تازگی از عینک استفاده می‌کنم و بچه های کلاس همش مسخره ام میکنند با طعنه و کنایه میان که بهت میاد ولی بعدش میومدن یا اسم عجیب غریب میزان روم در حالیکه خودشون هم عینک میزنند و حتی استادم هم امروز من رو به طرز فوق وحشتناکی مسخرع کرد جلوی همه تا جو کلاسش رو شاد کنه و بچه ها بخندن من هیچ جوابی ندادم اما در اون لحظه با حالت حدی بهش نگاه کردم واقعا اذیت میشم

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که اهل مطالعه مقاله هستید و بابت اینکه این تجربه رو داشتید متاسفیم.
      راهکارهای مقاله را تست کردید؟

  25. من بالاخره علی‌رغم همیشه که از بچگی به گا گفتن جواب اینارو ندید. جواب دادم یعنی همون حرفای زشت به من میزدن ی دونش برگردوندم به خودش چنان دعوای شد و شروع کرد به تهدید و حرفای دلش زد البته خدارو شکر sms بود. واقعا خوشحالم این دوستی این مدلی بهم خورد حرف دلش شنیدم واقعا از از دست دادم ادما نترسید
    قدیم من مدرسه میرفتم داخل سرویس سال بالاییا ما کوچیکترا حسابی میزدن. امان از مادر پدرای ما جواب ندید. من اگه بچه داشته باشم میفرستم بوکس. چیزی یاد بگیره ساکت نمونه. ابن واقعا ظلمه

  26. من دوساله این مشکلو توی مدرسه دارم سال دهم دعوایی شد که از اون موقع کینه و نفرت بین ما بچه‌ای کلاس مونده ما ۶ نفریم اونا ۱۵ نفر البته از توشون ی ۵ نفرن که بقیه رو ما با بد میکنن بقیشون میتونن آدمهای خوبی باشن اما اون ۵ نفر بسیار آدمهای بدی هستن ک نمیزارن بقیه با ما خوب باشن اینا درست نمیشن من سال دهم هیچی‌نمیگفتم شده بودم‌مثل افسردها اما بازم دوباره دعوا شد و مدیر سر دسته شونو اخراج کرد اما بهمون‌گف اگ دوباره دعوا شه یکی‌از مارو اخراج میکنه دیگه هر دو طرف ن ما ن اونا نمیخایم دعوا کنیم و چون اونا اینو میدونن سو استفاده میکنن تیکه هاشون شروع شده ولی امسال ما جوابشونو میدیم هر چی میگن!دخترای بدی هم هستن از همه لحاظ،حتی اونقدر میسوزن که در نبود ما تیکه هاشونو میندازن مثل دیروز غایب بودم که پشت سرم حرف زدن رفیقم جوابشونو دادمسخره کرده بودن رفیقم بهم گفت ک کلی دلم شکست هیچکس از تحقیر خوشش نمیاد ولی ما نباید مثل اونا باشیم ولی اجازه ام نباید بدیم بهمون بی احترامی بشه چون پرو میشن پارسال تا آخر سال ادامه داشت جوابشونو نمی‌دادم اما امسال ک جواب میدم کمتر حرف مفت میزنن ولی نباید ب دعوا کشیده بشه چون مدیر …..من هدف دارم باید درس بخونم ببینید بچها هیچ وقت حکمت و کارای خدارو فراموش نکنید! شک نکنید اون مارو آزمایش میکنه ببینه چقد تحمل سختی داریم تا مارو پله پله بالا ببره تا بسازیم تا قوی بشیم خدارو فراموش نکنید بدونید ک یه روزی در مقابل خدا باید ازتون معذرت خواهی کنه یه روز حساب باید پس بدن تمسخر گناهه،آره هیچکس ندید هیچکس نفهمید تو بی گناهی ولی خدا میدونه ،تحقیر مثل شمشیره که قلبتو پاره میکنه ولی لطفا قوی بمونید ..بخاطر لبخند مادر پدرتون بخاطر اون زندگی قشنگی که در انتظارتونه.اره ارزش داره پس محکم بایستید مثل من و دوباره میگم خدارو فراموش نکنید 🙂

  27. سلام من کلاس نهم هستم و هرروز بچه های دیگه به خاطر چیزای مختلف منو مسخره میکنن فرقی نمیکنه چی باشه فقط می‌خوان مسخره کنند و آزار برسونن تا اینکه دیروز به یکی جواب دادم و دعوا کردیم بگین که من چیکار کنم تا دیگه مسخره نکنند

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که برای مسائل مختلف مقاله اموزشی مطالعه می کنید؛ راهکارهای مقاله رو امتحان کردید؟

  28. سلام خوبی منو مسخره میکنند نمی گذارن ازدواج کنم می خندن اسم ازدواج به من میشه می خندن اجازه نمی دهند من ازدواج کنم چکارکنم ردش میکنند

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که اهل مطالعه مقاله هستید و امیدوارمی این مقاله در این راستا براتون سودمند باشد.
      بهتون پیشنهاد می کنیم در این خصوص با یک مشاور در ارتباط باشید؛ مجموعه روانشناسی پل در این خصوص انلاین در خدمت شماست.
      سایت پل
      بیشتر ازیک نفر

