دی پاک چوپرا نویسنده سرشناس هندی الاصل می گوید:
طوری که فکر می کنی می تواند نه تنها زندگی خودت، بلکه زندگی نسل های آینده ات را تحت تاثیر قرار دهد…
بله! یکی از مهم ترین دارایی های ما نوع طرز فکر ماست. البته که اگر بگوییم در دنیا به اندازه تمام 8 میلیارد انسان (اگر تعدادشان را درست حدس زده باشم) طرز فکر مختلف وجود دارد، بیراه نگفته ایم…
بسیاری از این طرز فکرها اشتباه هستند و کیفیت زندگی را در خوش بینانه ترین حالت در همان سطح قبلی نگه می دارند. اما اگر بخواهیم 7 دسته بندی طرز فکر برای بهبود کیفیت زندگی ایجاد کنیم، به این لیست می رسیم…
انواع طرز فکر
احتمالا بیش از هر عامل دیگری، طرز فکر شما موفقیت شما را مشخص میکند. طرز فکر، نیروی محرک پشت هر داستان موفقیت و نیز پشت هر شکست است. تفاوت میان این که چه کسی هستید و چه کسی میخواهید باشید، از طرز تفکر شما ناشی شود. هنگامی که شروع به تغییر طرز فکر خود کردید، فورا شروع به تغییر رفتار خود خواهید کرد. چون رفتارهای ما انتخاب های ما ناشی از طرز فکر ما هستند. انواع طرز فکر که در اینجا به هفت موردش اشاره می کنیم.
طرز فکر اول: طرز فکر اعتماد به نفس
برای انجام هر کار عالی، باید بتوانید به خودتان اعتماد کنید و به تواناییها خود ایمان داشته باشید.
موفقیت چیزی نیست که فقط اتفاق بیفتد؛ موفقیت چیزی است که شما ایجاد می کنید… باید اعتماد به نفس داشته باشید تا صداهای منفی را از ذهنتان دور کنید. چیزهایی که به آنها اعتقاد دارید را رها نکنید و مهمتر از همه، خودتان را تسلیم نکنید.
در مورد اعتماد به نفس از طریق لینک های زیر (به ترتیبی که قرار دادیم) اطلاعات بسیار خوبی به دست خواهید آورد:
افزایش اعتماد به نفس در مقابل دیگران
دلایل اعتماد به نفس کم و درمان آن
طرز فکر دوم: طرز فکر هدف دار
هر روز صبح در جنگل آهویی از خواب بیدار میشود که میداند باید از شیر تندتر بدود تا طعمه او نگردد و شیری که میداند باید از آهویی تندتر بدود تا گرسنه نماند. مهم نیست که شیر باشی یا آهو، چون هدف از نیاز مهم تر است…
دانستن آنچه میخواهید و تمایل به رسیدن به آن دو چیز متفاوت است. دانستن اهدافتان، به شما انگیزه میدهند. به خاطر داشته باشید، اگر خود را با تعیین اهداف خوب و بزرگ به چالش نکشید، نمی توانید تغییر کنید. اهداف بلند خود را مشخص کنید و تا رسیدن به آنها توقف نکنید.
در مورد هدف گذاری، یک دوره فوق العاده و صد در صد رایگان تقدیم به شما (بامطالب علمی و تازه)
طرز فکر دوم: طرز فکر شکیبایی…
بیل گیتس می گوید: «صبر از عناصر مهم و اصلی موفقیت است»
حتی موفق ترین افراد هم با اینکه دائماً در حرکتند، میدانند که باید صبوری پیشه کنند و شکیبا باشند. کسانی که ناشکیبا هستند تمایل به از دست دادن فرصتهای بزرگ دارند. بعضی وقتها باید کار درست را انجام دهی و منتظر بمانی…
امام علی در مورد صبر می گوید: «کسی که بر مرکب صبر و بردباری سوار شد، به میدان پیروزی خواهد رسید…»
طرز فکر چهارم: طرز فکر شهامت…
انجام هر کار بزرگ نیازمند شهامت است، اما ترس همیشه راهی برای نشان دادن وجود دارد. شجاعت به معنی بیباک بودن یا کارهای خطرناک انجام دادن نیست؛ شهامت و شجاعت به معنای مواجهه با ترسهاست . در شهامت شما می گویید: «من میترسم، اما به حرکتم ادامه خواهم داد…»
اگر هنوز محصول شهامت را نگاه نکرده اید، لینک زیر را باز کنید. شهامت به هزاران نفر کمک کرده که خجولی و برخی رفتارهای مانع موفقیت شان را کنار بگذارند و با شهامت شوند:
طرز فکر پنجم: طرز فکر تمرکز
یکی از بدترین موانعی که ممکن است اتفاق بیفتد این است که تمرکز خود را از دست بدهید و اجازه دهید بهره وری تان پایین بیاید. مهم است که متمرکز و منظم باشید. بهترین راه برای موفق شدن این است که در هر بازه زمانی کاملاً بر یک کار خاص متمرکز و عمیق باشید…
در صورت عدم تمرکز، از حرکت رو به جلو باز میمانید و رشدتان بسیار کندتر از حالت متمرکز می شود. نظم و انضباط پلی بین اهداف و موفقیت است و طرز فکر تمرکز بر این پل بنا شدهاست.