  29. متاسفانه ی سری افراد به خاطر کمبودهای مختلف مالی محبت توجه… برای تسکین خود دیگران مورد حمله قرارمیدهند و چون افراد ضعیفی هستند فقط زورشان در این گونه رفتار خلاصه می‌شوند. ما باید قوی برخورد کنیم. خداروشکر دوران مدرسه گذشت مجبور بودیم تحمل کنیم. فکرکنید اینا چه مادر پدرهایی میشوند خدا به جامعه رحم کند.
    اگر از دوستان هست من فقط حذف میکنم
    هیچ راهی برای اصلاح وجود ندارد
    ادم حسود نمیتوان درست کرد من سالها روی یکی دونفر فامیل تلاش کردم نشد

  30. سلام من کلاس هشتم یکی از رفیق های قدیم یم مرا مسخره می‌کنه سر کلاس به همه هم گفته و هر چیز میشه اون اسم رو میگه منم از مدرسه دیگه بدم میاد خیلی بدم میاد چیکار کنم

  31. سلام من کلاس ششم هستم و بخاطر اینکه طرفدار یک سری گروه ها و اشخاص خاص هستم و خیلی به ظاهرم اهمیت میدم هر روز زیاد میرم جلوی آینه و با نازو دخترونه رفتار میکنم و یک زمان زیاد از مشکلات زندگیم حرف میزدم و اعتماد بنفس نداشتم همه مسخره و اذیتم میکنند لطفا پاسخ بدید که چه کاری از دست برمیاد؟ مقاله خیلی عالی ای هم بود متشکرم

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که اهل مطالعه مقاله هستید؛ راهکارهای مقاله را تست کردید؟

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      خوشحالیم که تو این روزای شلوغ اول سال، شما به فکر آموزش و یادگیری هستید؛ همراهیتون ارزشمنده.
      بیشتر ازیک نفر

  32. سلام من ۱۲ سالم هست و وقتی که عید نوروز میشه میایم با خانواده تعطیلات شمالل دختر عمه ام که ۱۵ سالش هست و دوتا پسر عمه هام که یکی ۶ سالشه که خیلی کوچولو و اون یکی پسر عمم که ۱۳ سالش هست منو اذیت میکنن بهشون هیچی نمیگم میگن از ما می‌ترسی و وقتی که جوابشون را میگم ده برابر میزارن روش میرن به همه میگن منو خراب کنن پیش همه
    چیکار کنم؟

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که اهل مطالعه مقاله هستید؛ راهکارهای زیر را تست کرده اید؟

  33. من ۱۷ سالمه و کلاس یازدهم هستم من یه آدم متفاوت هستم و با بقیه پسرا فرق دارم روح من دخترونه ست و این از رفتار هام طوری که صبحت میکنم یا طوری که راه میرم معلومه
    متاسفانه به خاطر همین موضوع نه فقط تو کلاسمون بلکه تو کل مدرسه توسط بقیه بچه ها اذیت میشم
    بعضی وقتا کارهای خیلی وحشتناک میکنن یا حرفهای خیلی وحشتناکی میزنن که من تا چند روز میرم تو خودم و منزوی میشم پریروز تو مدرسه به قدری توهین و تحقیرم کردن که برای اولین به خودم آسیب زدم
    من نمیتونم از خودم دفاع کنم این ضعف منه نمیتونم اهمیت ندم از صورتم معلومه استرس دارم و اونا همینو می‌خوان‌ اونا می‌خوان‌ من استرس داشته باشمو ناراحت بشم
    دیگه خسته شدم از همه چی هیچی دیگه حالمو خوب نمیکنه‌ شاید فقط باید دیگه وجود نداشته باشم

  34. سلام من ۱۴ سالمه همکلاسی های دارم که از من خوش شون نمی یاد نمی دونم چرا کسی که باهات فامیله از همه بد تر هست آخه
    منو به دلیل اینکه از همشون بهترم مسخره می کنند یکی دوتا هم نیستن منم چون ازشون خوشم نمی یاد باهاشون دوست نمی شم الان سه سال که این وضعیت رو دارم قبلاً بهترین دوستام بودن چون شهر ما کوچیکه و یه مدرسه راهنمایی دخترونه داره نمی توانم برم مدرسه دیگه و نمی توانم کلاسم رو عوض کنم چون بهشون عادت کردم چی کار کنم

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که اهل مطالعه هستید؛ راهکارهای مقاله را تست کرده اید؟

  35. سلام من تازه به مدرسه رفته بودم تازه سبیل هام در اومده بود یکی همش سبیل هام رو مسخره میکرد بعد چندبار دیگه خشمم را کنترل نکردم بلند شدم مستقیم سمتش رفتم جوری تو گوشش گذاشتم که تا دوروز زبونش باز نمیشد

  36. س خسته نباشین من جوانی هستم نزدیک چهل ساله درسته نمیشه گفت جوان به قول قدیمیا کم کم داریم پیر میشیم این متنی رو که براتون مینویسم دقیقا خود واقعیته من خیلی خوشگل بودم تا سن نوزده همه چی خوب بود ولی الان چند سالیه سرم قوس گرفته همه منو تمسخر میکنن حتی خانواده م و همه ی اونایی که منو دوست داشتند دیگه دوستم ندارند خیلی مسخره میکنن راستشو بخواین کلافه شدم چند بار میخواستم خودکشی کنم ولی نقشم نگرفت متوجه شدن یا هر بار میخواستم اینکار رو کنم یجوری لو میرفتم باور کنین چند بار تصمیم گرفتم از خونه فرار کنم چون خسته شدم دور و بریام منو مسخره میکنن میگن کله شبیه اسبه پشت سرت صافه خواهشا شما بگین چکار کنم چجوری اینو تحمل کنم همه ی اونایی که دوستم داشتن چه دوست یا فامیل دیگه نگام نمکینن اگه یاد کنن محض سیاست زود عصبانی میشم باور کنین خیلی سعی میکنم خودمو کنترل کنم به کسی بی احترامی یا پرخاشگری نکنم چجوری بگم حسرت همه چی به دلم ماند درسمو ول کردم تفریح ندارم هر چی آرزو داشتم نشد بهش برسم کار نمیتونم کنم چون محیط کار خیلی تمسخر میکنن همیشه با خانواده م سر همین موضوع بحث دارم آخه دیگه کار نمیکنم چون زیاد از خونه بیرون نمیام با اینکه میدونم چه اتفاقی برام پیش اومده بعضی موقع پیش خودم میگم حتما خدا منو دوست نداره که این بلا سرم آورده من که اینقدر خوشگل بودم چرا سرم این شکلی شد نصف عمرم رفت ولی هنوز توی حسرت اون موقعه ای هستم که این بلا سرم نیومده خواهشا راهنماییم کنین موفق باشین

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که دغدغه رشد و تغییر دارید و رشد فردیتون توجه دارید.
      در این خصوص بهتره با یک مشاوره در ارتباط باشید؛ در صورت تمایل مجموعه پل در این خصوص از طریق سایت زیر در خدمت شما هستند.
      سایت پل
      بیشتر ازیک نفر

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که اهل مطالعه مقاله هستید؛ راه های ممقاله رو تست کردید؟

  37. باید بگی اگه بخوای حاشیه بری نزدیک سال نو
    یه چی محکم می‌زارم لا چا.کتو
    اینم تقدیم به جوجه های فشاری
    که از قدیم دارن به ما ارادت

    1. سلام. من یک دانش آموز ۱۵ ساله هستم. تو کلاس با کسی حرف نمیزنم و به کسی هم کار ندارم اما همه بهم توهین میکنن، توکارام دخالت میکنن و یا مسخرم میکنن. من میگرن دارم و قرص زد تشنج میخورم، یک هفته ای بود که یکی از بچه ها مدام بهم توهین می‌کرد و یک روز هم با بطری خالی زد تو سرم، من هم نباید به سرم ضربه وارد شه و وقتی این اتفاق افتاد دست و پام شروع به لرزیدن کرد، این که میگم می لرزید خیلی می لرزید و حالم بد شده بود چون درحالت عادی هم دست و پام میلرزه و حالا از اون موقع بچه ها منو مسخره میکنن و میگن دروغ گفتم و از یک معلمم هم پرسیدن و ایشون گفتن یکی که تشنج میکنه کارش به بیمارستان میکشه و حتی چند روز طول می کشه. به نظر شما الان من باید چطور با این آدما رفتار کنم؟؟؟ از طرفی میگم سواد ندارن باهاشون بحث نکنم ولی خیلی بی ادب و پررو هستند، لطفا بگید چیکار کنم.

      1. پشتیبانی بیشتر از یک

        سلام همراه عزیز بیشتر ازیکی
        خوشحالیم که تو این سن دنبال رشد و یادگیری هستید؛ تبریک به تو ملیکای عزیز
        آیا راهکارهای مقاله رو تست کردید؟

  38. من ۱۴ سالمه تو مدرسه هر روز باید قیافه ی این نفه ها رو تحمل کنم من خیلی آدمه مغرورم من این طوریم نمیدونم اونا میگن تو خود شیفته ای منو هر روز مسخره میکنن من بهشون اهمیت نمیدم ولی هی پرو میشن یه روز سوپرایزشون کردم رفتم به مدیر به معاون به همه ی دفتر گفتم مامانمم همون روز گفتم بیاد همه ی دفترو سرشون خبر کردم حالا با من میخوان دوس شن عوضیا حالا حتی تخم ندارن باهام حرف بزنن
    هر کی تو مدرسه مسخره میشه مثه من عمل کنه دیگه هیچ غلطی نمیتونن بکنن

  39. سلام دوستان
    منم مثل شما هر روز تو مدرسه مسخره ام میکنند یا اذیتم میکنندو اینکه من سالم میام خونه از لطف خداست .
    به نظر من بیاید مثل اونا اینقدر دنیا رو کوچیک و محدود نبینیم، بگذریم و ببخشیم. بالاخره زمان میگذره و اونا میفهمند با این کارشون فقط به خودشون ضرر زدن.
    من تقریبا دوساله که دارم این وضعو تحمل میکنم و هر روز که میام خونه از سر درد نمیتونم درس بخونم وحتما باید یکی دوساعت استراحت کنم و بعد شروع به مطالعه کنم اما چیزی نمونده یه سال دیگه تموم میشه .
    در کل پیشنهاد من اینه که ارزش و شخصیت شمارو حرف های بیخودی اونا تعیین نمیکنه و حرف هایی اصلا براشون دقیقه ای فکر نمیشه اصلا ارزشی ندارند پس بهشون اهمیت ندین و سعی کنید بهتر از اون ها باشید هم در رفتار و هم درس در ضمن هر وقت نیاز به کمک داشتند، اتفاقا کمکشون کنید تا اونا بفهمند که شما چه روح بزرگی دارید.
    همیشه لبخند بزنید و قبلتون رو ازاد کنید و حتی اگر دوست داشتید میتونید روزی از آن ها به خاطر اینکه با رفتار هاشون به شما یاد دادند در مقابل سختی ها مقاوم باشید تشکر کنید شاید اگر آن ها توی زندگی ما نبودند ما خیلی چیزارو یاد نمیگرفتیم .