در مورد تمرکز، بخشی ویژه در محصول حرفه ای قرار گرفته است. لینک زیر را باز کنید و از تازه ترین آموزش های جهان که بومی سازی شده است، لذت ببرید:
فیلم سمینار مدیریت زمان، انرژی و تمرکز
برای بهبود میزان بهره وری شماٰ برایتان سه پست اینستاگرامی آماده کرده ایم که خود تشکیل یک دوره رایگان به نام هک عملکرد را می دهد حتما تماشا کنید و نتایجج خیره کننده آن را ببینید:
جلسه اول دوره هک عملکرد
جلسه دوم دوره هک عملکرد
جلسه سوم دوره هک عملکرد
طرز فکر ششم: طرز فکر مثبت
یکی دیگر از انواع طرز فکر، طرز فکر مثبت است. داشتن یک نگرش خوب و مثبت چیزهای زیادی در مورد زندگی شما مشخص خواهد کرد. اگر ذهن خود را به روی «مثبتها» باز کنید، با دنیایی بسیار بی انتها مواجه خواهید شد.
البته انفعال با مثبت اندیشی فرق دارد. مثبت باشید، نه منفعل. به جای این که به خودتان دلایلی بدهید که «چرا نمیتوانید»، به خودتان دلایلی بدهید که «چطور می توانید».
یادتان باشد: شادی ناشی از شرایط نیست، بلکه همیشه از درون است…
این مقالات را در زمینه مثبت اندیشی و نگرش مثبت بخوانید:
اگر تو این دنیای قرن 21 ام زندگی می کنی نیاز داری بدونی چه طرز فکری باعث موفقیت میشه…
این محصول طبق تحقیقاتی پرفسور کارل دوک انجام داده است تولید شده و در مجموعه ی بیشتر از یک بومی شده است،
در این دوره به شما می گوییم که “بهترین طرز فکر” چه چیزی است.
طرز فکر هفتم: طرز تفکر یادگیری
یکی از بهترین انواع طرز فکر، همین طرز فکر یادگیری است. تنها به این دلیل که شما ممکن است شکست خورده باشید، دلیلی برای «یادگیرنده نبودن» نیست.
هر شکست چیزی برای آموزش دادن به شما دارد و هر چیزی که یاد میگیرید به رشد شما کمک میکند. اگر نمیخواهید یاد بگیرید، کسی نمیتواند به شما کمک کند؛ اما اگر مصمم هستید که یاد بگیرید، هیچکس نمیتواند شما را متوقف کند.
هر موفقیت بزرگ نیازمند نوعی مبارزه است و چیزهای خوب واقعا به کسانی که سخت کار میکنند و تقلا میکنند تا اهدافشان را دنبال کنند و رویاهایی که به آنها ایمان دارند را دنبال کنند می رسد. برای تغییر اساسی زندگی خود باید خود را تغییر دهید. امروز شروع به ساختن ذهنیت جدید خود کنید. یک ذهنیت یادگیرنده، همیشه در حال یادگیری باشید و «ز گهواره تا گور دانش بجویید…»
چگونه تغییر را در مغزمان به صورت یک سیستم قدرتمند دربیاوریم؟
در دوره فوق العاده کاربردی و کاملاً علمی دگرگونی به شما یاد میدهیم چطور یک سیستم قوی ایجاد کنید که با تغییرات زمانه همراه شده و فرصتها را زودتر از دیگران به چنگ آورید!
روی تصویر زیر کلیک کنید:
۲ دیدگاه دربارهٔ «انواع طرز فکر | 7 طرز فکر خوب برای بهبود کیفیت زندگی»
سلام و درود به شما که بیشتر از صد هستید ممنون از تک تک فیلم هاتون واقعا هر لحظه هزاران نکته نهفته در یک فیلم، سوال من اینه که با توجه به اینکه بتازگی کار در خانه را شروع کردم و دو تا بچه کوچک دارم و با همسرم هم توافق کردیم سر این موضوع و بارها با هم صحبت کردیم و در نهایت ایشان با قوانینی که میگذارد مسئله ما حل میشود اما بعد از چند هفته مجدد شروع میکند به غر زدن در مورد این موضوع که بجای این کار میرفتی یه جا سرکار یه پولی درمیوردی با اینکه من تماما قوانینش را رعایت میکنم و به توافق رسیدیم که دو سال اول من هیچ درامدی نخواهم داشت و خیلی روی اینکه در ناحیه کنترل زندگی کنم تمرکز کردم اما رفتارهای ایشان را نمیدونم دیگه به چه صورتی حل کنم
سلام همراه عزیز
در این خصوص بهتون پیشنهاد می کنیم به یک مشاوره خانواده مراجعه کنید.
مجموعه روانشناسی آنلاین پل در این زمینه میتوانند راهنماییتون کنند.
بیشتر ازیک نفر باشید.