  40. اگر هم به خواهیم به مدیر یا حالا معاون بگیم بهمون میگن بچه ننه.
    از دستشون خسته شدم وشاید باورتون نشه سر نماز هام از خدا میخواهم که تو آتش بسوزن من یه نفس راحت بکشم.

  41. سلام ممنون از راه کارهی خوبتون.
    یه سوال داشتم. می خواستم بدونم که چه کار کنم که بچه های کلاس همی چیز رو تقصیر من نیندازند.
    هر اتفاقی که میفته مگین کار خودته و من نمی تونم بی گناهی خودم ثابت کنم و بچه ها به من می خندند.
    ممنون میشم اگه کمکم کنید.

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      خوشحالیم که برای مسائل خود دنبال مقاله های آموزشی هستید؛ تبریک به شما
      بهتون پیشنهاد میکنیم بصورت کلی مهارت خود را در زمینه دفاع کرن از خود بالا برده و در این زمینه در دوره رایگان اکسیر نیز همراهمون باشید.
      دسترسی به دوره رایگان اکسیر
      بیشتر ازیک نفر

  42. به نظر من بهترین روش اینکه بهشون اهمیت ندی و فقط از کنارشون رد بشی و هروقت که مسخرت کردن بهشون نگاه نکن یا باهاشون حرف نزن و خودتو به یک راه دیگه بزن .

  43. یکی بهم خیلی گیر میداد توجمع باحالت کنایه میگفت چقدر ساکتی حرف بزن منم گفتم تو که اینقدر حرف زدی چیکار کردی بعدش ساکت شد گفتم چرا حالا حرفی نمیزنی

  44. اینطوری با من رفتار شده و من ۱۵ سلمه و همکلاسی هایم بامن مثل برده رفتار میکردند اما ازاین به بعد سعی میکنم با انها باجدیت و با ادبانه رفتار کنم و انها چون شبیه خودشان نبودم و این جور ادم ها این هستند که رفتار و شخصیت خود را نشان می دهند و دوست دارند هر کسی که شبیه خود است به خود جذب کنند و منتظر فرستی هستند که ما افراد را مسخره کنند اما سعی میکنم با رفتار محکم و قانع کننده انها را متوجه اشتبا هشان کنم و اگر متوجه نشدند دیگر از انها دور میشوم چون همچین ادمایی نه لیاقت حرف زدن و دوستی را ندارن و انها را ترک میکنم و دوستان با ادب تر میگردم تا با انها رفت امد کنم و مثل انها شوم

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      چقدر خوب که دنبال مقالات و محتوای آموزشی هستید؛ امیدواریم متن مقاله در این راستا براتون کاربردی باشد.
      بیشتر ازیک نفر…

  45. دوستان این مطالب خیلی خوبن حتما استفاده کنید ولی چیزی بهتون بگم،یسری افرادی هم هستند که خیلی بی شعورند و چون شخصیت ضعیفی دارن و احساس کمبود می‌کنند می‌خواهند ضعف های خودشون رو با بلد جلوه دادن ما کنار دیگران خودشون رو بالا بکشن،متاسفانه من با اینگونه افراد بسیار ارتباط داشتم و یک چیز را فهمیدم،بعضیاشون یکم بیشعور بودن که اونا با بی توجهی کردن بهشون یا شوخی باهوشند دیگه اون رفتارو تکرار نمیکردن ولی یه دسته دیگه که هنوزم باهوشند به اجبار ارتباط دارم به دلیل هم کلاس بودن ایشون فردی کاملا گستاخ بیشعور و از ادب بویس نبرده اصلا هم بیخیال نمیشه من هم سکوت رو امتحان کردم هم بی توجهی هم اخم و هم شوخی اما با شوخی بدتر میشد و با سکوت و بی توجهی چندان فرقی نمیکرد،از اون همون روش قدیمی یعنی مثل خودش باهاش رفتار کردن و بدجور جوابشو دادم و دیگه یکم غلاف کرده و کوتاه اومده اینم بگم که این رفتارش به دلیل هیدجی بودنشه ،خلاصه دیدید کسی فایده نکرد با مشت بکوبید تو دهنش ،مخلصم

  46. من۱۷سالمه منو تو مدرسه. دبیرستانی مسخره میکردن بعدش یه نفر دونفر نبودن متاستفانه نسف کلاس یهویی مسخرم میکردن من که تجربه دارم بهتون چندتا نکته بگم موقعی که شمارو مسخره میکنن اصلا استرس نگیرید خیلی ریلکس سعی کنید جوابشو بگید اصلا ناراحت یا عصبانی نشید نزارید به این چزی که میخوان برسن سعی کنید از اونایی که مسخرتون میکنن دور بمونین سعی کنید آدم اجتماعی بشید راحت بتونید با بقیه ارتباط برقرار کنید تو مدرسه یا هرجایی دیگه حرفی نزنید قادر به انجامش نیستین تا مسخره تون کنن امیدوارم مشکلتون حل بشه مسخره شدن و تحقیر شدن خیلی سخته اگه مشکلتون خیلی جدی بود تو دل خودتون نگه ندارین با بزرگتر ها یا بقیه درمیان بزارین

  47. خیلی خوب بود ولی من خواهرم همیشه برای اندامم منو جلوی بقیه مسخره میکنه با اینکه اندام خوبی دارم
    چطور باهاش رفتار کنم ؟

    1. پشتیبانی بیشتر از یک

      سلام همراه عزیز
      چقدر خوب که دنبال مقالات و محتوای آموزشی هستید؛ امیدواریم متن مقاله در این راستا براتون کاربردی باشد.
      بیشتر ازیک نفر…

  48. به نطر بنده بهترین کار اینه که فلکه گهرو روشون باز کنی. اگر قراره اون شمارو ناراحت کنه و بسوزید چرا شما اونو نسوزونید که دوگانه سوز بشه. حیوانی که سعی داره از نقاط ضعف شما استفاده کنه تا روخحقیرتون کنه قطعا خودش کلی کمبود عقده و نقاطصعف داره بهتره همون نقاط ضعفش رو بشناسید و بهش بگید که دیگه جرات نکنه کارشو تکرار کنه. بعدم ارتباط رو کامل قطع کنید به احساس و ارامش خودتون احترام بزارید. هیچ انسانی لایق این نیست که بخاطر هر ایرادی که دست خودش نیست مورد قضاوت قرار بگیره.

    1. من قدم بلنده ۱۸۰هستم بهم میگن نردبوم یا زرافه، معمولا سکوت میکنم. ولی دوست دارم ی بار جواب دندون شکن بدم بهشون.

      1. منم مثل تو قدم ۱۸۳ و مدام بخاطر این موضوع مسخره م میکنن از کلاس هفتم تا الان که دهم ام هنوز وضع همینه هر روز تو مدرسه دعوا بود هر روز هر روز هر سری با یه روش متفاوت تحقیر م میکردن و تمومی هم نداشت یهو رومو برمیگردوندم میدیدم که ۲۵ نفر هم زمان دارن بهم حمله میکنن و بقیه هم پشتشون در میومدن و متاسفانه فقط مختص به مدرسه هم نبود همه جا وضع همین بود …آخه ۱بار میشه جواب نداد ۲بار میشه جواب نداد برای کسی که هر روزش اینجوریه این روش ها کار ساز نیست من همه اینا رو امتحان کردم هیچکدومشون متوقف نکرد رفتار اونا رو و من مدام تو مدرسه دعوا میکردم و تازه همیشه من گناهکار بودم

    2. آتیش و با آتیش جواب بدی؟اینکه بخوای کار اشتباه اون رو تکرار کنی که فایده ای نداره و تو هم مثل اون میشی!! یه خورده به حرفت فکر ون ببین چقدر به اون شخصی که مسخره میکنه توهین کردی و اگر خودت هم همین کار بکنی همه این ها به خودت برنمگیرده ؟
      باید عاقل منشانه رفتار کنید تا اینکه اخلاق بد شخص رو درست کنید.همه چی باز زور نیس متاسفانه الان نوجوان ها فکر میکنند باید حتما با حاضر جوابی برخورد کنن و اون ها هم پاسخ بلعکس توهین رو داشته باشند .

  49. من یک کلاس هشتمی هستم ۳۲ نفر هم کلاسی ام مرا ل خاطر مثبت بودنم مسخره میکنند و تازه چون یکی از هم کلاسی هایم فامیلم میره تو جمع فامیل میگه بدتر میشم . من به کل افسرده شدم میخوام هیچ حرفی نزنم و تازه وسط کلاس غیر مستقیم میگم و من نمیتونم مح رو ترک کنم

    1. تیکتینگ بیشتر ازیک

      سلام همراه عزیز
       چقدر خوب که دنبال مقالات و محتوای آموزشی هستید؛ متن مقاله در این راستا براتون کاربردی هست، به موارد مطرح شده عمل کنید.
      بیشتر ازیک نفر…

    2. باور کن منم مثل تو ام چپن مثبتم یا نمیدونم دلیلش چیه مسخره میکنن اونم همشون بخدا هر شب کریه میکنم موندم دیگه چیکار کنم

      1. تیکتینگ بیشتر ازیک

        سلام همراه عزیز
        چقدر خوب که دنبال مقالات و محتوای آموزشی هستید؛ امیدواریم متن مقاله در این راستا براتون کاربردی باشد.
        بیشتر ازیک نفر…

      2. سلام من بخاطر چاق بودنم همیشه تو مدرسه توسط یک سری آدم دلقک بدرد نخور مسخره میشم .کسی میدونه چجوری با اونها رفتار کنم

        1. پشتیبانی بیشتر از یک

          سلام همراه عزیز
          چقدر خوب که دنبال مقالات و محتوای آموزشی هستید؛ راهکارهای مقاله رو تست کردید؟

    3. سلام.دوست عزیز فورا کلاس و یا حتی مدرسه ت رو عوض کن به بهانه دوری مسیر و… تو فامیل تابلو نکن بدترین دشمنت همون همکلاسی فامیلته! و دیگه تو هیچ جمعی بیش از حد مهربان و صمیمی نباش یکم سنگین و مغرور بودن ضرری نداره و سسیاستمدار باش.

    4. سلام عزیزم من الان ۳۵ سالمه منم وقتی مدرسه میرفتم یه عده قلدر منو مسخره میکردن هیشکی جرئت نداشت باهاشون مخالفت کنه الان که فکر میکنم میبینم نه هیکلی داشتن نه بابای پولدار نمیدونم چرا ازشون حساب میبردن که حتی اگه اینا رو هم داشتن مدرسه جای این قالتاق بازیا نیست همیشه پشیمونم که چرا سکوت کردم و اجازه دادم به کارشون ادامه بدن هیچکدومشونم تو زندگیشون به هیچ کجا نرسیدن میخوام مطمئن بشی که ایراد از تو نیست و اینکه اونا تو زندگیشون یه سری گره و مشکل اساسی هست که مسخره کردن باعث میشه احساس قدرت کنن و ضعفهای خودشونو بپوشونن اصلا به فکر اینکه بخوای با صحبت و دوستی حلش کنی نباش اینا منطق سرشون نمیشه تمرکزتو بذار برای اینکه از طریق معلما و والدین بهشون فشار بیاری تا یا دهنشون رو ببندن یا مدرسشونو عوض کنن ممکنه یکم اولش سخت باشه ولی ازشون نترس اونا طبل توخالین نذار با زندگیت بازی کنن اگه سر کلاس زیر زیرکی بهت تیکه انداختن تو خودت نریز و بلند به استاد بگو که دارن مسخرت میکنن و قلدر بازی درمیارن یکم ادامه پیدا کنه دهنشون رو میبندن. موفق باشی:)

    5. درکت میکنم:)
      اونایی که مسخره میکنن ضعف شخصیتی دارند و هر کاری بکنن و هر چقدر مسخره کنن داره شخصیت ضعیفشون رو نشون میدن
      با این دیدگاه نگاه کنی برات آسون میشه تحمل کردن و اهمیت ندادن بهشون
      بزار تا ابد مسخره کنن چی عایدشون میشه؟ فقط دوستامون رو از دست میدن و در آینده مردم ازشون دچار تنفر میشن
      من خودم برای اینکه خودم رو خالی کنم میام برای خودم بهشون فوش میدم و نقشه قتلشون رو میکشم

    6. گل گفتی منم مثبت هستم. کاش مثبت ها تو مدرسه جدا بگذارن. ⁦:⁠-⁠\⁩ البته من مدرسه تموم کردم دیگه برای بقیه میگم ⁦=⁠_⁠=⁩

  50. شما نوشتید آن فرد را بجای خلوتی ببرید و ازش بخواهید دیگر مسخره نکند
    من این کار را کردم ولی قبول نکرد

    1. تیکتینگ بیشتر ازیک

      سلام همراه عزیز
      چقدر خوب که دنبال مقالات و محتوای آموزشی هستید؛ امیدواریم سایر متن مقاله و راهکارها در این راستا براتون کاربردی باشد.
      بیشتر ازیک نفر…

    1. تیکتینگ بیشتر ازیک

      سلام همراه عزیز
      امیدواریم متن مقاله در این راستا براتون کاربردی باشد.
      بیشتر ازیک نفر…

  51. سلام
    بچه های کلاسمون بهم میگن تو چاق و زشتی
    ولی من چاق نیستم لباس فرمم خیلی چاق نشون میده
    خیلی اذیتم
    چیکار کنم؟

    1. تیکتینگ بیشتر ازیک

      سلام همراه عزیز
      چقدر خوب که دنبال محتوای اموزشی هستید.
      در متن مقاله به راهکارهایی در این خصوص اشاره شده است؛ امیدواریم براتون مفید و کاربردی باشد.
      بیشتر ازیک نفر…

  52. سلام خسته نباشید من یه دانش اموز ۱۰ساله هستم وقتی میرم مدرسه چند تا از بچه های کلاسمون هم اذیتم میکنن وهم مسخرم میکنن چیکار کنم دیگه این کار نکنن

    1. تیکتینگ بیشتر ازیک

      سلام همراه عزیز
      چقدر خوب که تو این روزا و تو این سن کم اهل مقاله آموزشی هستی.
      در متن مقاله در این خصوص راهکارهایی ارائه کرده که میتونه برات مفید باشه…
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشی…

    2. باید پیشان نروید
      حتماً اگه مشکلی دارید از خودشان بپرس(سه راه حل بهت میگویم)
      ۱_گفتن به معلم یا مدیر مدرسه
      ۲_من انسان هستم مثل شما خلق شدم دیگه خدا خلقم کرده ام
      ۳_ من دیگه دوستان نیستم و همه انسان ها که خلق شدن برای چه برای مسخره یا دوستی

  53. سلام من ۱۴ سالمه کلاس هشتم مدرسه نمونه چند نفر از کلاس منو خیلی اذیت می کنن خسته شدم برای مثال دیروز صدای سگ اومد یکی گفت چقدر شبیه صدای زهرا است اصلا خودشه بچه ها هم پشتش خندیدن من ادمیم که اگر چیزی بگن اصلا چزی نمی گم انگار اصلا چیزی نشنیدم انقدر چیزی نگفتم که رو شون زیاد شده حالا خداییش یه چند نفری تو کلاس خیلی با شعورن وقتی این حرفو بهم زدن یکی از بچه های با شعور گفت چه کار این بد بخت دارین چرا اذیتش می کنین هر چی هیچی نمی ه روتون رو زیاد می کنین بس کنید دیگه یا همش بخاطر قدم مسخرم می کنن جلو تمام معلما و دوستام مسخرم می کنن یه دفعه سر کلاس اینقدر اذیتم کردن که معلم علومم گفت خدا از دست شما ها به زهرا صبر بده خیلی خسته شدم یه ترمه دارم تحملشون می کنم لطفا یه راهی بزارید جلوم

    1. تیکتینگ بیشتر ازیک

      سلام همراه عزیز
      چقدر خوب که برای مسائلتون دنبال محتوا و مقاله های آموزشی هستید.
      در متن مقاله در این خصوص به راهکارهایی اشاره کردیم که میتونه براتون مفید باشه.
      همچنین بهتون پیشنهاد می کنیم دوره رایگان های اکسیر ( در خصوص افزایش اعتماد به نفس)، دوره رایگان ۲۱ مهارت ارتباطی و دوره رایگان کاریزماتیک رو مشاهده کنید؛ در این زمینه بهتون کمک خواهد کرد.
      موفق و بیشتر ازیک نفر باشید.
      دوره رایگان ارتباطات کاریزماتیک
      ۲۱ درس کاربردی در حیطه تفکر | مهارت های ارتباطی | فن بیان و سخنرانی
      دوره رایگان اکسیر | مس ارتباطاتت را طلا کن!

    2. همه مثل هم نیستن .بعضی افراد بخاطر کینه و حسادت به طرف مقابل.کمبودش و با مسخره کردن و خودشو بالاتر از همه دونستن ارضا میکنه .دوست عزیز وقتی جواب طرف و ندی سر به زیر باشی اونطرف فکر میکنه ازش میترسی .فرداش دباره میاد بدتر و بدتر میکنه و اعصاب و روان تو داغون میکنه .فقط بکوبش طرف و برین بهش .مطالب اینترنت جواب نمیده

    3. احسان عبازاده

      ببین خواهر مهمترین دلیل اینه که هی هیچی نمیگیم. من خودم تو مدرسه این جور افراد زیاد دیدم، هم کسایی که مسخره میکنن هم کسایی که مسخره میشن. اگه دقت کنی همه کسایی که مسخره میشن یه ویژگی مشترک دارن و اونم اینه که هیچی نمیگن و وقتی مسخره میشن عین گلابی می‌مونن. هیچی نمیگن! در واقع این ویژگی ما ریشه در کودکی داره، زمان هایی که بچه بودیم و سعی میکردیم همه رو راضی نگه داریم(به هر حال تو این فضایی بزرگ شدیم دیکه چه میشه کرد) مشکل اینه که ما حتی سعی میکنم این افراد رو هم راضی نگه داریم! یعنی قبل از اینکه چیزی بگیم با خودمان میگیم یعنی چی میگه؟ نکنه ناراحت بشه؟ یا چیز های از این قبیل. اگه از من میپرسی بهترین راهکار جدی بودنه. آدم های جدی اصلا مسخره نمیشن، تو روشون وایسا و حرفتو بزن، شکایت کن و ناراحتی تو ابراز کن.
      متاسفانه این آدم های به اصطلاح عوضی همه جا هستن نه میشه حذفشون کرد نه میشه جایی رفت که نباشن، باید روی خودت کار کنی چون تا آخر زندگی با این آدم ها طرف هستی، یک بار متفاوت رفتار کن مطمئنم راضی میشی.

    4. نگاه سرد بهشون بکن از بالا تا پایین خیلی سرد که نگاه کردی بعد ی سمت دیگه رو نگاه کن اصلا جواب نده اصلا هم عصبی نشو سن بدی هست این سن می‌خوام با اینکارها خودش نشون بدن

  54. من تو روستا زندگی میکنم با مینی بوس میرم مدرسه و میام‌ ولی مینیبوسمون‌ دخترو‌ پسر قاطیه‌ بعد همشونم‌ مسخره میکنن‌ و تیکه میندازن‌ چس کار کنم‌ من؟

    1. بیشتر از یک نفر

      سلام همراه عزیز
      چقدر خوب که برای چالش های روزانتون دنبال محتوا و مقاله های آموزشی هستید.
      در متن مقاله در این خصوص راهکارهایی اشاره شده است که میتونه براتون کاربردی باشد.
      بیشتر ازیک نفر باشید.

  55. همش ادامو در میاره
    امروز سر کلاس معلممونو صدا کردم گفتم خانم معلممونم جوابمو نداد
    تا ظهر هی با اون یکی دوستش میگفتن خانوم خانوم
    من اصلا حرف خنده داری نزده بودم

    1. بیشتر از یک نفر

      سلام همراه عزیز
      چقدر خوب که دنبال کننده مقاله های آموزشی هستید.
      در متن مقاله روش هایی در خصوص نحوه برخورد با این دسته از افراد مطرح شده است؛ امیدواریم براتون مفید باشه…
      بیشتر ازیک نفر باشید.

  56. لعنتی ادامو جلو بقیه در میاره بعد هر هر میخنده، حتی وقتی با یکی ساده حرف میزنم ادامو در میاره و بعد میخنده درست مثل دختربچه‌های ده یازده ساله. انگار من دلقکشم! منتظرم یه بار دیگه تکرار کنهذتا دهنشو سرویس کنمممم نفس کششش

    1. شما باید رابطه رو با به اصطلاح ( دوستتان ) تمام کنید
      چون که اگر ادامه پیدا کند سبب مشکلات بزرگترین خواهد شد

  57. سلام یکی فامیلی منو مسخره میکنه
    یه بار این کارو کرد چیزی نگفتم دفعه بعدی اگه
    این کارو کرد میزنم فک ودهنشو خورد میکنم
    این بهترین راهه مگه نه؟ یبار کتک بخوره دیگه عمرا زر زیادی نمیزنههههه

      1. حساسیت نشون نده
        فهمیدن بدت میاد

        خودتم بخند انگار اصلا برات مهم نیست، و در کل به اسم و فامیلت افتخار کن
        مشکل اصلی تو اینکه خودت ، خودتو باور نداری
        همیشه یه جوری از هر چیزی که بهت تعلق داره با افتخار و آب و تاب تعریف کن که لج بقیه دربیاد نه اینکه مسخره کنن
        کلا اجازه نده همکلاسیات بفهمن از چی بدت میاد چون سن نوجوانی اینجوریه

    1. با رفتار زشتشون مواجهشون کن. تو چشمشون نگاه کن و با جدیت بگو مسخره میکنید؟ در همین حدین؟ بیشتر آدما وقتی با رفتار زشتشون مواجه بشن میکشن عقب. مگه اینکه خیلی دنده پهن و پررو باشن که اونوقت فقط فاصله گرفتن ازشون جواب میده.

  58. سلام من کلاس نهم هستم تو کلاس خیلیا اذیتم میکنن وحرف بد میگن به من ولقب میزارن ودروغ میسازن حتی مدیرمون چند بار ازشون عصبی شد اما حرف روی کلشون نمیره چیکارکنم

  59. سلام خسته نباشید.
    من کلاس نهم هستم و بیشتر بچه های کلاس من رو بخاطر بدنم و اسم خودم و پدرم من رو مسخره می‌کنند و این هر روز بدتر میشه و نمیدونم چکار بکنم.
    خیلی ممنون اگه جواب بدید.

  60. سلام من کلاس هفتم هستم چند تا از بچه ها منو مسخره میکنن اسمم رو مسخره میککند چون میدونن از فامیلیم بدم میاد همش اسم و فامیلیم رو کامل میگن جلوی هم
    تمام دوستام رو هم کشیدن طرف خودشون
    وقتی هم که بهشون محل نمیدم میگن
    اوووووو ببین فلانی عصبانی شده
    دیگه باید چیکار کنم

    1. حساسیت نشون نده
      فهمیدن بدت میاد

      خودتم بخند انگار اصلا برات مهم نیست، و در کل به اسم و فامیلت افتخار کن
      مشکل اصلی تو اینکه خودت ، خودتو باور نداری
      همیشه یه جوری از هر چیزی که بهت تعلق داره با افتخار و آب و تاب تعریف کن که لج بقیه دربیاد نه اینکه مسخره کنن
      کلا اجازه نده همکلاسیات بفهمن از چی بدت میاد چون سن نوجوانی اینجوریه

    2. ببین منم کلاس هفتمم یکی از بدی های کلاس هفتم کلا همینه ،تو هم هرچقدر می تونی تیکه بارشون کن ولی باید قبل از همه چی خونسرد باشی سعی کن وقتی نگاشون می کنی حس تنفر بهشون منتقل شود ،یا بهشون بگی من وقتیم را برای افرادی بی ارزشی مثل شما هدر نمی دم p: من همیشه یجور ابرخورد میکنم دیگه نزدیکم نمیشن یا سعی کن موقعی که اتفاقی براشون میوفته پوزخندی چیزی بزنی اگه از نظرت بد جنسی هستش اشکال نداره سعی کن اگه تو کاری استعداد داری اونو تقویت کنی و به رخشون بکش تا خود دوستات برگردن پیشت و عذر خواهی کنن ولی اگر همون اول عذر خواهی کردن باید بهشون بگی بعدا درموردش فکر می کنی

    3. منم همتم هستم سعی کن خیلی خونسرد باشی و بهشون اهمیت ندی اگه گفتن او عصبانی شد بگو عصبانی نیستم تو فکر اینم که چرا من باید وقت خودم رو با بودن تو جمع آدم های بی ارزسی مثل شما هدر بدم ؟ و برو سعی کن یه قیافه ی بی روحی بگیری .
      من یه میمیکی دارم که وقتی میگیرم خانواده ام هم اعصابشون خورد میشه یجور چهره ی بی احساس
      اگه بنظرت بدجنسی هستش اگه استعدادی توی کار داری سعی کن اونو تقویت کنی و به رخشون بکشی که اونا از این کار پشیمون شن و عذر خواهی کن اگه همن اول کات گرفت بهشون بگو بعدآ درموردش فکر می کنم .راستی اسمت آیلا هه چون درست نمی تونم بخونمش ؟ مگه فامیلیت چیه که مسخرت می کنن ؟

  61. سلام خسته نباشید من بچه روستا هستم و همه منو میشناسن و باهام فامیل هستن چند نفر غریبه روی من اسم خیلی بدی گذاشتن و اینو جلوی فامیلام تکرار میکنن و بهم هی میگن ۵ هزاری چیکار کنم که دیگه نگن لطفا کمک کنین

    1. از همون فامیل استفاده کن
      مثلا بگو پسرخاله نمی‌خواهی بزنی تو دهنش؟
      یا اگر پسرخاله یا پسر عمه ات خندید بگو، چقدر بی غیرتی داره فامیلتو مسخره میکنه، تو میخندی؟

      یا به اون غریبه بگو یه بار دیگه تکرار کنی چنان اسمی روت بذارم که دیگه از خونه نتونی بیایی بیرون، خیلی هم با اخم و جدی بگو یه جوری که انگار واقعا یه اسم خیلی بد براش داری،،، یا بهش بگو چرا مثل بچه مدرسه ای ها رفتار میکنی؟ خجالت بکش این رفتارها برا سن تو نیست، اینقدر بچه نباش بعدم یه نگاه بالا به پایین عاقل اندر سفیه بهش بنداز

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
برای ورود مشکل دارید؟